انواع توت های کمپوت آسان (به طور طبیعی شیرین شده)

Spoonful of raspberry compote over a jar of compote with fresh raspberries next to it

یک قاشق غذاخوری انواع توت ها روی یک شیشه کمپوت با انواع توت های تازه در کنار آن

آیا مشتاقانه منتظر اضافه ، مجموعه ای از عطر و طعم به صبحانه و شیرینی های مورد علاقه خود هستید؟ سلام ، سلام به توت های کمپوت! این ساده است ، ماده تشکیل دهندهوت 15 دقیقه سس توت ها طعم خوشمزه ای را اضافه می کنند که از کیک های پنیر گرفته تا پنکیک ، پنکیک ، جوجه ، بستنی و غیره مشتاق همه چیز است.

این که آیا شما به وفور انواع توت های تازه دارید یا می خواهید در ماه های سرد سس گرم با انواع توت های یخ زده درست کنید ، این دستور العمل پوشانده شده است. بیایید شیرجه بزنیم و توت های جادویی درست کنیم!

یک بشقاب توت تازه با یک قاشق غذاخوری نمک دریایی و یک کاسه شربت افرا در کنار آن

مح،ات چیست؟

Combot (کلمه فرانسوی برای میوه های پخته شده) میوه هایی را که پخته شده است تا زمان گرم شدن و دادن آن نشان می دهد. در قرون وسطی در اروپا بزرگ شد و به طور سنتی با پخت و پز زیر میوه با آب ، محلول و ادویه جات ترشی جات تولید می شد.

نسخه های طبیعی الهام گرفته و تبدیل شده ما از انواع توت ها ساخته شده و مانند آنها ساده است! این منجر به ،یبی از یک میوه پخته شده ضخیم مشابه می شود که در آن عطر و طعم انواع توت ها می درخشد.

نحوه ساخت انواع توت های تمشک

این توت های آسان فقط به انواع توت ها نیاز دارند 2 مؤلفه: تمشک (تازه یا یخ زده) و شربت افرا. نیازی به اضافه ، آب به این کمپوت نیست زیرا شربت افرا فقط برای به دست آوردن چیزها مایع کافی را فراهم می کند.

شربت افرا را درون یک قابلمه توت های تازه بریزید

در انواع توت ها و نوشیدنی افرا در یک قابلمه گرم می شود و پوره با یک قاشق یا سیب زمینی ، باعث می شود توت ها مایع خود را پرتاب کنند.

استفاده از سیب زمینی برای آرام ، کمپوت توت ها در یک قابلمه

بعد از اینکه درباره 10 دقیقه، مخلوط با طعم توت های شدید ضخیم تر می شود. نمک اختیاری برای دستیابی به تعادل عطر و طعم میکرو اختیاری است.

اندازه گیری تمشک خانگی در کنار مواد تشکیل دهنده مورد استفاده در ساخت آنها

آ،ین مراحل توسط کمپوت ضخیم تر است! اگرچه با خنک شدن آن ضخیم می شود ، ما دوست داریم آن را بسازیم حتی ضخیم تر (این عاری از دانه است) با عبور مقداری (یا همه) از طریق اجاق گاز یک واحد.

عروقی از انواع توت ها با و بدون دانه و یک صاف کننده برای از بین بردن دانه ها استفاده می شود

کیک پنیر ، کمپوت کاملاً صاف. برای پنکیک و پنکیک ، ما ترجیح می دهیم فقط نیمی را فشار دهیم!

یک کاسه انواع توت های تازه در کنار شیشه انواع توت ها

ما حتی نمی تو،م صبر کنیم تا این کمپوت را امتحان کنیم! که آن:

ترش کاملاً شیرین
پر جنب و جوش
میوه
به طور طبیعی
سریع و آسان
و تنوع!

با حداقل ولتاژ ، بالاترین و خوشمزه ای را برای همه پنکیک ها ، پنکیک ها ، جوجه ها ، نان بو داده فرانسوی ، جو دوسر ، پنیر و موارد دیگر آماده دارید!

دستور العمل های توت بیشتری

اگر این دستور العمل را امتحان کردید ، به ما بگویید! نظر ، ارزش ها را بگذارید و فراموش نکنید که نشانه ای از مینیمالیستا را در اینستاگرام قرار دهید. به سلامتی ، دوستان!

با استفاده از قاشق برای اضافه ، کمپوت توت ها در بالای شمع کرپ

زمان مقدماتی 5 دقایقی

زمان پخت و پز 10 دقایقی

زمان کل 15 دقایقی

غذا 8 (ک، های 2-TBSP)

چرخش ادویه جات ترشی جات ، سس

آشپزخانه گلوتن -عاری از روغن ، بدون روغن ، گیاهخواری

فریزر دوستانه 1 ماه

آیا شما نگه دارید؟ 1 هفته

از تاریکی صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 3 فنجان انواع توت ها (تازه یا یخ زده)
  • 1/4 فنجان شربت افرا
  • 1 ،چنگ نمک دریایی ((اختیاری)
  • انواع توت ها و نوشیدنی افرا را در یک قابلمه کوچک قرار داده و آن را حرارت متوسط ​​بگذارید.

  • پس از تلنگر ، گرما را کمی کاهش داده و از یک قاشق چوبی یا خطوط سیب زمینی برای مزاحمت و فرار از میوه استفاده کنید.
  • پخت و پز را به مدت 10-12 دقیقه روی حرارت متوسط ​​(در معرض) نگه دارید و هر از گاهی فرار کنید تا جمع شوید تا تقریباً نیم اندازه باشد و کمی ضخیم باشد. گرما را خاموش کرده و در صورت ،وم عطر و طعم را تنظیم کنید ، و شربت افرا بیشتر را به شیرینی و نمک اختیاری اضافه کنید تا عطر و طعم را متعادل کنید و هرگونه تلخی را کاهش دهید.

  • گرما را بالا ببرید و بگذارید کمی خنک شود. هنگام خنک شدن بیشتر ضخیم تر می شود ، اما می توان از آن گرم یا در دمای اتاق لذت برد. اگر کمپوت خود را بدون دانه ترجیح می دهید ، می تو،د بعد از خنک شدن آن را استرس دهید. ما عاشق استرس نیمی از ،یب هستیم (بحران دانه ها را کاهش می دهد اما تضمین می کند که آنها با ظاهر انواع توت های قابل توجه کمپوت ضخیم هستند). برای فشار دادن ، یک شبکیه نرم را روی یک کاسه قرار دهید ، کمپوت را درون یک قاشق بریزید و با یک قاشق هم بزنید تا آن را ترغیب کند تا از طریق یک قلاده حرکت کند.
  • از جو دوسر ، پنکیک ، پنکیک ، جوجه ها ، نان بو داده فرانسوی ، پنیر و موارد دیگر لذت ببرید! بقایای کمپوت به مدت یک هفته یا در فریزر به مدت یک ماه در یخچال باقی می ماند. ما می خواهیم سینی مکعب های یخی را برای تسهیل در فرمو،یون مقادیر اندک منجمد کنیم. هنگامی که آماده استفاده هستید ، مایکروویو یا روی اجاق گاز را تا گرمای گرم کنید.

سرویس: 1 (دو قاشق غذاخوری) ارسال کا،ی حرارتی: 48 کربوهیدرات ها: 11.8 Z پروتئین: 0.5 Z چربی: 0.3 Z چربی اشباع: 0 Z چندین چربی اشباع نشده: 0.17 Z چربی های ناراحت کننده چربی: 0.03 Z چربی توسط: 0 Z کلسترول: 0 طاقچه سدیم: 1.6 طاقچه پتاسیم: 87 طاقچه Viber: 2.8 Z شکر: 7.9 Z ویتامین A: 2 من ویتامین A: 11 طاقچه کلسیم: 21 طاقچه آهن: 0.3 طاقچه



منبع: https://minimalistbaker.com/easy-raspberry-com،e/