شیر پسته – پرونده کوکی و خرد کردن

pistachio milk recipe

شیر پسته

من مطمئن هستم که شما شیر بادام را امتحان کرده اید ، اما چشیده اید شیر پسته؟! سرد ، صاف ، چربی و مزه مانند پسته است. این رویایی و خوشمزه و همچنین لبنیات و مغذی است.

برای اولین بار ، او در بخش شیر جایگزین W،le Foods با شیر پسته روبرو شد که توسط یک برند به نام سه درخت تهیه شده است. به ،وان یک پسته ، مجبور شدم بلافاصله آن را امتحان کنم. من آن را دوست داشتم ، البته ، بنابراین مجبور شدم خودم آنرا درست کنم.

خوشحالم که به اشتراک می گذارم که شیر پسته به راحتی تهیه می شود ، مانند شیر بادام زمینی و شیر بادام زمینی ، که به همان اندازه خامه ای است. بر خلاف شیر بادام ، ، های بسیار کمی تولید می کند ، بنابراین شما در مورد هدر رفتن هیچ یک از این آجیل های گرانبهای سبز احساس گناه نخواهید کرد.

مواد تشکیل دهنده شیر پسته
پسته

برای پسته

البته می تو،د از شیر پسته به ،وان یک نوشیدنی خامه ای مانند هر شیر دیگر لذت ببرید. طعم بهتری دارد ، بنابراین در نظر بگیرید. در زیر چند روش دیگر برای طعم دادن به این شیر مخصوص گردو وجود دارد:

قهوه یخ زده درست کنید: اگر دوست دارید لات های یخ زده غیر دیرینه ، باید دفعه دیگر شیر پسته را امتحان کنید! این طعم مانند مغرب ، قهوه و پسته مورد علاقه من است. من یک سازنده اسپرسو ندارم ، بنابراین می خواهم ،مت های مساوی قهوه سرد را با شیر پسته روی یخ مخلوط کنم.

آن را روی موسالی یا گرانولا بریزید: Muesli خانگی دانه های خانگی است که مانند نسخه سبک تر گرانولا طعم می دهند. هر دو گزینه طعم شگفت انگیزی خواهند داشت.

آن را در بدن XIA امتحان کنید: دستور العمل Chia بدن با طعم نارنجی با طعم پسته زیبا خواهد بود. قبل از خدمت مخلوط را به خوبی حرکت دهید.

از آن برای درست ، جو دوسر استفاده کنید: اگر از کره پسته مانند کره گردو استفاده می کنید بهتر است. با برش های موز ، انواع توت ها و پسته های ،د شده اضافی ، بلغور جو دوسر را سوار کنید.

شیر پسته مخلوط
شربت افرا را اضافه کنید

چگونه شیر پسته درست کنیم

دستور العمل کامل را در زیر پیدا خواهید کرد. در اینجا چگونه و چرا این روش به خوبی کار می کند.

1. پسته را خیس کنید (یا نه).

    اگر یک می،ر با قدرت بالا مانند ویتامی، (ادامه پیوند) دارید ، برای تهیه شیر خامه ای ابتدا نیازی به خیس شدن نخواهید داشت. با این حال ، خیساندن پسته ممکن است با کاهش سطح اسید فیتیک هضم را افزایش دهد. من صبر زیادی برای خیساندن ندارم ، بنابراین به طور کلی مزاحم نمی شوم.

    2. ارتفاع را با آب مخلوط کنید.

    ما در دو گروه مساوی آب اضافه خواهیم کرد (اینگونه است که من همیشه شیر گردو درست می کنم ؛ من اطمینان دارم که پسته ها از این طریق به طور جامع تر مخلوط می شوند). پسته با دو فنجان آب مخلوط شده و حداقل برای دو دقیقه با بالاترین سرعت مخلوط می شود. سرعت کم به اندازه کافی آجیل را ،د نمی کند و با خمیر بیشتری به پایان می رسد.

    3. آب بیشتری و همچنین عصاره محلی و و،ل را مخلوط کنید.

    دو فنجان آب دیگر اضافه کنید تا یک بافت خامه ای شبیه به کل شیر بدست آورید.

    برای شیرین ، شیر و کاهش هرگونه تلخی ، به یک قاشق غذاخوری نوشیدنی افرا ، عسل یا شکر اضافه کنید (به خاطر داشته باشید که شیر ، حاوی شکر است که به طور طبیعی رخ می دهد ، بنابراین ممکن است بخواهید لمس شیرینی داشته باشید). قند معمولی خنثی ترین گزینه است. بیش از یک قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل اضافه نکنید ، یا بر عطر و طعم پسته ها غلبه خواهد کرد.

    عصاره و،ل طعم این شیر را ترویج می کند. با این حال ، می تو،د آن را برای یک پسته خالص تر طعم دار حذف کنید. این دستور العمل 1/2 قاشق چایخوری را صدا می کند – ی،ی بیش از آن می تواند توجه وی را از طعم پسته دور کند.

    4. مخلوط مخلوط و سرماخوردگی.

    این مخلوط از طریق یک الک دقیق یا گردنبند پنیر ریخته می شود تا هر ،مت از آجیل یا پسته را که به خوبی مخلوط نشده اند ، دستگیر کند. من به طور کلی با چند قاشق غذاخوری یا کمتر از این مخلوط باقی مانده بودم که در واقع طعم خوبی دارد. می تو،د آن را خنک کنید تا بعداً آن را به یک کاسه جو دوسر یا آب میوه اضافه کنید.

    شیر بعد از مخلوط ، کمی گرم خواهد بود. طعم بهتری دارد ، بنابراین بگذارید قبل از استفاده در یخچال آرام باشد. این مخلوط تمایل به جدا شدن کمی با گذشت زمان دارد ، بنابراین قبل از جریان خوب هم بزنید.

    نحوه تهیه شیر پسته را ببینید

    شیر پسته
    شیر پسته

    دستور العمل های بیشتر برای دوستداران پسته

    به من اجازه دهید بدانم که چگونه شیر پسته به نظرات تبدیل می شود! من مشتاق هستم که بشنوم که چگونه آن را دوست دارید و چگونه استفاده می شود.

    دستور العمل شیر پسته

    چاپ

    شیر پسته

    شیر پسته سرد ، خامه ای و پر از پسته های خوشمزه است. با دنبال ، این دستور العمل ساده ، شیر پسته خود را در خانه درست کنید. یک دستور العمل حدود 4 فنجان می دهد.

    1. اگر می،ر بالایی ندارید یا می خواهید تغذیه را به حدا،ر افزایش دهید ، حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال پسته را در آب حرکت دهید. تا زم، که آب روشن شود ، پسته را تخلیه کرده و بشویید.
    2. پسته و فنجان های آب را به می،ر اضافه کنید. شروع به تنظیم کم و افزایش سرعت کنید تا بالاترین آماده سازی تا زم، که پسته کاملاً ،د شود. این ممکن است دو دقیقه در یک می،ر با انرژی بالا یا بیشتر در مخلوط کن معمولی طول بکشد.
    3. دو فنجان بیشتر از آب*، شیرین کننده ای که انتخاب می کنید (اگر می خواهید) اضافه کنید و و،ل را است،اج کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود.
    4. شیر را از طریق یک شبکیه نرم یا پارچه پنیر پرداخت کنید. شیر را در یک ظرف پوشیده شده در یخچال تا 4 روز ذخیره کنید. قبل از خدمت خوب هم بزنید و از آن لذت ببرید.

    یادداشت ها

    نسبت آب: درصد آب به پسته (از 4 تا 1) در این دستور العمل به شیر می دهد که پر از شیر است. من فکر می کنم این کاملاً صحیح است ، اما شما می تو،د از آب کمتری حتی از نتایج غنی تر استفاده کنید.

    آن را گیاهخواری کنید: اگر شیر خود را سوگند می کنید ، از شربت افرا یا شکر سبزیجات استفاده کنید ، نه عسل.

    تغذیه <،on cl،="recipe-toggle wp-element-،on" hidden="">پیشنهاد تغذیهمخفی ، تغذیه

    اطلاعات ارائه شده ،ن ارائه شده توسط ماشین حساب تغذیه ای آنلاین است. این نباید جایگزینی برای توصیه متخصصان متخصصان حرفه ای باشد. تشخیص کامل تغذیه را در اینجا مشاهده کنید.

منبع: https://cookieandkate.com/pistachio-milk/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*