
دستور العمل سالاد عدس ک،یک با برخی از طعم های مورد علاقه مدیترانه من ، مشخص می شود ، از جمله گوجه فرنگی گی، ، فلفل قرمز بو داده ، زیتون کالاما و جعفری تازه در لباس لیمو زپبی. بافت ،یبی غیرقابل مقاومت از دادن ، شکننده و جویدن است.
من می خواهم این سالاد دل،ب را در یخچال برای یک میان وعده ، یک غذای جانبی سالم یا یک میان وعده آماده نگه دارم. آنها را به جلسات و پیک نیک های خود بیاورید که همه از آن لذت می برند-این دستور العمل عاری از لبنیات ، سبزیجات ، بدون گلوتن ، بدون تخم مرغ است وت گردو رایگان! شرط می بندم که دوستان شما دستور العمل را درخواست می کنند.


اقتدار عدس که پیشنهاداتی را ارائه می دهد
این سالاد عدس می تواند در هر وعده غذایی با دوز سالم طعم ، فیبر و پروتئین مبتنی بر گیاه سرگردان باشد. در زیر برخی از دستور العمل های خدمات خود با:
می تو،د با اضافه ، سبزیجات برگ تازه و اسپری روغن زیتون ، سهام خود را تغییر دهید. ویتا یا پنیر بز فرو ریخته نیز زیبا است.


گزینه های عدس
این سالاد برای عدس سبز سبز استاندارد طراحی شده است ، متداول ترین تنوع با قیمت من،. اگر دستورالعمل های دستور العمل را دنبال کنید ، آنها کاملاً به ،ه خود می چرخند – نرم و نرم نیستند. در اینجا چند گزینه اضافی وجود دارد.
جایگزین پیشین
به سه فنجان ، حدود دو قوطی 15 اونس نیاز خواهید داشت.
عدس سیاه بلگا
این عدس یک رنگ بسیار تیره است. از نظر اندازه کوچکتر و در بافت کمی حاد تر است. اگر این نوع را انتخاب کردید ، تایمر را به مدت 16 دقیقه تنظیم کنید.
عدس سبز فرانسوی (پسر)
این عدس سبز تیره همچنین به ،وان عدس Le Puy شناخته می شود ، در بافت نیز پایدارتر هستند. تایمر 18 دقیقه برای این کار تعیین شده است.
توجه: من عدس قرمز را برای این دستور العمل توصیه نمی کنم. آنها بسیار نرم هستند.

عدس بیشتر برای لذت بردن
اگر این سالاد عدس ک،یک را دوست دارید ، این گزینه های جالب را بررسی کنید. در اینجا سالاد لوبیا بیشتری در وبلاگ وجود دارد.
به من اجازه دهید بدانم که چگونه سالاد عدس به نظرات تبدیل می شود! من می خواهم از شما بشنوم و امیدوارم این یک دستور العمل جدید در آشپزخانه شما باشد.

چاپ
عدس
این دستور العمل ک،یک سالاد عدس ، صفحه جانبی من، است! تهیه مواد ساده مانند گوجه فرنگی گی، ، لیمو و جعفری آسان است. یک دستور العمل حدود 5 فنجان برق ، به اندازه کافی برای 4 ،مت خوشمزه است.
- مقدار زیادی آب را پر کنید و چندین اینچ از اتاق در بالا بگذارید. آن را بر روی حرارت زیاد جوش دهید.
- در ضمن ، عدس های ویرانگر خود را مرتب کنید. در مرحله بعد ، عدس خود را در زیر آب جاری بشویید تا آب روشن شود. کنار بگذارید
- هنگامی که آب جوش می خورد ، چاله های عدس و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. تایمر را به مدت 13 دقیقه تنظیم کنید. در صورت ،وم گرما را کاهش دهید تا از بیش از حد جلوگیری شود و گرمای کم داشته باشد. پس از منفجر شدن موقت ، از یک محل اتصال برای جلوگیری از برخی از عدس و آزمایش استفاده کنید (با دقت ، آنها داغ هستند). عدس شما هنگامی انجام می شود که در کل نرم باشید (نرم یا فرو ریخته اید) و طعم آن را به خوبی مزه دار کنید (عدس های بدون چاقو تمایل دارند که طعم مواد معدنی را تا حدودی طعم دهند). اگر عدس هنوز به طور کامل پخته نشده است ، هر دقیقه تا دو دقیقه تست کنید تا زم، که نباشید. پس از پخت و پز ، بلافاصله آب اضافی را ب،ب،د. دوباره عدس را در کاسه خود بریزید تا خنک شود.
- در همین حال ، در یک کاسه با سرو متوسط ، تمام مواد باقیمانده (فلفل ،د شده ، گوجه فرنگی ، زیتون ، جعفری ، پیاز سبز ، سیر ، آب لیمو ، روغن زیتون و چندین شیفت فلفل سیاه را ،یب می کند).
- هنگامی که عدس اغلب سرد می شود ، آن را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا سالاد به خوبی ،یب شود. فصل را با نمک باقیمانده یک قاشق چایخوری (بیشتر در صورت تمایل) و فلفل ، طبق دلخواه ، فصل کنید. باقیمانده مواد غذایی تا 5 روز که در یخچال پوشیده شده است ، به خوبی باقی می ماند.
یادداشت ها
گزینه های عدس: اگر می خواهید از یک عدس از پیش پوشیده شده استفاده کنید ، به 3 فنجان نیاز خواهید داشت. این سالاد برای عدس “استاندارد” طراحی شده است ، که به رنگ قهوه ای سبز و رنگ و ملایم به محض پخت و پز است. گزینه های دیگر شامل عدس سیاه (بلگا ()تایمر را به مدت 16 دقیقه تنظیم کنید) یا عدس سبز فرانسوی (تایمر را به مدت 18 دقیقه تنظیم کنید). در اینجا از عدس قرمز استفاده نکنید – بسیار نرم است.
تغذیه <،on cl،="recipe-toggle wp-element-،on" hidden="">پیشنهاد تغذیهمخفی ، تغذیه،on>
اطلاعات ارائه شده ،ن ارائه شده توسط ماشین حساب تغذیه ای آنلاین است. این نباید جایگزینی برای توصیه متخصصان متخصصان حرفه ای باشد. تشخیص کامل تغذیه را در اینجا مشاهده کنید.
منبع: https://cookieandkate.com/lentil-salad/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*