
فصل انبه اینجا! من با یک راهنمای آماده سازی انبه جشن می گیرم ، خواه برش یا مکعب. انبه یکی از محبوب ترین میوه های جهان است ، اما من پیرتر نبودم و مجبور شدم یاد بگیرم که چگونه آن را تهیه کنم. من همه روش های مختلف را امتحان کرده ام ، و من امروز بهترین راه برای برش انبه را به اشتراک می گذارم.
انبه نوعی هلو آبدار گرمسیری را با یادداشت های عسل طعم می دهد. حتی در هنگام رسیده ، معمولاً اسید سبک دارد و همین امر باعث می شود تا به اطلاعات بیشتری برگردم. من می خواهم از انبه در یک انفجار شیرین در سالادها ، سالسا و ورودی های خوشمزه استفاده کنم – به ذکر نیست که یک میان وعده روی آن بخورید.
انبه در اوج خود در تابستان ، معمولاً از ماه مه تا سپتامبر. من به تازگی علاقه مند به یافتن Ataulfo (همچنین به ،وان عسل یا شامپاین) برای فروش در W،le Foods بودم. این تنوع است که در اینجا می بینید ، و آنها به خصوص خوشمزه هستند. روشهای آماده سازی من روی هر نوع و اندازه انبه به خوبی کار خواهد کرد!


نکات آماده سازی انبه
چگونه می توان تعیین کرد که انبه بالغ است
به دنبال یک انبه کمی مانند فشار ملایم مانند آووکادو بالغ یا هلو باشید. این باید یک رنگ پر جنب و جوش داشته باشد که بسته به تنوع و بوی شیرین در طرف ساقه متفاوت است.
انبه بسیار دشوار خواهد بود. از انبه مستقیم با پوست سرخ شده یا لکه های قهوه ای خودداری کنید – تمایل به شیرین اضافی دارد ، اما با یک بافت واضح تر و قابل مشاهده تر در داخل.
نحوه تهیه انبه را ببینید
دستورالعمل های کتبی را در دستور العمل در پایین پست پیدا خواهید کرد. برای ع، های بصری ، این فیلم کوتاه را بررسی کنید:
توجه داشته باشید در مورد پوست انبه
اگر تعجب می کنید ، “آیا می توانم پوست انبه بخورم؟” پاسخ از نظر فنی بله است ، اما ممکن است شما آن را بخواهید. چرم انبه حاوی فیبر و مواد مغذی است ، اگرچه من شنیده ام که آنها خیلی خوشمزه نیستند.
پوست انبه می تواند برای پوست انسان آزار دهنده باشد زیرا حاوی اوروشول است ، همان ،یب در پیچک سمی که می تواند باعث تماس با پوست شود. من به ،وان یک فرد با پوست حساس ، علاقه دارم که انبه را مستقیماً از پوست نخورم.


نحوه سرو انبه تازه
انبه بالغ به تنهایی یک میان وعده خوشمزه است. من آن را با پاشیدن ادویه های فلفل داغ مانند تاجین دوست دارم ، که برخی از ادویه های شور را برای بودجه شیرین فراهم می کند.
می تو،د مکعب های انبه را یخ بزنید برای آب میوه ها ، یا به سادگی برای حفظ بیش از حد. برای جلوگیری از ،بیدن قطعات ، انبه را روی یک تابه سرخ شده با کاغذ قرار دهید ، آن را یخ بزنید تا منتقل شود ، سپس آن را به کیسه فریزر منتقل کنید.
انبه به طور خاص به خوبی پیش می رود با ،یباتی مانند لوبیا سیاه ، انواع توت ها ، فلفل های داغ ، گشنیز ، نارگیل ، زنجبیل ، آهک ، ن،ا ، پیاز قرمز ، بادام زمینی ، آناناس و شیر. بسیاری از این مواد تشکیل دهنده با دستور العمل های زیر ،یب شده اند.
دستور العمل هایی با انبه تازه
در اینجا برخی از دستور العمل ها وجود دارد که شامل انبه روی کوکی ها و ،د ، است. خواهید دید که من عاشق ،یب انبه شیرین با طعم های خوشمزه و داغ برای تعادل هستم:
به من اطلاع دهید که این روش برای شما چگونه در نظرات کار می کند. من دوست دارم از شما بشنوم.

چاپ
چگونه انبه را برش دهیم
بیاموزید که چگونه انبه را اسلاید یا شکوفا کنید! دانستن این روش آسان است. بزرگترین تعداد ممکن انبه را آماده کنید و یادداشت های دستور العمل را برای دستورالعمل های انجماد مشاهده کنید.
- یک دست ، انبه را در حالت مستقیم با ساقه در بالا نگه دارید. از سرآشپز تیز استفاده کنید تا یک طرف را از انبه ، حدود یک اینچ از مرکز ، برش دهید (اگر چیزی را به شدت ضربه بزنید یا یک ،اش صدا را بشنوید ، بسیار نزدیک به سوراخ هستید و به یک برش فراتر از مرکز نیاز دارید). سپس ، یک تکه از طرف دیگر به همان روش.
- یک بار با یک قطعه کار کنید ، به آرامی از چاقوی خود برای برش بدن استفاده کنید (آنقدر فشار دهید که پوست را برش دهید). برای تهیه برش انبه ، برش های بلند ، قطعات عمودی باریک. برای ساخت مکعب انبه ، تخفیف های عمودی وسیع تری را به دنبال آن تخفیف های افقی برای ایجاد سبک شبکه ایجاد کنید. همچنین ممکن است گوشت بیشتری را از هر طرف سوراخ برش داده و آن را نیز ضبط کنید.
- برای جلوگیری از بدن از پوست ، از یک قاشق غذاخوری استفاده کنید ، سپس از قرب، یا مکعب های خود به دلخواه استفاده کنید. اگر انبه شما عالی است ، ممکن است بتو،د گوشت بیشتری را در اطراف سوراخ برش دهید ، اگرچه قطعات مانند بقیه یکنواخت نخواهند بود – آنها برای میان وعده ها خوب هستند!
یادداشت ها
برای یخ زدن انبه باقیمانده: انبه را روی یک تابه کاغذی دفن شده که با یخچال متن، است قرار دهید. انجماد تا زم، که انبه جامد شود ، سپس آن را به کیسه فریزر منتقل کنید.
منبع: https://cookieandkate.com/،w-to-cut-a-mango/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*