کردستان به خاطر رواج دامداری و کشاورزی و شرایط اقلیمی خاص ، غذاهای محلی منحصربهفردی دارد که با مواد اولیه تازه و سبزیجات گیاهی تهیه میشوند. قیمه یزدیقیمه یزدی یکی از خورشتهای اصیل و خوشمزه یزد به حساب میآید که در اکثر رستورانهای سنتی یزد میتوانید آن را میل کنید و هر گردشگری حتما باید یک بار این غذا را امتحان کند. آش شولی غذای بسیار سبک و ساده و در عین حال خوشمزه است که از اسفناج، شوید، تره، جعفری، شنبلیله، چغندر، پیاز، آرد، نعنا، عدس، روغن، سرکه و رب انار مجله خبری غذای های ارگانیک تهیه میشود. از طرفی به سبب مواد اولیه ارزشمند آش رشته که در فرهنگ ایرانی فرخنده و مبارک محسوب میشوند، در نوروز و جشن سال نو ایرانیان، نیز آش رشته را طبخ میکنند. برای تهیه این برنج هنگام پخت داخل آن شکر فراوانی میریزند، طوری که رنگ آن زرد میشود سپس همراه با ماهی سرو میکنند. اگر دوست دارید این غذا را امتحان کنید، در سفر با تور کیش حتما به راهنمایان تور بگویید شما را به محلههای سنتی کیش ببرند تا با فرهنگ، سبک زندگی و البته غذاهای خوشطعم آن آشنا شوید.
- ماهیهای مزهدار شده را روی مواد داخل قابلمه بچینید و دو لیوان آب به خوراک بیفزایید.
- با اقامت در اقامتگاه بوم گردی در یزد و خوردن آش شولی یک مسافرت تاریخی و سنتی را امتحان کنید.
- باسترما در زبان ترکی به معنی دفن شده است و از آنجایی که در این تهچین خوشمزه مرغ به صورت ته دیگ در زیر برنج مدفون میشود به این نام معروف شده.
- عطر و طعم خوب این غذا به خاطر سبزیهای مخصوصی است که در آن استفاده میشود.
جالب است بدانید که فسنجان درایران قدمت باستانی دارد و این مطلب را می توان از لوح ها و سنگ نوشته هایی که در تخت جشید یافت شده اند که مربوط به ۵۱۵ سال قبل از میلاد است دریافت کرد. در یکی از این سنگ نوشته ها لیستی از اشیاء قدیمی باستانی که شامل مواد اولیه و تشکیل دهنده فسنجان شامل گردو, انار و مرغ است. کباب که از گوشت گوسفند, گاو و گوساله تهیه می شود گوشت را با نمک فلفل و پیاز و آب لیمو تازه طعم دار می کنند و بر روی زغال کباب می کنند. نوع دیگر کباب جوجه است که از گوشت مرغ باپیاز و زعفران و نمک و بنا بر سلیقه اقوام مختلف از مواد دیگری به آن اضافه می شود و بر روی زغال کباب می شود.
لیست غذاهای ایرانی
این خورش با عطروبوی اشتهابرانگیز و ظاهر متفاوتش، گزینهای عالی برای مجالس و مهمانیها به شمار میرود. در ادامه هر دو طرز تهیه را در اختیار شما قرار خواهیم داد. تکههای گوشت را با ادویهها و یک عدد پیاز خرد شده در یک کاسه بریزید و با دستانتان گوشت را به این مواد آغشته کنید.
در این برنامه 400 دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و سنتی وجود دارد که در 9 دسته بندی مختلف تمام نیاز های شما را برطرف میکند. این غذای ساده ولی بینظیر با یک ظرف سوپ داغ و نان تازه فوقالعاده میشود. در دل این کوفته آلو، گردو، پیازداغ، زرشک و معمولا تخممرغ درسته میگذارند. از آب و زعفران و رب گوجهفرنگی یک سس خوشمزه درست میکنند و کوفتهها را به آن میسپارند. یکی دیگر از غذاهای سنتی مخصوص استان فارس، شیرازی پلو است.
علاوه بر این معمولاً در لابلای برنج زعفرانی از مقداری زرشک هم استفاده میشود. جدا از مواد اولیه و اصلی که گفته شد، ممکن است مواد غذایی دیگری هم به این غذا اضافه شود تا آن را با دیگر مدلهای تهچین متفاوت کند. در واقع ما با انواع نسبتاً گستردهای از تهچینها روبهرو هستیم. در نتیجه شاید انتخاب خوشمزهترین آنها برایمان سخت باشد.
طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاه
علاوه بر این مصرف ماهی در تمام طول زمان رشد کودکان میتواند حیاتی و مهم باشد. مصرف ماهی باعث افزایش سلولهای خاکستری مغز و کاهش احتمال ابتلا به زوال عقل در دوره کهنسالی میشود. با تمام این اوصاف، هر چقدر از خواص ماهی بگوییم کم است و باز هم حرف برای گفتن باقی خواهد ماند. باقالی پلو نیز همانطور که از نامش معلوم است یک نوع پلو است که با باقالی های سبز مخلوط شده است. از آنجا که تهچین مرغ، طرفداران بیشتری دارد، بد نیست بدانید که سینه مرغ استفاده شده در این غذا حاوی ویتامین ب.