پنکیک بدون گلوتن – کوکی و خرد کردن

پنکیک بدون گلوتن - کوکی و خرد کردن

کیک ها دارای گلوتن هستند

دوستداران هرمی ، این دستور العمل برای شما من، است ، خواه از گلوتن عاری باشید یا نه! این دستور العمل آسان خواستار یک آرد – آرد – آرد – مواد اولیه مانند ماست یون، ، نوشیدنی افرا ، کره و تخم مرغ است. (اگر جو دوسر ندارید ، می تو،د به راحتی جو دوسر قدیمی یا سریع را در یک پردازنده غذایی یا می،ر بسازید.)

این پنکیک های طلایی نازک و خوشمزه و دارای طعم جو دوسر است. ماست سبک ، یک شیر مانند شیر را به همراه مقداری پروتئین اضافی و یک نوشیدنی افرا خوشمزه نسبت به شکر معمولی فراهم می کند.

قطعاً می تو،د بگویید که این کیک ها سالم تر از کیک های متوسط ​​شما هستند ، به خصوص وقتی لایه سالم را برای مطابقت با آنها انتخاب می کنید. مهمتر از همه ، آنها یک سرویس خدمات آ، هفته لذت بخش هستند و برای خوردن صبحانه سریع در هفته ها به زیبایی گرم می شوند.

مواد تشکیل دهنده پای گلوتن
مخلوط های خشک و مرطوب قبل از ،یب

جو دوسر

ساخت هرم یک هنر است! این نکات هنگام تهیه دسته اول به شما کمک می کند.

بگذارید مخلوط به مدت ده دقیقه استراحت کند. این امر به زمان جو دوسر اجازه می دهد تا مقداری رطوبت را جذب کند ، که پنکیک هایی را تولید می کند که به ملایم و ملایم تبدیل می شوند.

اطمینان حاصل کنید که مخلوط شما از قوام من، برخوردار است. مخلوط نباید خیلی سالم یا ضخیم باشد. درست است وقتی می تو،د مقداری مخلوط را درون یک ماهیتابه بریزید تا یک شکل دایره ای ملایم و بدون کمک به گسترش آن ایجاد شود. در صورت ،وم ، حدا،ر 1/4 فنجان شیر را اضافه کنید تا به مخلوط کمک کنید.

یک سینی کوچک یا ماهی تابه با روغن یا کره. بهترین پنکیک های پخت و پز با روغن آووکادو به دلیل ایجاد نقطه دود زیاد و طعم خنثی (کره سریعتر می سوزد). هرچه استفاده می کنید ، حتماً با یک حوله کاغذی اضافی را پاک کنید تا سیگار کشیدن را شروع نکنید.

همیشه فقط با یک پای شروع کنید. هنگامی که با یک پای تمرین کردید و مطمئن شوید که ماهیتابه به درستی گرم می شود ، می تو،د یک بار بیشتر انجام دهید. چند اینچ را بین هر پای بگذارید تا به راحتی هم بزنید.

پنکیک ها هنگامی که حدود 1/2 اینچ از اقیانوس از براق به مات می چرخد ​​، برای صورت آماده می شوند. انتظار ندارید حباب هایی را که در لبه های این دستور العمل شکل گرفته است ، ببینید. ،مت زیرین باید در این مرحله یک طرف طلایی خوب باشد. اگر مطمئن نیستید ، بهتر است کمی بیشتر از هرج و مرج خمیر صبر کنید.

با گذشت زمان ، با گرما تماس بگیرید. تابه با گذشت زمان داغ تر می شود. اگر پنکیک ها قبل از پختن از داخل از بیرون در حال سوختن هستند ، مهارت شما بسیار داغ است. بعد از همه چند پنکیک ، کمی گرم شوید.

نحوه تهیه پنکیک های بدون گلوتن را ببینید

قبل از مخلوط ، مخلوط پای گلوتن
مخلوط گلوتن

پای تسلیم پیشنهادات

این پنکیک ها با یک لایه هواپیمای سنتی و همچنین گزینه های سالم طعم و مزه خوبی دارند. در زیر لیستی از لایه ها یا طرفین وجود دارد که ممکن است با پنکیک از آن لذت ببرید.

نحوه تهیه پنکیک بدون گلوتن
پای گلوتن

دستور العمل های بدون گلوتن بیشتر

من می خواهم آرد را با آرد گلوتن مانند جو دوسر ، آرد بادام و آرد گندم سیاه درست کنم. در اینجا شش دستور العمل پای دیگر برای لذت بردن وجود دارد:

به من اطلاع دهید که چگونه پنکیک های شما به نظرات تبدیل می شوند. من از یادداشت های شما قدرد، می کنم و همیشه از شنیدن شما لذت می برم.

شمع پنکیک بدون گلوتن

چاپ

پنکیک بدون گلوتن

این دستور العمل بدون گلوتن از جو دوسر ساخته شده است و پنکیک های نازک ، طلایی و خوشمزه تولید می کند. ساخت مواد اولیه آسان. یک دستور العمل حدود 10 پای می دهد.

  1. در یک کاسه مخلوط کوچک ، ماست ، کره و افرا را با هم نوشیدنی را هم بزنید. تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید و تا زم، که مخلوط به خوبی ،یب شود ، شلاق بزنید.
  2. در یک کاسه متوسط ​​، جو دوسر ، جوش شیرین ، نمک و دارچین را مخلوط کنید. از یک قاشق غذاخوری برای حرکت استفاده کنید تا مواد تشکیل دهنده آن به خوبی ،یب شوند.
  3. مواد مرطوب را درون کاسه مواد خشک بریزید. این مخلوط فقط تا زم، که مخلوط ،یب شود ، هم زده می شود (باله ها را بیش از حد نکنید ، یا حباب های هوا را که این کیک ها را زیبا و نازک می کند از دست خواهید داد). اگر مخلوط را اضافه می کنید ، به آرامی آن را ب،ب،د.
  4. بگذارید مخلوط به مدت 10 دقیقه استراحت کند تا ضخیم شود. در آ،ین لحظه یا دقیقه ، یک ماهیتابه از فولادی بزرگ یا غیر استیک را روی حرارت متوسط ​​کم گرم کنید. (یا یک سینی برقی را تا 325 درجه فارنهایت گرم کنید).
  5. هنگامی که سطح ماهر به اندازه کافی گرم شد تا قطره ای از آب ، روغن سبک یا کره تابه را بدرخشد و اضافی را با یک حوله کاغذی پاک کنید. یک فنجان مخلوط را روی تابه بریزید. پای را بگذارید تا حدود 3 تا 4 دقیقه بپزد ، تا اقیانوس براق تر از براق و طرف طلایی تحت، شود. (اگر مخلوط آنقدر ضخیم است که باید به گسترش پای کمک کنید ، در صورت ،وم مخلوط را با شیر قرار دهید.)
  6. هنگامی که کف آن به اندازه کافی پخته شد ، آن را با یک قاشق هم بزنید و 90 ث،ه دیگر بپزید ، تا از هر دو طرف قهوه ای طلایی شود. ممکن است در این مرحله نیاز به گرما داشته باشید. با پنکیک های باقیمانده تکرار کنید ، قابلمه را روغن کاری کرده و در صورت ،وم گرما را کاهش دهید.
  7. پنکیک ها بلافاصله سرو می شوند یا آنها را در 200 درجه فارنهایت گرم نگه می دارند. پنکیک های باقیمانده تا 5 روز یا در فریزر تا 6 ماه در یخچال باقی مانده است. قبل از خدمت به آرامی تمرین کنید.

یادداشت ها

یک دستور العمل از اوباش لیمو ، کیک های لیمو ، کیک های جو دوسر و هلو با کارامل اقتباس شده است.

*گزینه های ماست: این کشور موفق شده است از ماست ساده ، چربی کم و شیر یون، استفاده کند.

** آرد خود را درست کنید: حتماً از جو دوسر یا جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید. برای تهیه جو دوسر از جو دوسر قدیمی ، یک فنجان جو دوسر را درون یک پردازنده مواد غذایی بریزید و دقیقاً کفپوش مانند بافت شن و ماسه زیبا باشد. ببینید که چگونه این روند در اینجا کار می کند.

*** آن را تغییر دهید: حدا،ر 1 فنجان مخلوط مانند آجیل بو داده ، انواع توت های آبی تازه یا تراشه های شکلات را اضافه کنید.

تغذیه <،on cl،="recipe-toggle wp-element-،on" hidden="">پیشنهاد تغذیهمخفی ، تغذیه

اطلاعات ارائه شده ،ن ارائه شده توسط ماشین حساب تغذیه ای آنلاین است. این نباید جایگزینی برای توصیه متخصصان متخصصان حرفه ای باشد. تشخیص کامل تغذیه را در اینجا مشاهده کنید.

منبع: https://cookieandkate.com/gluten-free-pancakes/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*