بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-احمد فود احمد فود-غذای های ارگانیک

حتما لیست این غذاها را بنویسید تا بتوانید با آگاهی، از این خوراکی‌ها لذت ببرید. حتماً در سفر دلتان می‌خواهد به فست‌فودی بروید که کیفیت مواد اولیه آن در سطح مطلوبی قرار داشته باشد. خوشبختانه فست‌فود کوروش چالوس کیفیت غذاهای بسیار عالی و مناسبی دارد.

علاوه بر این، برنج گیلان که در سراسر جهان شهرت دارد، اغلب به جای نان در وعده های غذایی استفاده می‌شود. ترکیبی بی‌نظیر و وسوسه‌انگیز از گوجه، بادمجان، سیر و ادویه‌جات که می‌توان در میان وعده، پیش‌غذا یا شام آن را میل کرد. نمی‌شود که به شمال بیایید و از خیر غذاهایی که با ماهی پخته می‌شود بگذرید.

بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-غذای رژیمی

مازندرانی‌ها علاوه بر اسفناج از سبزیجات معطر دیگر مانند جعفری، گشنیز، تره، برگ سیر و نعناع نیز در این غذا استفاده می‌کنند که طعمی متفاوت به آن می‌دهد. ترکیب اصلی این شیرینی، کدو حلوایی و تخم شنبلیله است که طعم بی نظیر و خوشمزه‌ای به آن داده است. یک غذای محبوب و اصیل برای ایرانی‌ها قرمه سبزی است که البته این غذا در گیلان کمی متفاوت است. به این ترتیب که هسته اصلی آن لوبیا چشم‌ بلبلی و بادمجان سرخ‌کرده و گوجه است. البته خوش طعم بوده و مزه متفاوتی از قرمه‌سبزی اصیل را تجربه خواهید کرد.

آلوگوبی سال‌هاست که در لیست خوشمزه ترین غذاهای هندی قرار دارد و از آن‌جایی که یک غذای گیاهی است، بیشتر در قسمت‌های غربی هند دیده می‌شود. اما در کنار تمام این‌ها گشنیز، مجله خبری غذای های ارگانیک پیاز و سیر نیز به این غذا اضافه می‌شود. یکی از مزایای خوردن آلوگوبی این است که شما با پرداختن هزینه‌ای نسبتاً کم، یکی از بهترین غذاهای هندی را امتحان می‌کنید.

نازخاتون نوعی‌ترشی است که برای درست کردن آن از بادمجان به همراه گوجه فرنگی، آبغوره، نعناع خشک، پیاز رنده و رب انار استفاده می‌شود. گوشت گوسفند یا گاو، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، برگ سیر و نعناع، پیاز، هویج، آب و ادویه‌ مواد تشکیل دهنده غذایی به نام اسپناساک هستند که خورشت اسفناج مازندرانی‌هاست. شاید بارها و بارها خورشت اسفناج خورده باشید؛ اما نوع مازندرانی آن طعمی کاملا متفاوت دارد و خاطره‌ای خوشمزه برای‌تان خلق می‌کند. شاید با شنیدن اسم این غذای گیلانی فکر کنید با نوعی کباب روبرو هستید. این غذا از ترکیب بادمجان کبابی، گردو، انار، چوچاق (نوعی سبزی محلی) و سیر پخته می‌شود. در شهرت و خوشمزگی غذاهای گیلانوانواع خورشت شمالی همین بس که گیلان به عنوان «شهر خلاق غذا» در یونسکو ثبت شده است.

غذاهای سرخ شده و کبابی به طور معمول امن‌تر هستند و نوشیدنی‌های گرم خیابانی نیز به دلیل جوشیدن آب، سالم‌ترند. در واقع در بین غذا‌های قبرس شمالی، شفتلیا یک غذای پر طرفدار شناخته می‌شود. این غذا با سوسیس بر روی زغال کباب شده و همراه با انواع سبزیجات سرو می‌شود. پیشنهاد ما این است که حتماً حداقل یکبار شفتلیا را میل کنید تا متوجه طعم خوش آن شوید. همچنین همچنین در تهیه هالومی از انواع سس‌ها و سبزیجات استفاده می‌شود که ترکیب این دو کنار یکدیگر مسیر بسیار خوشمزه‌ای را ارائه خواهد کرد.

طرز تهیه خورش آلو مسما شیرین قاتق به روش شمالی با مرغ

این آش مقوی، غذایی کامل و سیرکننده است که می‌توان آن را برای وعده ناهار و شام یا به‌عنوان پیش غذا سرو کرد. به محض ورود به رستوران حاج عظیم، متوجه زیبایی منحصر‌به‌فرد دکوراسیون این رستوران خواهید شد. در منوی غذایی رستوران حاج عظیم چالوس انواع غذاهای ایرانی و محلی به چشم می‌خورد. در ضمن جاهای دیدنی خاصی از جمله بام چالوس، کاخ چای خوران و سینمای جهان نمای این شهر در نزدیکی رستوران حاج عظیم چالوس قرار دارند. اپلیکشین سفارش غذا مختص رستوران رزاقی به عنوان یکی از پرطرفدار ترین اپلیکیشن سفارش غذا در گیلان شناخته شده است.

  • غذای شمالی به عنوان یکی از نمادهای این منطقه است که فرهنگ هر قسمت از شمال ایران را به خوبی نشان می‌دهد.
  • این آش مقوی، غذایی کامل و سیرکننده است که می‌توان آن را برای وعده ناهار و شام یا به‌عنوان پیش غذا سرو کرد.
  • شاید با شنیدن اسم این غذای گیلانی فکر کنید با نوعی کباب روبرو هستید.
  • البته در این شهر به جای لوبیا چیتی از لوبیا سفید یا چشم بلبلی به عنوان حبوبات آن استفاده می‌ کنند.
  • برای درست کردن این غذا گوشت ها با ترکیب سبزیجات خرد شده روغن، پیاز، سیر رنده شده، گردوی چرخ شده و رب انار مزه دار و روی زغال کبابی می شوند.
البته با توجه به اینکه در تهیه این غذا از گوشت استفاده می‌شود، بنابراین برای کسانی که گیاه‌خوار هستند اصلاً مناسب نخواهد بود. برای پخت این آش خوشمزه معمولا به یک ساعت و نیم الی ۲ ساعت زمان نیاز است.

توصیه‌هایی برای سفارش غذا بر اساس بودجه ماهانه