یک تابه را روی حرارت بگذارید و پس از داغ شدن در آن روغن بریزید تا گرم شود. سپس تکههای مرغ را با مقدار مناسبی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا مرغها طعم بگیرند و سرخ شوند. اگر میخواهید از ران مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید، آنها را با ادویهجات بپزید یا سرخ کنید. پس از سرخ شدن تکههای مجله خبری غذای های ارگانیک مرغ، شعله گاز را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا مرغ برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. سپس روی آن را با مرغ، خرمای تفت داده شده، کشمش و زرشک سرخ شده، خلال پسته و خلال بادام و پیاز داغ تزئین کنید. ابتدا پیاز را رنده ریز کنید، آب آن را بگیرید و همراه با زردچوبه، نمک و فلفل به گوشت چرخکرده اضافه کنید و خوب ورز دهید.
اسم غذاهای ایرانی چطور انتخاب میشود؟
قیمه بوشهری با چیزی که همیشه از قیمه در ذهنتان دارید تفاوت زیادی هم در ظاهر و هم در طعم دارد. کبه به شکل کوفتهای گرد و مغزدار درآمده و در روغن شناور و سرخ میشود. کوفته آب سماق یا همان شفته سماق با طعم ترش و ملس خود از شما دل میبرد. اگر طعم ترش را در غذا میپسندید، حتما شفته نخودچی را در سفر به کاشان امتحان کنید. باسترما در زبان ترکی به معنی دفن شده است و از آنجایی که در این تهچین خوشمزه مرغ به صورت ته دیگ در زیر برنج مدفون میشود به این نام معروف شده. آش شیر برخلاف چیزی که از اکثر آشها در ذهنتان است، یک آش شیرین است و اگر طرفدار طعمهای شیرین باشید حتما از این آش خوشتان میآید.
- برای پخت کوفته از مرغ، لپه، ادویه، تخممرغ، سبزی تازه، گردو، پیازداغ و آرد استفاده می شود.
- عدس،برنج پخته شده و بادمجان های سرخ شده را نیز روی گوشتها قرار داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم تا به طعم دلخواه برسد.
- این غذا اغلب در فصل سرد تهیه میشود؛ زیرا مواد اولیه آن طبع گرمی دارند و از کالری بالایی برخوردار هستند و از همین رو انرژی بدن را افزایش میدهند.
برای پخت ته چین تنها نیاز به برنج، مرغ، ادویه، ماست و تخممرغ است. برای پخت ته چین ابتدا باید برنج و مرغ پخته شود، البته برنج ته چین باید آبکش باشد. سپس برنج را با ماست، زرده تخممرغ، زعفران و زردچوبه مخلوط کرد. در مرحله بعدی باید کف تابهای مناسب را با روغن یا کره چرب کرد، سپس یک لایه برنج مخلوط با برنج را کف تابه پخش کرد و روی آن یک لایه مرغ ریششده ریخت، سپس باقیمانده برنج روی مرغ ریخته شود. پخت ته چین بسته به ضخامت آن یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان میبرد. حالت ته دیگی این غذا یکی از دلایلی است که چین را به یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی تبدیل میکند.
اگر تهیه آرد برای شما مشکل است، از آرد معمولی استفاده کنید. در این صورت بهتر است کشک سالاری را با کمی آبغوره سرو کنید. برای تهیه یک کباب بختیاری اصیل، کافی است یک تکه گوشت بره و یک تکه دنبه را یکی در میان سیخ کنید. شما میتوانید بهجای روغن مایع از روغن حیوانی استفاده کنید تا عطر و طعم گمنه بهتر شود.
اگر از گوشت برای تهیه کشک سالاری استفاده نمیکنید، در پایان یک عدد تخممرغ همزده را در غذا بریزید و آن را پس از چند دقیقه سرو کنید. دو لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت روی حررات ملایم گاز بپزد. برای تهیه یک قورمه سبزی جا افتاده میتوانید یک بار سبزی را خوب سرخ کنید و سپس آن را با گوشت تفت دهید. از طعم و مزه فوقالعادهای برخوردار هستند و مردم این استان در مناسبتها و فصول مختلف، غذاهای متنوعی میپزند.
دلمه غذای سنتی و اصیل ایرانی است که طعم متفاوت و خوشایندی داشته و مورد قبول انواع طبع هااست. این غذا را می توان به شیوه های مختلف و با انواع مواد تهیه کرد. این غذا که اصالت جنوبی دارد یک غذای سنتی و خوش طعم و جذاب است. چراکه از انواع سبزی های معطر ماننند شنبلیله و گشنیز برای طعم دار کردن آن استفاده می شود. و ماهی مورد استفاده نیز اغلب ماهی صبور می باشد و البته چاشنی اصلی آن هم تمر هندی است.