پوست انبه می تواند برای پوست انسان آزار دهنده باشد زیرا حاوی اوروشول است ، همان ،یب در پیچک سمی که می تواند باعث تماس با پوست شود. من به ،وان یک فرد با پوست حساس ، علاقه دارم که انبه را مستقیماً از پوست نخورم.


نحوه سرو انبه تازه
به من اطلاع دهید که این روش برای شما چگونه در نظرات کار می کند. من دوست دارم از شما بشنوم.

می تو،د مکعب های انبه را یخ بزنید برای آب میوه ها ، یا به سادگی برای حفظ بیش از حد. برای جلوگیری از ،بیدن قطعات ، انبه را روی یک تابه سرخ شده با کاغذ قرار دهید ، آن را یخ بزنید تا منتقل شود ، سپس آن را به کیسه فریزر منتقل کنید.
انبه به طور خاص به خوبی پیش می رود با ،یباتی مانند لوبیا سیاه ، انواع توت ها ، فلفل های داغ ، گشنیز ، نارگیل ، زنجبیل ، آهک ، ن،ا ، پیاز قرمز ، بادام زمینی ، آناناس و شیر. بسیاری از این مواد تشکیل دهنده با دستور العمل های زیر ،یب شده اند.
دستور العمل هایی با انبه تازه
بیاموزید که چگونه انبه را اسلاید یا شکوفا کنید! دانستن این روش آسان است. بزرگترین تعداد ممکن انبه را آماده کنید و یادداشت های دستور العمل را برای دستورالعمل های انجماد مشاهده کنید.