همچنین انواع برنج ایرانی شمال با برند های برنج هاشمی، برنج طارم فریدون کنار،برنج دودی ،…با پایینترین قیمت برنج ارائه می گردد. علاوه بر انواع برنج ایرانی و خارجی، ما اقلام مهم دیگری از جمله عسل طبیعی، کنجد، انواع روغن به ویژه روغن زیتون و روغن حیوانی، انواع سبزیجات محلی شمال، غذای نیمه آماده شمالی، چای ایرانی و… را به دست مصرف کننده می رسانیم. در رستوران شکم الملوک میتوانید از منو غذای محلی و یا از غذاهای ایرانی سفارش دهید. انتخاب غذا با شما است ولی ما سینی کباب ملوکانه و یا کباب برگ ملوک پسند را به شما پیشنهاد میکنیم. یکی دیگر از بهترین رستوران های گیلکی در تهران، رستوران حسن رشتی یا همان رستوران خوشبین است. این رستوران که درواقع شعبهی دوم رستوران خوشبین در رشت است، سالهاست که در رقابت با رستوران گیلانه جردن است.
۸. آش کدو
تعجب میکنم که توی لیست شما نیست با اینکه تو صفحه اول رستوران های فیدیلیو هم اسمش اومده. مثل کال کباب که پیش غذای اصیل رشتی است یا خورشت انارویچ و میرزا کدو و جوجه کباب جنگلی که مخصوص همین بهزاد است. ترشی خمیر آش یا آش ترش مازندرانی را با ترکیب سبزی شامل شوید گشنیز، سیر و برگ چغندر، نخود، لوبیا، باقالی، رشته آش، لبو، کدو حلوایی، رب انار و ادویه طبخ می کنند. یک غذای ساده و خوشمزه و در دسترس؛ دوپتی همان غذایی است که به راحتی آماده سرو میشود و میتوانید از خوردنش لذت ببرید. برای تهیه این غذا دوغ را به حبوبات پختهشده اضافه میکنند و سیر داغ هم در آن میریزند. مازندرانی ها در طبخ این غذای خوشمزه از برنج و گوشت استفاده میکنند و البته برای آشپزی از فوت و فن های مخصوص خود بهره میبرند.
۲۱. ته چین گوشت
این ماهی معمولاً ماهی سفید یا کپور است و سس آن را با ترکیبی از مواد مختلف درست میکنند که به انار آغوز معروف است. سبزیهای معطر شمالی، سیر، مغز گردو و رب انار، همگی یک طعم بینظیر به این ماهی میدهند. ترشه واش، نام گیاهی در گیلان است که معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری رشد میکند.
اما همه خوبی ها یکطرف، یک بدی هم رستوران سنتی کابانا کباب تنکابن دارد و چون رستوران ظرفیتش نسبت به معروفیتش کم است، در ایام شلوغ سال مشتریان باید زمانی را بیرون رستوران منتظر بمانند تا میزی در رستوران خالی شود. رستوران گرد ها در رستوران امیر طوبایی تنکابن می توانند بین کلی غذای ایرانی و محلی چه با برنج صد در صد ایرانی در قالب کته زعفرانی و چه به صورت هر کدام را که دوست دارند سفارش دهند و لذت ببرند. غذا های ایرانی رستوران امیر طوبایی بیشتر کبابی هستند یعنی از جوجه کباب و چلوکباب تا چنجه و شیشلیک و غیره حال با برنج یا خوراک. غذا های محلی هم شامل جوجه ترش، کباب ترش، مرغ ترش یا همان خوراک مرغ محلی اناردون هستند. اینجا قیمت غذا ها به نسبت مناسب است و حتی نسبت به رستوران های خوب تنکابن، آن هایی که هم غذای خوب دارند و هم محیطی لاکچری و آنچنانی مناسب می باشد. از طرفی، کیفیت غذا ها فوق العاده است و مزه خاطره انگیزی هم دارد تا شما اگر از جزء رستوران گرد هایی هستید که به غذا بیشتر اهمیت می دهید تا محیط، به مشتری ثابت رستوران امیر طوبایی تبدیل شوید.
همچنین چون شهرک یک کته کبابی محسوب می شود، در منوی رستوران علاوه بر کباب های گوسفندی، ترش، کوبیده، کول و جوجه های ترش و زعفرانی، دل، جگر و قلوه گوسفندی در کنار جگر سفید و خوش گوشت هم سرو می شود که کلی طرفدار دارد. از طرفی چون کته کبابی شهرک تا ساعت 1 بامداد باز است، شب ها برای یک جگر خوشمزه و خوش قیمت می توانید روی کته کبابی شهرک حساب کنید. در کنار غذا ها هم دو مدل ماست کوزه ای و چکیده، زیتون پرورده، سیر ترشی و بشقاب گیلانی شامل اشپل، مغزو گردو و کل باقلا هم مجله خبری غذای های ارگانیک می توانید سفارش دهید و لذت ببرید. در منوی کافه، از انواع دمنوش تا انواع نوشیدنی های سرد و گرم به همراه دسرهای تازه و لذیذ قابل سفارش است اما از غذا که بگذریم، اگر علاقمند به قلیان هم دارید می توانید از سرویس چای و قلیان رستوران هم برخوردار شوید. کرک بپرس یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران است که از آن با نام خوراک بادمجان و گوجه هم یاد میشود. برای تهیه این غذای لذیذ و مقرون به صرفه نیاز به گوجهفرنگی، بادمجان، رب گوجه فرنگی، پیاز، سیر، غوره، روغن و ادویه است.
انواع شامی و کوکوی گیلانی
۲ تا تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و در قابلمه رو بگذارید تا تخممرغ ها بپزد. کمی که تفت داده شد، ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی نگینی اضافه کرده و تفت دهید. در مرحله بعد دو حبه سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید. در تابه دوم ۲ عدد پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن سرخ کنید، تا کاملا طلایی رنگ شود.
- رستورانی که با دکوراسیون تلفیقی سنتی و شمالی، پنجرههای چوبی، نور آبی و گلهای شمعدانی سعی کرده تا تداعیکننده حال و های شمال کشور باشد.
- در نظر داشته باشید رستوران تهران تنکابن دو طبقه دارد و با اینکه در هر دو طبقه جا برای نشستن وجود دارد اما پیشنهاد می کنیم به طبقه بالا مراجعه کنید تا از رفت آمدها به دور باشید.
- شاید بتوان گفت یکی از دلایل اصلی مسافرت افراد به شمال، خوردن همین غذاهای خوشمزه است.