غذای سنتی مونا در تورنتو سفارش انواع غذاهای سنتی ایرانی-غذای های ارگانیک

این خورشت از اصلی‌ترین غذاهای سنتی زنجان به شمار می‌آید. عطر و بوی این غذا به دلیل داشتن آلو مست‌کننده است و دهان همه را آب می‌اندازد. آلوی استفاده‌شده در این خورشت, آلوی برغان است که به همراه مرغ و پیاز و رب و دیگر مخلفات پخته می‌شود. آش دوغ هم از دیگر غذاهای محلی قزوینی است که به احتمال زیاد تا به حال آن را امتحان کرده‌اید. انواع حبوبات مثل لوبیا قرمز، عدس و نخود، برنج را همراه با دوغ چکیده حسابی می‌پزند تا آش دوغ آماده شود. مثل همه آش‌های دیگر از سیر داغ و پیاز داغ هم برای تزئین و خوشمزه شدن آش استفاده می‌شود.

مرصع پلو یا پلو نگین‌کار،‌ پلوی مخلوطی است که به‌خاطر مخلفات درخشانی که روی آن ریخته می‌شود، این نام را گرفته است. در واقع مرصع پلو نوعی برنج است که مغز‌ها و میوه‌های مختلف روی آن مانند جواهر می‌درخشند. غذایی شیرین و خوش طعم است که در پخت آن از انواع مغز‌ها و میوه‌های ایرانی مثل پسته، بادام، پوست پرتقال شیرین، زرشک، هویج و زعفران استفاده شده است.

آش کلم ارومیه

در این مرحله پیازها را نگینی خردکنید و در تابه‌ای با مقداری روغن تفت دهید. سبزی‌ها که شامل گشنیز و جعفری است را به پیازداغ اضافه می‌کنید و کمی تفت دهید تا آب آن‌ها گرفته شود. خورش قیمه نخود از غذاهای خوش‌طعم یزدی است که به‌جای لپه، از نخود در آن استفاده می‌شود. این خورش طعمی مشابه آبگوشت دارد که از همین نظر متفاوت است. قیمه نخود یزدی، رنگی زعفرانی دارد و در طرز تهیه آن معمولا رب گوجه‌فرنگی به کار نمی‌رود.

غذاهای سنتی کیش؛ اصالت ایرانی، چاشنی عربی

مرصع در زبان عربی به معنای جواهر نشان است و برای این منظور نامگذاری شده است که در تهیه مرصع پلو از مواد رنگارنگ استفاده می‌شود. مرصع پلو غذایی است که تهیه آن نیاز به زمان و صبر زیادی دارد ولی نتیجه آن قطعا ارزش این زمان را دارد. ممکن است در نگاه اول فکر کنید این غذا همان قیمه خودمان است و فرقی با آن ندارد. خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یکی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است که به دلیل ظاهرش، خیلی‌ها آن را با قیمه اشتباه می‌گیرند. این غذای سنتی ایران بسیار خوشمزه و البته نسبتاً ترش است و به محض میل کردن آن متوجه طعم متفاوت و جدیدش خواهید شد.

هر کسی گذرش به تبریز افتاده باشد، مزه غذاهای محلی آن را فراموش نمی‌کند. عطر و بویی که از آن بلند می‌شود، هر شکم گرسنه‌ای را به هوس می‌اندازد. هیچ چیز به‌اندازه امتحان کردن غذاهای تازه سفر را لذت‌بخش نمی‌کند.

  • شما می‌توانید همراه با رب، چند عدد گوجه‌فرنگی را نیز سرخ کنید و در خورش بریزید.
  • در ادامه آرد آماده شده را به سیر داغ بیفزایید و آن‌ها را با هم تفت دهید.
  • سیر قلیه هم مثل خیلی از دیگر غذاهای گیلانی با برنج خورده می‌شود.
معمولا اسم غذاهای ایرانی بر اساس موادی که در طرز پخت انواع غذای ایرانی به کار می‌رود، انتخاب می‌شوند. بعضی از غذاها هم بومی یک شهر یا منطقه هستند و با سبزیجات بومی آن منطقه درست می‌شوند و نام مواد به کار رفته در این غذاها، روی آنها گذاشته می‌شود. در میان غذاهای مجله خبری غذای های ارگانیک ایرانی که سرشار از پروتئین یا مواد مغذی هستند می‌توان به آبگوشت، شیر برنج، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش بز قورمه و … اشاره کرد. «شفته اراکی» یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی متعلق به شهر اراک است که طعم بسیار لذیذ و خوشمزه‌ای دارد.