ما نمی تو،م صبر کنیم تا این مسئله رضایت بخش باشد. دارای پروتئین بسته بندی شدهوت بر اساس گیاه وعده غذایی بیایید برای شما توضیح دهیم که چگونه این کار انجام شده است!
چگونه کشتی های موز توفو و بو داده را بسازیم
چرخش ورود
توفو که در این دستور العمل استفاده می کنیم ، توفو بسیار عادلانه است ، ی،ی دارای پروتئین زیاد همچنین با بیشتر آب ، به این م،ی که می تو،د توفو را پرش کنید. در عوض ، فقط در قطعات کوچک فرو می ریزد (این اکنون روش مورد علاقه ما برای تهیه توفو است زیرا از نمایشگاه های A ، B و C مشخص است!
زمان مقدماتی 10 دقایقیدقایقی
گرم خوشمزه شیرین رضایت دارای پروتئین بسته بندی شده و فوق العاده پر!
دستور العمل های دستور العمل
اولین چیزها: ،ز! ما در مورد نوعی صحبت نمی کنیم که شما را در ترافیک کاهش می دهد. Scerming Sexer در جامائیکا ، که مخلوط دودی ، گرم و گرم است. نسخه DIY ما در عرض چند دقیقه با نمک ، شکر قهوه ای و برخی از ادویه های اساسی جمع می شود.
جعفری سس تاهینی: به می،ر ، تمام مواد سس (شروع از کمتر از تاماری) را اضافه کنید و آن را مخلوط کنید تا نرم و به خوبی ،یب شود. در صورت ،وم طعم و کنترل کنید ، در صورت ،وم آب بیشتری را برای رقیق ،/مخلوط ، ، آب لیمو بیشتر برای Xeng ، شوری بیشتر تاماری یا شربت افرا بیشتر برای شیرینی اضافه کنید.
بهتر است که باقیمانده ها به مدت 2-3 روز در یخچال (در ظروف جداگانه) نگه دارند.
*اگر نتو،د توفو فوق العاده شرکت را پیدا کنید ، توفو در این دستور العمل کار خواهد کرد. اگر استفاده می کنید یک شرکت اضافی توفو ، آن را با یک حوله جاذب بپیچ،د و یک ماهیتابه از چدن چدن را به مدت 10-15 دقیقه در بالای آن قرار دهید تا رطوبت اضافی را فشار دهید. *دستور العمل همانطور که نوشته شده است 1 فنجان با جعفری سس تاهینی. *اطلاعات تغذیه یک برآورد تقریبی است که در مقادیر کمتری که دامنه ها در آن تهیه شده و بدون مواد اختیاری مح،ه می شوند ، مح،ه می شود.
برای خدمات ، توفو و موز بین کشتی های سرو و اضافه ، سالاد گزینه انبه را در کنار آووکادو یا گاکامول (اختیاری) ت،یم کنید. با سس جعفری آرد اسپری کنید و لذت ببرید!
هنگامی که توفو و بنادر در فر قرار دارند ، زمان آن رسیده است که اسکورت ها را تهیه کنید: سالاد گزینه انبه و سس خوردگی. این اضافات واقعاً این را به یک کاسه محکم و یک وعده غذایی کامل تبدیل می کند.
چرا وقتی همه می تو،د آن را بدست آورید ، بین گرم و خوشمزه و ملایم انتخاب می کنید؟ همه جوانه های چشایی با این کار سبک هستند با الهام از منطقه دریای کارائیب کاسه ای که شامل موزهای بو داده و توفو است که در جادوی ادویه های شبانگاه پوشیده شده است و با یک خیار انبه شیرین و ،د شده و سس خامه ای همراه است. این یک کاسه بزرگ یوم است!
موز: برای برش موز ، اصلاح و نادیده گرفتن انتها. سپس از نوک چاقو استفاده کنید تا طول قطعات کم عمق را از طریق پوست بسازید و تمام تلاش خود را برای عدم نفوذ به گوشت موز انجام دهید. اسلاید پوست و موز را روی یک زاویه در اسلایدهای 1/4 اینچی جدا کنید. به ورق پخت دیگر اضافه کنید و سس ،ز باقی مانده را اضافه کنید. به طور مساوی روی یک کت پرتاب کنید و موز را روی صفحه پخت پخش کنید.
این ظرف یک غذای مستقل خوشمزه است ، اما با یک نوشیدنی و/یا پیوستگی آب نبات شگفت انگیز خواهد بود! برای نوشیدنی ها ، میوه های ماکت را امتحان کنید ، یا انبه گرم گرم یا شور و اشتیاق mezcalita به اشتیاق. برای شیرینی: به راحتی به سبزیجات یا انبه نارگیل شربت. می تو،م بیایم؟!
وعده های غذایی بیشتر گلدان سبزیجات رضایت بخش تر است
آشپزخانه با الهام از کارائیب ، گلوتن ، گیاهخواری
قبل از گرم شدن ، دو قفسه را برای فر ترتیب دهید تا دو صفحه در فر من، باشد. فر را تا 425 درجه فارنهایت (218 درجه سانتیگراد) و پلاتلت پخت استاندارد با کاغذ parchment گرم کنید.
در یک کاسه مخلوط کوچک ، ادویه های شبانگاه ، روغن زیتون ، تاماری ، نوشیدنی افرا و شلاق را مخلوط کنید. این سس ،ز است.
علاوه بر جعفری و تاهینی ، سس جعفری تاهینی آب لیمو برای روشنایی ، تاماری برای طعم کامل ، شربت افرا برای تعادل و آب دارد تا همه چیز مخلوط شود.
غذا 4
برای این دستور العمل ، مخلوط مخلوط ادویه را به باور ن،ی سس خوشمزه برای توفو و موز با افزودن روغن زیتون ، تاماری و نوشیدنی افرا. روغن زیتون و نوشیدنی افرا موز را در لبه های موج دار تضمین می کند در حالی که تاماری عمق طعم را اضافه می کند.
توفو از فر خارج و پرتاب کنید. توفو به فر و موز را به قفسه دیگر اضافه کنید. بین 16 تا 20 دقیقه بپزید و موزها را در وسط جاده پرتاب کنید تا توفو تاریک و ترد شود و موز لطیف و کارامل باشد.
در همین حال ، سالاد گزینه انبه را آماده کرده و سس جعفری تاهینی درست کنید (مرحله بعدی را ببینید).
کمی از هر ،صر را جمع کنید و برای لحظه ای سکوت آماده کنید در حالی که همه مشغول طعم این غذای خوشمزه هستند!
زمان کل 45 دقایقیدقایقی
ما حتی نمی تو،م صبر کنیم تا این کشتی ها را امتحان کنیم! آنها هستند:
آیا شما نگه دارید؟ 2-3 روز
اگر این دستور العمل را امتحان کردید ، به ما بگویید! یک نظر ، ارزش ها بگذارید و فراموش نکنید که یک ع، @ قرار دهیدمینیمالیست در اینستاگرام به سلامتی ، دوستان!
توفو: توفو به اندازه 1/2 اینچ به قطعات فرو ریخت و روی یکی از ورق های پخت پوشیده شده با رایحه قرار گرفت. تقریباً نیمی از سس گلو را اضافه کرده و بریزید تا توفو به طور مساوی بپوش،د. پس از گرم شدن فر ، 10 دقیقه در هنگام تهیه موز پخت.
برای موز ، شما می خواهید دست خود را بر روی یکدیگر قرار دهید بالغ موزکه خواهد بود شیرین و مقاومت ناپذیربشر هنگامی که بالغ می شوید ، موزهای زرد با لکه های قهوه ای کمی برای لمس قرار می گیرند. برای راهنمایی بیشتر راهنمای موز ما را بررسی کنید.
زمان پخت و پز 35 دقایقیدقایقی
از تاریکی صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
توفو و موز
1/4فنجانDIY JAMAICAN Rek Sesting(یا ادویه های مشابه را مالش دهید)
2قاشق غذاخوریروغن زیتون
2قاشق غذاخوریتاماری (اطمینان حاصل کنید که در صورت نیاز گلوتن -بدون نیاز)
1قاشق غذاخوریشربت افرا
1(14-16 اونس.) بسته فوق العاده توفو*
2بالغموز(زرد با لکه های قهوه ای) // 2 موز 2 فنجان ~ یا 370 گرم برش برگشت)