کیک های بدون گلوتن (یک کاسه!)

Photo showing the fluffy texture of the inside of our gluten-free funfetti cupcakes

منبع الهام بخش این کیک ها از منبع مورد علاقه ما ، شما! پس از دریافت سؤالات بسیاری در مورد چگونگی ایجاد یک نسخه بدون گلوتن از کیک های Funfetti ، تصمیم گرفتیم وارد آشپزخانه شویم و آن را بد،م!

فریزر دوستانه 1 ماه

لطیف
خیس
انعطاف پذیر
کامل
فوق العاده خوشمزه
بسیار مش،
و بسیار سرگرم کننده!

سرویس: 1 کیک کیک کا،ی حرارتی: 238 کربوهیدرات ها: 33 Z پروتئین: 4.5 Z چربی: 11 Z چربی اشباع: 0.8 Z چندین چربی اشباع نشده: 2.2 Z چربی های ناراحت کننده چربی: 5.7 Z چربی توسط: 0 Z کلسترول: 21 طاقچه سدیم: 232 طاقچه پتاسیم: 152 طاقچه Viber: 2 Z شکر: 19.3 Z ویتامین A: 55 من ویتامین A: 0 طاقچه کلسیم: 121 طاقچه آهن: 0.9 طاقچه



منبع: https://minimalistbaker.com/gluten-free-funfetti-cupcakes/

غذا 9 (کیک)

زمان مقدماتی 10 دقایقی

از تاریکی صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 1 فنجان آرد بادام
  • 1/3 تراکم نشاسته سیب زمینی (1/3 فنجان تجمع = 1/3 فنجان + 1 قاشق غذاخوری)
  • 1/4 فنجان قهوه
  • 2/3 فنجان قند نیشکر
  • 1 ½ قاشق قورباغه پودر
  • 1/2 قاشق قورباغه نمک دریایی
  • 2/3 فنجان لبنیات -شیر بدون (طبیعی ، غیر محلی // ما از بادام استفاده کردیم // ما شیر نارگیل کنسرو شده را توصیه نمی کنیم // اگر لبنیات عاری از لبنیات نیست ، شیر لبنی نیز باید کار کند)
  • 1 بزرگ تخم مرغ* (عضویت ، مراتع در صورت امکان کاهش یافته است)
  • 1 قاشق قورباغه عصاره و،ل
  • 1/3 فنجان رشوه چند رنگ (یک “گره رنگین کمان نرم” از طبیعت دوستانه ، گلوتن درست کنید.
  • در ابتدا به سهولت آرد بدون گلوتن مخلوط شده از فروشگاه جذب شد ، اما نتایج کوتاه بود. ما برای چیزی کمتر از گلوتن!

    زمان پخت و پز 25 دقایقی

    بگذارید کیک ها به مدت 5 دقیقه قبل از حرکت به قفسه خنک کننده در قابلمه خنک شوند تا خنک کننده به طور کامل (1 ساعت ~) انجام شود. گزینه را با کره یخبندان یا ، نارگیل شلاق بزنید ، با رشوه بیشتر تزئین کنید و سرو کنید!

  • اسپری رنگین کمان را روی مجموعه ای از کیک های Fraco Funfetti اسپری کنید

    ما اختلافات گیاهی را آزمایش کرده ایم ، اما آنها آن را از یک کیک کیک که حتی می توان آن را فریب داد ، حتی از بین رفتند.

    کیک کیک را از یک قاشق به قلع روکش شده با ریخته بریزید.

    آیا شما نگه دارید؟ 2-3 روز

    ما انجام دادیم خیلی آزمایشات ، با استفاده از بهترین کیک و،لی بدون گلوتن و و،ل بدون گلوتن برای الهام بخش. کیک های بی شماری خورده شدند. یک کار دشوار ، من به شما می گویم! 😉

    شیر را بدون لبنیات در یک کاسه با یک تخم مرغ بدون گلوتن و آرد بریزید

    به یک کاسه مخلوط متوسط ​​، آرد بادام ، نشاسته سیب زمینی ، آرد برنج قهوه ای ، شکر نیشکر ، بیکینگ پودر و نمک دریایی را اضافه کنید. خوب تا زم، که کاملاً ،یب شود. بعد ، شیر را بدون لبنیات ، تخم مرغ و و،ل اضافه کنید. من دوباره شلاق می زنم تا فقط ،یب شود. آبپاش ها را اضافه کرده و مخلوط را به آرامی هم بزنید.

  • مواد نهایی؟ عصاره و،ل و نمک دریایی طعم ک،یک Funfetti Cupcakeبشر البته ، آنها کیک های Funfetti بدون رشوه نخواهند بود! شما هرگونه مسلسل رنگین کمان را انجام خواهید داد ، اما ما یک انتخاب فوق طبیعی را برای انتخاب بدون هیچ گونه رنگ مصنوعی یا طعم دهنده دوست داریم.

    فنجان Funfetti بدون گلوتن تزئین شده با کره و،لی و کارگاه های رنگین کمان

    مخلوط را بین کیک های کیک ت،یم کنید (آن را کاملاً پر کنید ، اما تقریباً تقریباً کامل نیست) و 23 تا 28 دقیقه بپزید ، یا تا زم، که متوسط ​​هنگام لمس ، آن جمع شود یا می تو،د خمیردندان خود را فقط با چند ،ده ،د کنید.

  • ما بسیار هیجان زده هستیم که این کیک های Funfetti را امتحان می کنیم! آنها هستند:

    شکار؟ هیچ شکار وجود ندارد. آنها ساخته شدند 1 کاسه فقط با 10 مؤلفه! منتظر چی هستی؟ بیایید مقداری کیک بپزیم!

    تخم مرغ ، و،ل ، اسپری رنگین کمان ، شیر بدون لبنیات ، آرد بادام ، قند نیشکر ، نشاسته سیب زمینی ، نمک دریایی ، بیکینگ پودر و آرد برنج قهوه ای

    فر خود را تا 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) و خط / کیک قلع کوکی با 9 پتو کاغذ گرم کنید (در صورت تغییر تعداد پیش فرض وعده های غذایی) یک مقدار را تنظیم کنید).

  • زمان کل 35 دقایقی

آنها را به مهم، های تولد ، جشن های تابست، بیاورید ، یا فقط به این دلیل که می خواهید یک دسته درست کنید! دوستان صالح شما از گلوتن به خصوص سپاسگزار خواهند بود ، اما ما این احساس را داریم تا بتوانند همه آنها را بخورند می توانند از یک کیک دوم لذت ببرند.

لیوان های بدون گلوتن بیشتر

آشپزخانه لبنیات -عاری از آن ، گلوتن

چرخش شیرین

قند طعم (و رنگ) باقی مانده است خنثی و و،ل به جلو، در حالی که پودر مخمر را تهیه می کنید ، لبنیات شیر آن را به مخلوط تبدیل می کند و تخم مرغ ها را اضافه می کند و یک اتصال اضافی!

رشوه های خود را نگه دارید ، مردم! این دستور العمل کیک را به م،ای واقعی کلمه می گیرد. ما کیک های Funfetti مورد علاقه خود را گرفته ایم و آنها را بدون ابهام ساخته ایم گلوتن رایگان! دوستان و خانواده شما خواهان تهیه دستور العمل برای این سنگهای قیمتی نرم ، کاملاً مرطوب و فوق العاده خوشمزه خواهند بود!

بهترین لذت در دو روز. برای نگه داشتن باقیمانده کیک مرطوب ، در یک کیسه پ،تیکی بسته یا با یک پوشش کیک یا یک کاسه گسترده وارونه قرار دهید. اگر از یخبندان استفاده می کنید که در دمای اتاق ذوب می شود ، حتی قبل از سرو مستقیم (توصیه می شود) یا کیک های یخ زده سرد ، منتظر یخبندان باشید و سپس قبل از سرو آنها را به مدت یک ساعت در دمای اتاق تنظیم کنید.

*یک دستور العمل از بهترین و،ل بدون گلوتن نقل شده است!
*اطلاعات تغذیه یک برآورد تقریبی ،ن زده شده بدون یخبندان یا مسلسل های اضافی است.

گروه برنده برای تضمین کیک کیک سبک ، نازک؟ آرد بادام برای بافت کیک ، نشاسته سیب زمینی به آرامی و آرد برنج قهوه ای برای ساختار.

یک اسپری رنگین کمان را به یک گلدان از مخلوط مخلوط اضافه کنید

اگر این دستور العمل را امتحان کردید ، به ما بگویید! نظر ، ارزش ها را بگذارید و فراموش نکنید که نشانه ای از مینیمالیستا را در اینستاگرام قرار دهید. ما عاشق گوش دادن به شما هستیم! لذت ببرید ، دوستان!

تصویری که بافت نازک را از داخل کیک های Funfetti بدون گلوتن نشان می دهد