سینه مرغ یا گوشت، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، آلوبخارا و نمک و فلفل و زردچوبه مواد اولیه این غذا را تشکیل میدهند. بادمجان یکی از چیزهایی است که مازندرانیها به وفور در غذاهایشان مجله خبری غذای های ارگانیک از آن بهره میبرند. آنها از بادمجان کبابی، رب انار یا آب انار، گوجهفرنگی، پیاز رندهشده، آبغوره، نعنای خشک و گلپر غذایی به نام نازخاتون تهیه میکنند که طرفداران زیادی دارد.
این غذا را با نام «غورابیج مازندرانی» هم می شناسند، اما غورابیج اصالتا گیلانی است. برای خواندن مراحل طرز تهیه کولی غورابیج روی لینک مطلب کلیک کنید. پامادور قاتوق دیگر غذای بدون گوشت شمالی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای آماده سازی این غذا باید گوجه فرنگی، پیاز، تخم مرغ و ادویه جات مخصوص را تهیه کنید. جهت اماده سازی پامادور قاتق باید گوجه فرنگی ها را باید در آب جوش بریزید و سپس پوست آن ها را جدا کرده و ریز آن را رخرد کنید.
- بد نیست بدانید که برخی از نقاط استان مازندران در این غذا به جای گوشت از تخم مرغ استفاده میکنند.
- برای تهیه این غذا از بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی استفاده میشود و چیزی که آن را خوش طمع میکند، بادمجان کبابی شده است.
- در رستوران سنتی کابانا کباب تنکابن، مشتریان غذا های فست فودی بسیار خوشمزه و باکیفیت را میل خواهند کرد که مانندش را در هیچکدام از رستوران ها و فست فود های تنکابن پیدا نخواهید کرد.
- هتل تاجمحل که در خیابان شیخ بهایی واقع شده است، یکی از هتلهای لوکس و مدرن در شهر تهران محسوب میشود.
- «بیج» از مصدر «بیجیدن» در گویش گیلکی گرفته شده و به معنی «سرخ کردن» است.
برای تهیه این غذا از گوشت مرغ، اردک یا غاز استفاده میکنند و انار ترش یا ملس، پیاز، رب انار، شکر و سیر مواد دیگر این غذا را تشکیل می دهند. این خوروش خوشمزه که طعمی ترش دارد از معروفترین غذاهای شمالی محسوب می شود. برای تهیه این غذا بسته به سلیقه از گوشت مرغ، اردک، بلدرچین یا غاز استفاده می کنند. رب انار، دانه انار، پیاز، سیر و ادویه از دیگر ترکیباتی است که در این خوروش به کار می رود.
بد نیست بدانید در میان انواع خورش ترش تره شمالی، خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند. همچنین اگه علاقه مند به آموزش سایر غذاهای گیلانی هستید می توانید طرز تهیه شامی لپه گیلانی را در مجله اسنپ اکسپرس مطالعه بفرمایید. بسیاری از کسب و کارها در کشورهای مختلف دنیا، بر اساس ایرانیهای ساکن آن کشورها بنا شده و اداره میشوند. با توجه به اینکه ابرانیهای زیادی به قبرس شمالی مهاجرت می کنند، میتوانید روی این افراد به عنوان مشتریان ایرانی خود حساب کنید و کسب و کار خود را راه اندازی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شرایط کاری ایرانیان در قبرس، پیشنهاد می کنیم مقاله شرایط کار در قبرس شمالی را مطالعه کنید. با این که کباب را در هر رستورانی میتوان پیدا کرد، اما طعم کباب های کباب سرای حاج حسین، خیلی متفاوت است.
پیاز و گردو آسیاب شده نیز باید به همراه سبزی های معطر تفت دهید. در کنار این غذا می توانید از ماست و ترشی نازخاتون شمالی نیز استفاده کنید. همچنین اگر برخی سبزی های محلی شمالی را در دسترس نداشته باشید می توانید از نعناع و ریحان استفاده کنید. مواد شما اگر اضافه بود می توانید در گوجه نیز آن ها را بریزید و گوجه شکم پر را در کنار غذایتان سرو کنید. غذاهای گیلانی از نظر طعم و ظاهر بسیار متنوع هستند، بهطوری که در کنار جاهای دیدنی گیلان، یکی از جاذبههای گردشگری گیلان محسوب میشود.
تمامی محصولات کاویش فود از کیفیت بالا و قیمت مناسب برخوردار هستند. این مواد غذایی مناسب با ذائقه و سلیقه مشتریان عزیز ارائه شده است. البته علاوه بر دوش کباب، در این رستوران انواع کباب های چنجه، کوبیده، جوجه ترش، فیله کباب، کباب کوبیده بناب نیز سرو میشود.
ترشی خمیر آش
ماهی شکم پر را با کته زعفرانی و دورچینی از زیتون پرورده، جعفری، لیمو ترش و گوجه گیلاسی سرو کنید. در ادامه با سایت آشپزی یامی شف با لیست ۸ غذای شمالی همراه باشید. ۱ پیمانه برنج نیمدانه را به روش سنتی با سنگ بکوبید تا کاملا له شود(میتوانید برنج را داخل میکسر آسیاب کنید و یا درغیر اینصورت۳ قاشق آرد برنج اضافه نمایید).
لیست غذاهای شمالی بدون گوشت
طعم خورشت اسپناساک بسیار لذیذ بوده و معمولا در وعده ناهار و با برنج میل میشود. گیلانه در بین رستورانهای شمالی در تهران جای خود را به خوبی باز کرده و پذیرای مهمانهای خارجی زیادی هم هست. اول به این دلیل که فضای لوکس و میزهای بزرگی مناسب برگزاری مهمانی دارد و دوم به این دلیل که سطح پذیرایی سرویس دهی پرسنل آن خوب است و باعث حفظ آبرو میشود.