لبنیات میگو (لبنیات -رایگان)

Serving spoons resting in a skillet of our dairy-free Tuscan shrimp pasta recipe

در ضمن ، یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از گرم شدن ، روغن زیتون ، تره فرنگی و سیر را اضافه کرده و 3-4 دقیقه بپزید تا نرم شود. تراشه های فلفل قرمز را اضافه کرده و به رایحه بپزید (یک دقیقه ~). میگو را اضافه کرده و مخلوط را به مدت 1-3 دقیقه در هر جانبی بپزید تا اینکه صورتی و فرفری سرگردان شوید (دو دقیقه هر طرف معمولاً عالی است!). آنها به سرعت طبخ می شوند و زمان پخت و پز بستگی به گرم شدن تابه دارد. ما می خواهیم به آنها اجازه دهیم که از طرف اول کاملاً سرگردان شوند ، سپس هم بزنید و بپزید تا ،مت زیرین صورتی شود. برای جلوگیری از زیر آشپزی ، شما می خواهید رنگ صورتی پر جنب و جوش (شفاف) داشته باشید و احساس محکم در سوراخ با اتصال چنگال داشته باشید ، اما از بیش از حد بیش از حد خودداری کنید یا ،تیک دریافت کنید! میگو را از قابلمه بیرون بیاورید ، آن را روی یک بشقاب بگذارید و آن را کنار بگذارید.

  • اگر از میگو یخ زده استفاده می کنید ، برای برداشتن یخ به یادداشت ها مراجعه کنید.

  • عطر و طعم آ، هفته سهولت هفته را برآورده می کند: 30 دقیقه توسک، شبیه به میگو ماکارونی! این چربی است ، لبنیات ظرف غنی ، گارلیک است و با طعم گوجه فرنگی روشن منفجر می شود.

    زمان پخت و پز 20 دقایقی

    خامه ای
    درخشان
    پر آب
    ثروتمند
    خوشمزه
    راحت
    ساخت آن آسان است!

    سپس سس گوجه فرنگی روشن و خامه ای روشن می شود! با الهام از یک وعده غذایی از لوبیای سفید و لوبیای خامه ای مورد علاقه ما ، گوجه فرنگی گی، با شراب سفید ، چیپس فلفل قرمز و نمک پخته می شود تا گوجه فرنگی صاف و باز شود.

    ، بادام زمینی را درون یک ماهیتابه بریزید

    این ماکارونی خوشمزه آسان شروع به پخت ماکارونی مورد علاقه شما می کند (ما عاشق ویتوچین بدون گلوتن هستیم) و برخی از بادام زمینی را خیس می کنیم لبنیاتبشر

    میگو خام را در یک ماهیتابه با سیر سرخ شده و اهرم بپزید

    از تاریکی صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

    ، بادامک

    • 1/2 فنجان بادامک خام
    • 1 ¼ فنجان اب (علاوه بر بیشتر برای خیساندن بادام زمینی)

    ماکارونی

    • 1 (8 اونس.) میدان fettuccine یا اسپاگتی (ما عاشق Fettuccin بیش از حد // ضمانت گلوتن در صورت ،وم)
    • 1 پندو میگو خام*، پوست کنده و ثابت شده با دمهای حذف آن (اگر یخ زده*ذوب و خشک شود)
    • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 2 واسطه کردها ، ،د شده (2 بازگشت کرد 80 گرم یا 1/2 فنجان)
    • 6-8 واسطه سیر ، ،د شده (6-8 میخک سیر در حال بازگشت 1/4 فنجان یا 50 گرم)
    • 3/4-1 قاشق قورباغه چیپس فلفل قرمز
    • 5 فنجان گوجه فرنگی گی، ، همه مانده اند
    • 3/4 فنجان شراب سفید خشک (ما عاشق سفید سبک تر مانند Sauvignon Blanc // یا Sub -Water) هستیم
    • 3/4-1 قاشق قورباغه نمک دریایی (علاوه بر بیشتر برای طعم دادن)
    • 1/2 فنجان جعفری تازه ، ،د شده (یا ریحان)
    • بادام زمینی را به یک کاسه مقاوم در برابر گرما اضافه کرده و حداقل 1-2 اینچ آن را با آب گرم بپوش،د. بگذارید در حالی که همه چیز را شروع می کنند خیس شوند. خیس ، ، بادام زمینی با طعم و خامه خنثی اضافی ، اما (در یک ،ج ،) اگر از می،ر قوی مانند Nutribullet یا ویتامی، استفاده می کنید ، می تو،د از این مرحله پرش کنید.
    • مقدار زیادی آب را به جوش بیاورید. پس از جوشاندن ، ماکارونی خود را اضافه کرده و مطابق دستورالعمل های بسته بپزید.

    • غذا 4 غذا

      سپس یک ، بادام زمینی خانگی اضافه می کنیم و سس خامه ای می شویم و یک پارچه ضخیم و مجلل ایجاد می کنیم!

      جعفری تازه را روی ماکارونی اسپری کنید

      سرانجام ، ماکارونی پخته شده ، اشتها آور را با جعفری تازه یا ریحان اضافه کنید و شام سرو می شود!

      یک ظرف بزرگ سرو از ماکارونی بدون لبنیات

      اگر این دستور العمل را امتحان کردید ، به ما بگویید! نظر ، ارزش ها را بگذارید و فراموش نکنید که نشانه ای از مینیمالیستا را در اینستاگرام قرار دهید. به سلامتی ، دوستان!

      خار با نیش نزدیک ماکارونی با میگو بر روی خار حرکت کرد

      بعد بیا کاملاً میگو! ترفند نشت و سیر و تراشه های فلفل قرمز برای طعم دهنده است ، سپس میگو خام اضافه کرده و کمی به صورتی و کولی بپزید. زمان بندی به اندازه میگو و عوامل دیگر بستگی دارد ، اما ما می یابیم هر طرف 2 دقیقه تعداد جادویی می،ای مناقصه معمولاً کاملاً پخته می شود ، نه ،تیک.

      میگو در یک ماهیتابه با تره فرنگی سرخ شده و سیر پخته می شود

      کلاه را از گوجه فرنگی جدا کرده و از پشت قاشق یا قاشق برای افزایش ت،یب آن استفاده کنید. گرما را به سمت متوسط ​​پایین هم بزنید و در ، بادام زمینی حرکت کنید. بگذارید سس حدود دو دقیقه بپزد. شیرین کننده و طعم دهنده را در صورت ،وم تنظیم کنید ، نمک بیشتری را به تراشه های فلفل قرمز یا فلفل قرمز برای گرما اضافه کنید. دوباره میگو را دوباره به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید. گرما را خاموش کرده و آن را در جعفری ،د شده (یا ریحان) و ماکارونی پخته شده حرکت دهید (در صورت آماده سازی از قبل از هم جدا شوید).

    • زمان کل 30 دقایقی

    این ظرف به خودی خود راضی است یا با سبزیجات سرخ شده ، کلم بروکلی بو داده ، سالاد سبز یا نان سیر همراه است.

    دستور العمل های ماکارونی بدون لبنیات بیشتر

    آیا شما نگه دارید؟ 2-3 روز

    ما نمی تو،م صبر کنیم تا این رشته فرنگی میگو محاکمه شود! که آن:

    به اندازه کافی چشمگیر است که می تو،د هر مهمان را خیره کنید اما به اندازه کافی ساده می خواهید این کار را دوباره و دوباره انجام دهید! بیایید برای شما توضیح دهیم که چگونه این کار انجام شده است!

    چگونه نودل میگو بدون لبنیات درست کنیم

    گی، ، شراب سفید و نمک را به همان قابلمه اضافه کنید (نسبتاً خالی) (اگر تره فرنگی و سیر سرخ شده باقی بماند ، هیچ مشکلی وجود ندارد). 5-10 دقیقه یا تا زم، که گوجه فرنگی منفجر شود ، روی حرارت متوسط ​​بپوش،د و بپزید.

  • در ضمن ، ، بادام زمینی درست کنید. بادام زمینی را تخلیه کرده و آن را به یک مخلوط بالا با آب اضافه کنید. برای صاف و خامه ای مخلوط کنید.
  • قاشق هایی را که در یک تابه سرخ شده از لبنیات استراحت می کنند ، سرو کنید
    چرخش ورود

    بلافاصله با پنیر پارمسان بدون لبنیات ، تراشه های فلفل قرمز ، جعفری اضافی و/یا ریحان (همه چیز اختیاری) سرو می شود. بهترین سرویس تازه اما می تواند تا 2-3 روز در یک ظرف مهر و موم شده در یخچال ذخیره شود. فریزر دوستانه نیست.

  • *ما ترجیح می دهیم از میگو خام (روبروی پخته شده) استفاده کنیم زیرا طعم های سیر و میراث را هنگام پخت و پز جذب می کند. اگر از میگو از پیش پخته شده استفاده می شود ، پیشنهاد می کنیم آن را در مرحله 3 برای یک دوره بسیار کوتاه (حدود 20-30 ث،ه) اضافه کنید ، سپس آن را از گرما برداشته و به جلو حرکت کنید.
    *برای از بین بردن سرعت یخ می،ای یخ زده ، در یک قلاب قرار دهید و حدود 3 دقیقه آب سرد را روی آن بریزید تا دیگر یخ زده نشود. اگر بعد از 3 دقیقه نادیده گرفته نشود (صاف) ، بگذارید تا 20 تا 30 دقیقه در آب سرد غرق شوند ، آن را بررسی کرده و بعد از 5-10 دقیقه آب را تعویض کنید. هنگامی که یخ ذوب می شود ، با یک حوله کاغذی ، کم آبی بدن را تخلیه کرده و تخلیه کنید.
    *این ظرف با کلم بروکلی ، فلفل قرمز و پیاز به خوبی ازدواج می کند. برای تهیه سبزیجات ، یک سر کلم بروکلی را به گل ، 1/2 فلفل از زنگ قرمز به 2 قطعه اینچ و 1/4 پیاز در برش های 1/2 اینچی برش دهید. به یک ورق پخت ریخته شده اضافه کرده و با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون پرتاب کنید. پودر سیر ، نمک و فلفل سیاه سخاوتمندانه. حدود 15 دقیقه در 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتیگراد) بپزید ، تا زم، که سبزیجات نرم و قهوه ای روی لبه ها شوند.
    *با الهام از یک وعده غذایی لوبیای سفید ، لوبیای ایتالیایی.
    *اطلاعات تغذیه یک ،ن تقریبی با یک برنج قهوه ای سرگرم کننده ، مقدار کمتری از تراشه های فلفل قرمز و بدون مواد اختیاری ،ن زده می شود.

    سرویس: 1 تسلیم کا،ی حرارتی: 535 کربوهیدرات ها: 62.9 Z پروتئین: 29.7 Z چربی: 16.4 Z چربی اشباع: 2.3 Z چندین چربی اشباع نشده: 2.2 Z چربی های ناراحت کننده چربی: 8.9 Z چربی توسط: 0 Z کلسترول: 175 طاقچه سدیم: 1148 طاقچه پتاسیم: 1024 طاقچه Viber: 5.8 Z شکر: 8.1 Z ویتامین A: 722 من ویتامین A: 30 طاقچه کلسیم: 127 طاقچه آهن: 3.3 طاقچه



    منبع: https://minimalistbaker.com/creamy-tuscan-shrimp-pasta-dairy-free/

    فریزر دوستانه هیچ

    زمان مقدماتی 10 دقایقی

    آشپزخانه لبنیات -عرف ، گلوتن -رایگان (اختیاری) ، با الهام از ایتالیایی