آیا شما نگه دارید؟ 1 هفته
انواع توت های کمپوت آسان (به طور طبیعی شیرین شده)

از تاریکی صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
- 3 فنجان انواع توت ها (تازه یا یخ زده)
- 1/4 فنجان شربت افرا
- 1 ،چنگ نمک دریایی ((اختیاری)
-
کیک پنیر ، کمپوت کاملاً صاف. برای پنکیک و پنکیک ، ما ترجیح می دهیم فقط نیمی را فشار دهیم!
بعد از اینکه درباره 10 دقیقه، مخلوط با طعم توت های شدید ضخیم تر می شود. نمک اختیاری برای دستیابی به تعادل عطر و طعم میکرو اختیاری است.
ما حتی نمی تو،م صبر کنیم تا این کمپوت را امتحان کنیم! که آن:
آ،ین مراحل توسط کمپوت ضخیم تر است! اگرچه با خنک شدن آن ضخیم می شود ، ما دوست داریم آن را بسازیم حتی ضخیم تر (این عاری از دانه است) با عبور مقداری (یا همه) از طریق اجاق گاز یک واحد.
زمان پخت و پز 10 دقایقی
Combot (کلمه فرانسوی برای میوه های پخته شده) میوه هایی را که پخته شده است تا زمان گرم شدن و دادن آن نشان می دهد. در قرون وسطی در اروپا بزرگ شد و به طور سنتی با پخت و پز زیر میوه با آب ، محلول و ادویه جات ترشی جات تولید می شد.
نسخه های طبیعی الهام گرفته و تبدیل شده ما از انواع توت ها ساخته شده و مانند آنها ساده است! این منجر به ،یبی از یک میوه پخته شده ضخیم مشابه می شود که در آن عطر و طعم انواع توت ها می درخشد.
نحوه ساخت انواع توت های تمشک
زمان کل 15 دقایقی
در انواع توت ها و نوشیدنی افرا در یک قابلمه گرم می شود و پوره با یک قاشق یا سیب زمینی ، باعث می شود توت ها مایع خود را پرتاب کنند.
پخت و پز را به مدت 10-12 دقیقه روی حرارت متوسط (در معرض) نگه دارید و هر از گاهی فرار کنید تا جمع شوید تا تقریباً نیم اندازه باشد و کمی ضخیم باشد. گرما را خاموش کرده و در صورت ،وم عطر و طعم را تنظیم کنید ، و شربت افرا بیشتر را به شیرینی و نمک اختیاری اضافه کنید تا عطر و طعم را متعادل کنید و هرگونه تلخی را کاهش دهید.
-
گرما را بالا ببرید و بگذارید کمی خنک شود. هنگام خنک شدن بیشتر ضخیم تر می شود ، اما می توان از آن گرم یا در دمای اتاق لذت برد. اگر کمپوت خود را بدون دانه ترجیح می دهید ، می تو،د بعد از خنک شدن آن را استرس دهید. ما عاشق استرس نیمی از ،یب هستیم (بحران دانه ها را کاهش می دهد اما تضمین می کند که آنها با ظاهر انواع توت های قابل توجه کمپوت ضخیم هستند). برای فشار دادن ، یک شبکیه نرم را روی یک کاسه قرار دهید ، کمپوت را درون یک قاشق بریزید و با یک قاشق هم بزنید تا آن را ترغیب کند تا از طریق یک قلاده حرکت کند.
-
از جو دوسر ، پنکیک ، پنکیک ، جوجه ها ، نان بو داده فرانسوی ، پنیر و موارد دیگر لذت ببرید! بقایای کمپوت به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت یک ماه در یخچال باقی می ماند. ما می خواهیم سینی مکعب های یخی را برای تسهیل در فرمو،یون مقادیر اندک منجمد کنیم. هنگامی که آماده استفاده هستید ، مایکروویو یا روی اجاق گاز را تا گرمای گرم کنید.
آیا مشتاقانه منتظر اضافه ، مجموعه ای از عطر و طعم به صبحانه و شیرینی های مورد علاقه خود هستید؟ سلام ، سلام به توت های کمپوت! این ساده است ، ماده تشکیل دهندهوت 15 دقیقه سس توت ها طعم خوشمزه ای را اضافه می کنند که از کیک های پنیر گرفته تا پنکیک ، پنکیک ، جوجه ، بستنی و غیره مشتاق همه چیز است.
آشپزخانه گلوتن -عاری از روغن ، بدون روغن ، گیاهخواری
زمان مقدماتی 5 دقایقی
سرویس: 1 (دو قاشق غذاخوری) ارسال کا،ی حرارتی: 48 کربوهیدرات ها: 11.8 Z پروتئین: 0.5 Z چربی: 0.3 Z چربی اشباع: 0 Z چندین چربی اشباع نشده: 0.17 Z چربی های ناراحت کننده چربی: 0.03 Z چربی توسط: 0 Z کلسترول: 0 طاقچه سدیم: 1.6 طاقچه پتاسیم: 87 طاقچه Viber: 2.8 Z شکر: 7.9 Z ویتامین A: 2 من ویتامین A: 11 طاقچه کلسیم: 21 طاقچه آهن: 0.3 طاقچه