چرا وقتی همه می تو،د آن را بدست آورید ، بین گرم و خوشمزه و ملایم انتخاب می کنید؟ همه جوانه های چشایی با این کار سبک هستند با الهام از منطقه دریای کارائیب کاسه ای که شامل موزهای بو داده و توفو است که در جادوی ادویه های شبانگاه پوشیده شده است و با یک خیار انبه شیرین و ،د شده و سس خامه ای همراه است. این یک کاسه بزرگ یوم است!
ما نمی تو،م صبر کنیم تا این مسئله رضایت بخش باشد. دارای پروتئین بسته بندی شدهوت بر اساس گیاه وعده غذایی بیایید برای شما توضیح دهیم که چگونه این کار انجام شده است!
چگونه کشتی های موز توفو و بو داده را بسازیم
اولین چیزها: ،ز! ما در مورد نوعی صحبت نمی کنیم که شما را در ترافیک کاهش می دهد. Scerming Sexer در جامائیکا ، که مخلوط دودی ، گرم و گرم است. نسخه DIY ما در عرض چند دقیقه با نمک ، شکر قهوه ای و برخی از ادویه های اساسی جمع می شود.
برای این دستور العمل ، مخلوط مخلوط ادویه را به باور ن،ی سس خوشمزه برای توفو و موز با افزودن روغن زیتون ، تاماری و نوشیدنی افرا. روغن زیتون و نوشیدنی افرا موز را در لبه های موج دار تضمین می کند در حالی که تاماری عمق طعم را اضافه می کند.
توفو که در این دستور العمل استفاده می کنیم ، توفو بسیار عادلانه است ، ی،ی دارای پروتئین زیاد همچنین با بیشتر آب ، به این م،ی که می تو،د توفو را پرش کنید. در عوض ، فقط در قطعات کوچک فرو می ریزد (این اکنون روش مورد علاقه ما برای تهیه توفو است زیرا از نمایشگاه های A ، B و C مشخص است!
برای موز ، شما می خواهید دست خود را بر روی یکدیگر قرار دهید بالغ موزکه خواهد بود شیرین و مقاومت ناپذیربشر هنگامی که بالغ می شوید ، موزهای زرد با لکه های قهوه ای کمی برای لمس قرار می گیرند. برای راهنمایی بیشتر راهنمای موز ما را بررسی کنید.
هنگامی که توفو و بنادر در فر قرار دارند ، زمان آن رسیده است که اسکورت ها را تهیه کنید: سالاد گزینه انبه و سس خوردگی. این اضافات واقعاً این را به یک کاسه محکم و یک وعده غذایی کامل تبدیل می کند.
علاوه بر جعفری و تاهینی ، سس جعفری تاهینی آب لیمو برای روشنایی ، تاماری برای طعم کامل ، شربت افرا برای تعادل و آب دارد تا همه چیز مخلوط شود.
کمی از هر ،صر را جمع کنید و برای لحظه ای سکوت آماده کنید در حالی که همه مشغول طعم این غذای خوشمزه هستند!
ما حتی نمی تو،م صبر کنیم تا این کشتی ها را امتحان کنیم! آنها هستند:
گرم
خوشمزه
شیرین
رضایت
دارای پروتئین بسته بندی شده
و فوق العاده پر!
دستور العمل های دستور العمل
این ظرف یک غذای مستقل خوشمزه است ، اما با یک نوشیدنی و/یا پیوستگی آب نبات شگفت انگیز خواهد بود! برای نوشیدنی ها ، میوه های ماکت را امتحان کنید ، یا انبه گرم گرم یا شور و اشتیاق mezcalita به اشتیاق. برای شیرینی: به راحتی به سبزیجات یا انبه نارگیل شربت. می تو،م بیایم؟!
وعده های غذایی بیشتر گلدان سبزیجات رضایت بخش تر است
اگر این دستور العمل را امتحان کردید ، به ما بگویید! یک نظر ، ارزش ها بگذارید و فراموش نکنید که یک ع، @ قرار دهیدمینیمالیست در اینستاگرام به سلامتی ، دوستان!
زمان مقدماتی 10 دقایقی
زمان پخت و پز 35 دقایقی
زمان کل 45 دقایقی
غذا 4
چرخش ورود
آشپزخانه با الهام از کارائیب ، گلوتن ، گیاهخواری
فریزر دوستانه هیچ
آیا شما نگه دارید؟ 2-3 روز
از تاریکی صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
توفو و موز
- 1/4 فنجان DIY JAMAICAN Rek Sesting (یا ادویه های مشابه را مالش دهید)
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری تاماری (اطمینان حاصل کنید که در صورت نیاز گلوتن -بدون نیاز)
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1 (14-16 اونس.) بسته فوق العاده توفو*
- 2 بالغ موز (زرد با لکه های قهوه ای) // 2 موز 2 فنجان ~ یا 370 گرم برش برگشت)
سس جعفری تاهینی
- 1/2 فنجان جعفری تازه ،د شده (یا فرعی)
- 1/4 فنجان تاهینی
- 3 قاشق غذاخوری آب لیمو (2 لیمس 3 قاشق غذاخوری یا 45 میلی لیتر بازگردد)
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ((اختیاری // برای گرفتن ،/تعادل اضافی)
- 1/2-1 قاشق قورباغه تاماری
- 1 قاشق قورباغه شربت افرا
- 1/4-1/3 فنجان اب (برای مخلوط ،)
-
قبل از گرم شدن ، دو قفسه را برای فر ترتیب دهید تا دو صفحه در فر من، باشد. فر را تا 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) و پلاتلت پخت استاندارد با کاغذ parchment گرم کنید.
-
در یک کاسه مخلوط کوچک ، ادویه های شبانگاه ، روغن زیتون ، تاماری ، نوشیدنی افرا و شلاق را مخلوط کنید. این سس ،ز است.
-
توفو: توفو به اندازه 1/2 اینچ به قطعات فرو ریخت و روی یکی از ورق های پخت پوشیده شده با رایحه قرار گرفت. تقریباً نیمی از سس گلو را اضافه کرده و بریزید تا توفو به طور مساوی بپوش،د. پس از گرم شدن فر ، 10 دقیقه در هنگام تهیه موز پخت.
-
موز: برای برش موز ، اصلاح و نادیده گرفتن انتها. سپس از نوک چاقو استفاده کنید تا طول قطعات کم عمق را از طریق پوست بسازید و تمام تلاش خود را برای عدم نفوذ به گوشت موز انجام دهید. اسلاید پوست و موز را روی یک زاویه در اسلایدهای 1/4 اینچی جدا کنید. به ورق پخت دیگر اضافه کنید و سس ،ز باقی مانده را اضافه کنید. به طور مساوی روی یک کت پرتاب کنید و موز را روی صفحه پخت پخش کنید.
-
توفو از فر خارج و پرتاب کنید. توفو به فر و موز را به قفسه دیگر اضافه کنید. بین 16 تا 20 دقیقه بپزید و موزها را در وسط جاده پرتاب کنید تا توفو تاریک و ترد شود و موز لطیف و کارامل باشد.
-
در همین حال ، سالاد گزینه انبه را آماده کرده و سس جعفری تاهینی درست کنید (مرحله بعدی را ببینید).
-
جعفری سس تاهینی: به می،ر ، تمام مواد سس (شروع از کمتر از تاماری) را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید تا نرم و به خوبی ،یب شود. در صورت ،وم طعم و کنترل کنید ، در صورت ،وم آب بیشتری را برای رقیق ،/مخلوط ، ، آب لیمو بیشتر برای Xeng ، شوری بیشتر تاماری یا شربت افرا بیشتر برای شیرینی اضافه کنید.
-
برای خدمات ، توفو و موز بین کشتی های سرو و اضافه ، سالاد گزینه انبه را در کنار آووکادو یا گاکامول (اختیاری) ت،یم کنید. با سس جعفری آرد اسپری کنید و لذت ببرید!
-
بهتر است که باقیمانده ها به مدت 2-3 روز در یخچال (در ظروف جداگانه) نگه دارند.
*دستور العمل همانطور که نوشته شده است 1 فنجان با جعفری سس تاهینی.
*اطلاعات تغذیه یک برآورد تقریبی است که در مقادیر کمتری که دامنه ها در آن تهیه شده و بدون مواد اختیاری مح،ه می شوند ، مح،ه می شود.
سرویس: 1 ظرف کا،ی حرارتی: 606 کربوهیدرات ها: 88.1 Z پروتئین: 22 Z چربی: 23 Z چربی اشباع: 3.8 Z چندین چربی اشباع نشده: 3.1 Z چربی های ناراحت کننده چربی: 9.2 Z چربی توسط: 0 Z کلسترول: 0 طاقچه سدیم: 1436 طاقچه پتاسیم: 1297 طاقچه Viber: 10.4 Z شکر: 52.2 Z ویتامین A: 638 من ویتامین A: 93 طاقچه کلسیم: 210 طاقچه آهن: 6 طاقچه
منبع: https://minimalistbaker.com/،-tofu-roasted-plantain-bowls/