
Avocado Pesto یک کنتراست خوشمزه خامه ای و لذت بخش در Pesto ک،یک است. این دستور العمل آووکادو Pesto علاوه بر ریحان معمول ، پارمسان ، روغن زیتون و کاج بالغ است (در این تصاویر ، به جای آن از Pepitas استفاده می شد ، و همچنین زیبا است). لیمو تازه را فشار داده و طعم دهنده ها را تکمیل کرده و به حفظ آووکادو سبز کمک می کند.
البته می تو،د از Avocado Besto در ماکارونی استفاده کنید. این امر باعث کاهش سبزیجات ستاره ای و گسترش ساندویچ ها نیز می شود. کاربردهای و نکات بیشتری را در زیر پیدا خواهید کرد. یک هشدار دهنده این است که آووکادو به مرور زمان ، بنابراین بهتر است بلافاصله از آن استفاده کنید یا آن را روی شیشه ذخیره کنید تا زم، که آماده سرو نشوید.


آووکادو بهترین پیشنهادات را ارائه می دهد
ماکارونی
این پاستو را روی اسپاگتی یا اشکال پیچ خورده مانند فوزیلی امتحان کنید. اگر دوست داری پر آب ماکارونی همانطور که انجام می دهم ، این دستور العمل 8 اونس ماکارونی خوب است ، اگرچه می تو،د آن را برای یک چراغ برای 12 تا 16 اونس ماکارونی گسترش دهید.
مشاوره: مقداری آب پخت و پز نشاسته ای رزرو کرده و لکه های آن را با Pesto اضافه کنید تا به کاهش آن کمک کند. سعی کنید صبر کنید تا ماکارونی تا حدی خنک شود تا پاستو را جابجا کند. اگر قصد دارید باقیمانده شوید ، پاستو و ماکارونی را به طور جداگانه ذخیره کنید تا نتایج بهینه بدست آورید ، زیرا رنگ شروع به دیدن آن به سرعت می کند زیرا در معرض هوا و گرما قرار دارد.
سبزیجات: کبابی ، بو داده یا خام
این آووکادو سوسک ، سبزیجات اساسی را به سطح بعدی می برد ، خواه شما را به ،وان کاهش در سمت خود یا در زیر به آنها خدمت کنید یا آن را در بالا بپوشید. با فلفل شیرین ، هویج ، گوجه فرنگی ، قارچ یا کنگر فرنگی بسیار خوب خواهد بود.
Sindouchat یا نان تست
این پاستو را به نان خشن پخش کنید و برش های گوجه فرنگی و موزارلا ،رویچ ، تابستان فوق العاده را اضافه کنید. من همچنین می توانم شاهد باشم که با یک تخم مرغ سرخ شده در بالا برای صبحانه در نان تست زیبا است.


دستور العمل های غیر منتظره بیشتر برای امتحان ،
به من اطلاع دهید که چگونه در نظرات بهترین آووکادو را ارائه دهم! من دوست دارم از شما بشنوم.

چاپ
آووکادو بهترین
در اضافه ، آووکادو بالغ ، یک تپانچه اضافی و پوستی را غنی کنید! این ریحان دستور العمل تازه و بهترین آووکادو در ماکارونی ، ساندویچ ، سبزیجات و موارد دیگر زیبا هستند. یک دستور العمل حدود 1 فنجان می دهد.
- Beypas یا آجیل کاج برای از بین بردن بهترین عطر و طعم. آنها را درون یک ماهی کوچک بریزید و روی حرارت متوسط کم بپزید ، مرتباً هم بزنید (حرکت نکنید ، یا ممکن است بسوز،د) ، تا زم، که معطر شود و به یک طلای سبک روی لبه ها تبدیل شود ، حدود 3 تا 4 دقیقه. آن را به یک کاسه منتقل کنید تا خنک شود.
- برای ساختن بهترین ، یک سوراخ و نیمی از آووکادو و کشیدن درآمد در یک پردازنده مواد غذایی. پارمسان ، سیر ، آب لیمو و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست شود ، در صورت ،وم ، طرفین را ،اش دهید.
- کباب شده و ریحان را اضافه کنید و پالس تا زم، که به قطعات کوچک ت،یم شود و مخلوط به خوبی مخلوط شود. اگر مخلوط هنوز طعم وحشتناکی نداشته باشد ، نمک بیشتری را مخلوط کنید.
- بهتر است بلافاصله از این پاستو استفاده کنید ، اما تا 3 روز در یخچال به خوبی ذخیره می شود (سعی کنید هر حباب هوا را در مخلوط فشار دهید ، زیرا بیشتر از بقیه می سازد).
یادداشت ها
یک دستور العمل از نان تست Besto Avocado اقتباس شده است.
آن را از لبنیات/گیاه عاری کنید: پنیر پارمسان را حذف کنید. ممکن است بخواهید بشقاب خود را با پارمسان سبزیجات بالا ببرید.
نحوه پرتاب پیستو با ماکارونی: من عاشق یک ماکارونی تولید خوب هستم ، بنابراین توصیه می کنم از این پاستو در 8 اونس ماکارونی استفاده کنید (می تواند تا 16 اونس ماکارونی را افزایش دهد). مقداری آب پخت و پز نشاسته ای رزرو کنید و یک نی را با بهترین چیزها به آن اضافه کنید تا به کاهش آن و پوشش ماکارونی کمک کند (من در حدود یک فنجان آب پخت ماکارونی در 8 اونس ماکارونی استفاده کردم). اگر قصد دارید باقیمانده شوید ، پاستو و ماکارونی را به طور جداگانه ذخیره کنید تا نتایج بهینه بدست آورید ، زیرا رنگ شروع به دیدن آن به سرعت می کند زیرا در معرض هوا و گرما قرار دارد.
تغذیه <،on cl،="recipe-toggle wp-element-،on" hidden="">پیشنهاد تغذیهمخفی ، تغذیه،on>
اطلاعات ارائه شده ،ن ارائه شده توسط ماشین حساب تغذیه ای آنلاین است. این نباید جایگزینی برای توصیه متخصصان متخصصان حرفه ای باشد. تشخیص کامل تغذیه را در اینجا مشاهده کنید.
منبع: https://cookieandkate.com/avocado-pesto/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*