لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی-غذای های ارگانیک

نامگذاری این غذا هم به این دلیل است که ابتدا سر ماهی را می‌زنند تا فقط گوشت آن باقی بماند. پس از از پخت به آن ادویه و پیاز داغ و روغن محلی اضافه می‌کنند. شما هم نام غوره را می‌شنوید، دهان‌تان آب می‌افتد؟ آش آبغوره یکی دیگر از غذاهای محلی تبریز است که مزه ترش و لذیذی دارد. لوبیا چیتی، برنج، بلغور، تره و جعفری از مواد اولیه این غذا هستند و مهم‌تر از همه، گوجه‌فرنگی. آش برنج همدان، یکی از غذاهای سنتی، مقوی، سالم و بسیار محبوب این استان است که با وجود برنج، عدس و آب قلم، مواد مغذی و مورد نیاز بدن انسان را تامین می‌کند.

پس از گذشت حدود سه دقیقه، در تابه آب جوش بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت به‌خوبی بپزد. بریان یا بریون که اغلب با نام بریانی در ایران شناخته می‌شود، یکی از مشهورترین غذاهای سنتی اصفهان به شمار مجله خبری غذای های ارگانیک می‌آید. این غذا از جایگاه خاصی در میراث غذایی این استان برخوردار است و طعم بسیار لذیذی دارد. بهترین نوع بریان با گوشت گوسفند تازه تهیه می‌شود؛ اما امروزه این غذا را با گوشت مرغ نیز طبخ می‌کنند.

طرز تهیه اشکنه اصیل ایرانی؛ لیست ۱۵ اشکنه لذیذ و ساده

این غذا معمولا در مهمانی‌های مهم، مجالس عروسی، ایام محرم و ماه رمضان در گرمسار سرو می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده این نسخه از ته‌چین، برنج، گوشت بره، پیاز، کشمش، زعفران، گرد لیمو، فلفل، نمک و روغن هستند. زنجانی‌ها برای تهیه جغور بغور (جیغیر بیغیر) از دل و جگر و قلوه گوسفند همراه با غوره، پیاز، گوجه‌فرنگی و ادویه استفاده می‌کنند. پایه این غذا را موادی مانند دل، قلوه و جگر گوسفند تشکیل می‌دهد که همراه با ادویه‌جات مختلف و سبزیجانی مثل پیاز، گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی ترکیب می‌شوند وطعمی لذیذ را خلق می‌کنند. خرما پلو یکی از غذای اصیل و مقوی اهوازی است که می‌توان آن را برای وعده سحر یا افطار در ماه مبارک رمضان سرو کرد.

همین مسئله باعث می‌شود اغلب به زنان باردار توصیه شود از خوردن این ماده غذایی خودداری کنند. تمامی کباب ها را در انتها با لیموی تازه سرو میکنند و یا برنج و نان میل می کتتد. سلام دوست عزیز درست گفتین،مخصوصا غذای اصیل کدبانوی خلیل محله… مشکوفی یکی از دسرهای مشترک بین استان قزوین و مازندران است. نشاسته همراه با زعفران، شکر، گلاب و شیر این دسر خوشمزه را می‌سازد. مشکوفی دسری شبیه به ژله است اما نسبت به آن بسیار خوشمزه‌تر است.

طرز تهیه کباب چنجه | دستور پخت کباب چنچه نرم و خوشمزه با گوشت گوساله و گوسفند

رنگ‌کردن خانه یکی از بهترین راه‌ها برای تغییر فضا و زدن مهر شخ… بهترین فیلم ‌های اکشن 2022؛ انتخاب‌هایی برای آخر هفته‌… بعد از گذشت 45 دقیقه که پخت ته‌چین به پایان رسید، آن را به‌آرامی روی یک ظرف مناسب برگردانید. حال نوبت آن است که با زرشک و خلال پسته آن را تزیین کنید.

سپس گوشت خورشتی را به پیاز داغ بیفزایید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه زردچوبه، فلفل و ادویه خورشتی را در قابلمه بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. در مرحله بعد، رب گوجه‌فرنگی را در قابلمه بریزید و آن را سرخ کنید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن از بین برود. برگ بو را به‌همراه مقدار کافی آب جوش در قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم گاز بپزد. آبگوشت قنبید نیز یکی از غذاهای سنتی و محبوب استان قم است که دستور تهیه و طعم آن با دیگر آبگوشت‌های ایرانی تفاوت دارد.

ته‌چین گوشت گرمسار

ترک زبان‌ها هم از آن قوم‌های ایرانی هستند که دستپخت خوبی دارند. درست‌کردن رولت تخم مرغ به قدری آسان است که دیگر لازم نیست آن ر… شعله زیر قابلمه را روشن کرده و تا زمان تبخیر شدن آب غذا صبر می‌کنیم. برنج را هم به صورت کته پخته و کنار می‌گذاریم تا کمی سرد شود. مواد را خوب در کنار یک دیگر تفت دهید و یک قطعه چوب دارچین نیز به آن اضافه کنید. میزان ترش و شیرین بودن خورش فسنجان به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد پس میزان رب انار و شکر را خودتان تنظیم کنید.

  • برای طرز تهیه اشکنه زمان کمی لازم است و با مواد ساده‌ای هم درست می‌شود.
  • اگر دوست دارید سوپ شیر شما قارچ داشته باشد، می‌توانید یک ربع قبل از به انتها رسیدن پخت سوپ شیر، قارچ‌ها را که به‌صورت جداگانه کمی تفت‌داده‌اید به مواد اضافه کنید.
  • کلم استفاده‌شده در کلم پلوی شیرازی، کلم قمری است که برخی آن را با نام کلم سنگ یا قنبید می‌شناسند.
  • نشاسته همراه با زعفران، شکر، گلاب و شیر این دسر خوشمزه را می‌سازد.
  • بسیاری از افراد برای مقابله با بوی میگو از این ادویه‌ها یا سیر و پیاز استفاده می‌کنند که نباید آن‌ها را نادیده گرفت.