کیک تمشک – کوکی و کیت

blueberry scones after baking

مخلوط بیش از حد خمیر منجر به تحریک گلوتن بیش از حد می شود که ممکن است منجر به تعطیلات دشوار شود. تصویر زیر را بررسی کنید – خمیر تا زم، که به آرامی با هم گره بزند بی رحمانه به نظر می رسد.

از انواع توت های تازه یا یخ زده استفاده کنید.

اطلاعات ارائه شده ،ن ارائه شده توسط ماشین حساب تغذیه ای آنلاین است. این نباید جایگزینی برای توصیه متخصصان متخصصان حرفه ای باشد. تشخیص کامل تغذیه را در اینجا مشاهده کنید.

منبع: https://cookieandkate.com/blueberry-scones/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*

این کوکی های خوشمزه سرسختی ، درمان کامل صبحانه است که شیرین است اما خشت نیست. نور را از قند خام سخت در ،مت بالا بپاشید که باعث طعم متمایز اضافی آن می شود.

بهترین انواع توت ها

اگر تازه در ساخت کیک هستید ، به شما قول می دهم که می تو،د این کار را انجام دهید. شما نیازی به تج،ات ویژه ندارید (برش شیرینی ناز ، اما می تو،د از مومیایی پنیر نیز استفاده کنید).

اگر به دنبال آن هستید درست ، دستور العمل انواع توت ها با تمام عطر و طعم و بافتی که امیدوار است هنوز هم باشد ، این است. این کیک های شاد فقط 1/4 فنجان شکر تماس می گیرند. این سالم تر از بسیاری از آن است زیرا می توان آن را از طریق آرد گندم کامل تهیه کرد ، که بافت کمی اضافی را ایجاد می کند (اگر این چیزی است که شما در دست دارید می تو،د از آرد چند منظوره نیز استفاده کنید).

به من اطلاع دهید که چگونه کیک ها به نظرات تبدیل می شوند! من می خواهم از شما بشنوم و امیدوارم که این یک دستور العمل جدید ترجیح شود.

دستور العمل توت های کوکی ها

این انواع توت ها بهترین هستند! این یک نرم و نرم و نرم و با بطری های تازه است که به آرامی با شکر ترد اسپری می شود. این دستور العمل 8 کیک استاندارد یا 16 کیک کوچک داده شده است.

  1. فر را تا 375 درجه فارنهایت و خط کاغذ پخت بزرگ با یک کاغذ ،د کنید.
  2. در مخلوط مخلوط ، ، آرد ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. به آرامی حتی ،یب شده است.
  3. در یک کاسه کوچک ، شکر و لیمو را مخلوط کنید. از انگشتان دست خود استفاده کنید تا شور و شوق قند را مالش دهید (این عصاره طعم بیشتری از لیمو دارد). سپس مخلوط را درون مواد خشک دیگر بریزید و شلاق بزنید.
  4. کره را به قطعات ضخیم ¼ اینچ بریزید و آنها را به آرامی در مواد خشک رها کنید و هر از گاهی هم بزنید تا کره به خودش نرسد. اگر برش شیرینی دارید ، کره را در آرد برش دهید تا کره اندازه نخود فرنگی یا کوچکتر باشد. اگر برش شیرینی ندارید ، کره روی سوراخ های بزرگ لباس پنیر هستید و در آرد هم بزنید ، در حالی که دنبال می کنید هم بزنید تا کره جمع نشود.
  5. انگورهای وحشی را اضافه کرده و به آرامی به مجموعه هم بزنید. (می تو،د از انواع توت های آبی یخ زده استفاده کنید ؛ هیچ ذوب لازم وجود ندارد ، اما یک قاشق چایخوری آرد را هم بزنید تا از سرگرد، رنگ آنها به خمیر جلوگیری شود).
  6. به آرامی در شیر و شیر مخلوط کنید. مخلوط خشک به نظر می رسد ، اما این خوب است! خمیر را روی یک سطح کار تمیز خالی کنید و در انتهای آرد به آرامی خمیر کنید.
  7. برای کیک های با اندازه کامل ، خمیر را در یک دایره با یک اینچ عمیق در همه جا پیکربندی کنید. برای کوکی های مینیاتوری ، خمیر را به دو نیمه ت،یم کرده و هر نیمه را به دور یک اینچ در همه جا تبدیل کنید. شکر را به طور مساوی روی خمیر بپاشید. از سرآشپز تیز استفاده کنید تا دور (ها) را به 8 پشتی بریزید. برش ها را جدا کرده و آنها را روی صفحه پخت آماده قرار دهید و چندین اینچ را در اطراف هر یک از آن قرار دهید.
  8. برای کیک های کاملاً من، ، 21 تا 24 دقیقه یا حتی قهوه ای روشن بپزید. برای کیک های مینیاتوری ، 18 تا 20 دقیقه یا حتی قهوه ای روشن بپزید. از آن لذت ببرید ، یا به آنها اجازه دهید استراحت کنند تا طعم دهنده ها رشد کنند. کیک های باقیمانده تا 3 روز در دمای اتاق یا حدا،ر 6 ماه در انجماد به خوبی باقی می مانند.

یادداشت ها

آنها را برای یک من،ت خاص مانند ناهار عید پاک یا روز مادر سرو کنید ، یا بعد از ظهر آنها را به یک پروژه پخت سرگرم کننده تبدیل کنید. من هیجان زده ام که انتخابی را برای Mini -de،leis نیز ارائه دهم ، که نیمی از اندازه غرور نانوایی هستند. آنها بسیار خوب هستند.

مواد تشکیل دهنده هنوز انواع توت ها
روی شور و شوق لیمو روی شکر کلیک کنید

اگر نمی خواهید کوکی ها را بچشید یا از کوکی های معمولی متفاوت به نظر برسید ، از آرد گندم سفید کامل استفاده کنید ، همانطور که برای این تصاویر انجام دادید. ماست یون، یک دسته کوچک از پروتئین اضافی را فراهم می کند ، که همیشه از آن استقبال می شود. به همین ترتیب ، این کیک های بدون تخم مرغ ، که در صورت خدمت به شخصی که دارای حساسیت به تخم مرغ است ، جایگزین طبیعی کیک ها می شود.

کره را به آرد برش دهید
انگورهای وحشی در آرد

نکات مربوط به انواع توت ها

چاپ

توت های کیک

من دوست دارم وقتی در این فصل هستید ، از انواع توت های تازه استفاده کنم ، معمولاً از آوریل تا اکتبر در ایالات متحده. انگورهای وحشی کوچکتر ، مانند زغال اخته وحشی ، به طور مساوی در سراسر کوکی ها پراکنده می شوند ، اگرچه به هر اندازه تبدیل می شوند. اگر از انواع توت های یخ زده استفاده می کنید ، قبل از استفاده از آنها ، آن را با یک قاشق چایخوری آرد پرتاب کنید تا آب میوه ها خمیر را غیرفعال نکنند.

خمیر تکه تکه شده است
کوکی های میکروبی

نحوه تهیه کوکی ها را ببینید

کیک توت ها قبل از نان
کله

انگورهای تقویت کننده بیشتر برای امتحان ،

پودر بیکینگ اثربخشی خود را با گذشت زمان از دست می دهد. این تنها مخمر در این دستور العمل است ، بنابراین ما باید کار کنیم! کادر را انتخاب کنید تا اطمینان حاصل شود که منقضی نشده است. پس از باز شدن ، معمولاً 6 تا 12 ماه ادامه دارد. اگر مطمئن نیستید ، یک قاشق چایخوری را در یک کاسه ایمن از گرما بریزید و در بودجه آب جوش بریزید-باید بلافاصله شناور شوید.

غافل نشوید

این دستور العمل از دستور العمل قدیمی من به نام کوکی های لیمو نقل شده است که شما حذف کرده اید زیرا این دستور العمل ها برتر هستند.

این پست دستورالعمل های جامع در دستور العمل در پایین ، و همچنین تصاویر و فیلم های مرحله ای را ارائه می دهد تا در هر مرحله احساس اطمینان کنید. کیک ها در حدود 35 دقیقه آماده خواهند بود!

آرد خود را به درستی اندازه گیری کنید.

تغییر: اگر نمی تو،د لیمو را طعم دهید ، می تو،د اشتیاق لیمو را حذف کنید. یا ، گروه دیگری از میوه های مرکبات را امتحان کنید ، مانند نارنجی زیبا خواهد بود. می تو،د انواع توت ها ، مانند انواع توت ها یا برش های توت فرنگی را جایگزین کنید ، یا انواع توت ها را به طور کامل برای یک دستور العمل هنوز هم حذف کنید.

تغذیه <،on cl،="recipe-toggle wp-element-،on" hidden="">پیشنهاد تغذیهمخفی ، تغذیه

درمان های لوله ای سالم تخصصی هستند و در اینجا برخی از محبوب ترین دستور العمل های کوکی ها و ریزه ها وجود دارد:

دستور العمل مورد علاقه من هنوز! این کیک های خوشمزه پر سر و صدا و شکننده در اطراف لبه ها هستند ، که با انواع توت های آبی در داخل آن قرار گرفته و به هم می خورند. اشتیاق لیمو و شیر یون، بتونی طعم را به سطح بعدی منتقل می کند.

می تو،د آرد خود را با مقیاس یا با اندازه گیری اندازه گیری کنید. اگر از فنجان های اندازه گیری استفاده می کنید ، از قاشق و روش شنا استفاده کنید: مخلوط آرد را با یک قاشق غذاخوری مخلوط کنید ، سپس قاشق را به فنجان اندازه گیری خود اضافه کنید و با چاقو ،مت بالا را حل کنید. اگر آرد را مستقیماً روی فنجان ها نصب کنید ، ممکن است به پایان برسید ، که منجر به س، ضخیم می شود.

از پودر نان تازه استفاده کنید.