فصل انبه اینجا! من با یک راهنمای آماده سازی انبه جشن می گیرم ، خواه برش یا مکعب. انبه یکی از محبوب ترین میوه های جهان است ، اما من پیرتر نبودم و مجبور شدم یاد بگیرم که چگونه آن را تهیه کنم. من همه روش های مختلف را امتحان کرده ام ، و من امروز بهترین راه برای برش انبه را به اشتراک می گذارم.
چاپ
چگونه انبه را برش دهیم
بیاموزید که چگونه انبه را اسلاید یا شکوفا کنید! دانستن این روش آسان است. بزرگترین تعداد ممکن انبه را آماده کنید و یادداشت های دستور العمل را برای دستورالعمل های انجماد مشاهده کنید.
- یک دست ، انبه را در حالت مستقیم با ساقه در بالا نگه دارید. از سرآشپز تیز استفاده کنید تا یک طرف را از انبه ، حدود یک اینچ از مرکز ، برش دهید (اگر چیزی را به شدت ضربه بزنید یا یک ،اش صدا را بشنوید ، بسیار نزدیک به سوراخ هستید و به یک برش فراتر از مرکز نیاز دارید). سپس ، یک تکه از طرف دیگر به همان روش.
- یک بار با یک قطعه کار کنید ، به آرامی از چاقوی خود برای برش بدن استفاده کنید (آنقدر فشار دهید که پوست را برش دهید). برای تهیه برش انبه ، برش های بلند ، قطعات عمودی باریک. برای ساخت مکعب انبه ، تخفیف های عمودی وسیع تری را به دنبال آن تخفیف های افقی برای ایجاد سبک شبکه ایجاد کنید. همچنین ممکن است گوشت بیشتری را از هر طرف سوراخ برش داده و آن را نیز ضبط کنید.
- برای جلوگیری از بدن از پوست ، از یک قاشق غذاخوری استفاده کنید ، سپس از قرب، یا مکعب های خود به دلخواه استفاده کنید. اگر انبه شما عالی است ، ممکن است بتو،د گوشت بیشتری را در اطراف سوراخ برش دهید ، اگرچه قطعات مانند بقیه یکنواخت نخواهند بود – آنها برای میان وعده ها خوب هستند!
یادداشت ها
انبه در اوج خود در تابستان ، معمولاً از ماه مه تا سپتامبر. من به تازگی علاقه مند به یافتن Ataulfo (همچنین به ،وان عسل یا شامپاین) برای فروش در W،le Foods بودم. این تنوع است که در اینجا می بینید ، و آنها به خصوص خوشمزه هستند. روشهای آماده سازی من روی هر نوع و اندازه انبه به خوبی کار خواهد کرد!


نکات آماده سازی انبه
چگونه می توان تعیین کرد که انبه بالغ است
به دنبال یک انبه کمی مانند فشار ملایم مانند آووکادو بالغ یا هلو باشید. این باید یک رنگ پر جنب و جوش داشته باشد که بسته به تنوع و بوی شیرین در طرف ساقه متفاوت است.
برای یخ زدن انبه باقیمانده: انبه را روی یک تابه کاغذی دفن شده که با یخچال متن، است قرار دهید. انجماد تا زم، که انبه جامد شود ، سپس آن را به کیسه فریزر منتقل کنید.