quinoa tabbouleh – پرونده کوکی و کیت

quinoa tabbouleh

quinoa tabbouleh

طرفداران Tabboule ، آیا سعی کرده اید آن را با quinoa درست کنید؟ این دستور العمل به جای گندم شدید ، تضاد لذت بخش در Kenoa ک،یک است. این اقتدار مورد علاقه ما لبنان را به یک بشقاب بدون گلوتن تبدیل می کند. quinoa نازک است و تا حدودی طعم و مزه دارد ، اما به طور کلی ، مشخصات طعم کاملاً مشابه است.

از آنجا که من قبلاً یک ،صر اساسی را تغییر داده ام ، من آزادی اضافه ، برخی از نخود ها و پنیر و مواد بیشتر را که انتظار ندارید در Tabbouh پیدا کنید. آنها هستند کاملاً اختیاری و کاملاً خوشمزه این قدرت را خوشمزه تر می کند. اگر از هر دو استفاده می کنید ، ممکن است به خودی خود به ،وان یک وعده غذایی سبک واجد شرایط باشد.

این سالاد گیاهی در یک روز گرم بسیار طراوت است. این گیاه توسط ارباب تازه ، ن،ا ، گوجه فرنگی ، خیار ، روغن زیتون ، آب لیمو ، سیر و quinoa مشخص می شود. این اصل و نسب به دستور العمل سنتی وفادار است ، بنابراین حاوی جعفری بیشتر از quinoa است ، و لیمو پانچ را بسته بندی می کند. من فکر می کنم شما او را دوست خواهید داشت.

مواد تشکیل دهنده quinaa tabboule
گوجه فرنگی و خیار قابل پخش

نکات و ترفندهای دستور العمل

این دستور العمل quinoa شامل تمام تکنیک هایی است که شما هنگام تهیه بهترین دستور العمل Tabbeleh ، که واقعاً بهترین است!

1) quinoa خود را مطابق دستور العمل زیر بپزید.

سوگند می خورم که روش پخت و پز quinoa را که با دستورالعمل هایی که در بسته پیدا خواهید کرد متفاوت است. این quinoa را در یک زمان کاملاً نازک می کند.

2) نمک و خیار گوجه فرنگی ، سپس آن را تخلیه کنید.

این روش بر روی طعم دهنده های گوجه فرنگی و خیار متمرکز است و تضمین می کند که قدرت شما با مایع اضافی رقیق نشود. گوجه فرنگی و خیار را در یک کاسه با مقداری نمک مخلوط کرده و ضمن برش جعفری کنار بگذارید. قبل از حرکت سالاد ، آب اضافی را تخلیه کنید. به اندازه کافی آسان!

3) از جعفری زیادی استفاده کنید و آنها را با دقت برش دهید.

این دستور العمل سه گروه جعفری Frizzy را صدا می کند. قطع این مقدس در پردازنده مواد غذایی بسیار ساده تر است ، نه با دست. نگران حذف پاهای جعفری خوب نباشید – این یک طعم عالی را فراهم می کند.

4) فصل آزادانه با آب لیمو و نمک.

Tabbouleh Zingy باید پر از طعم باشد. برای رسیدن به آنجا ، حتما از آب لیمو و نمک کافی استفاده کنید. دستور العمل پیشنهادی من را در زیر پیدا خواهید کرد.

نحوه ساخت quinoa tapoli را ببینید

کینو پخته شده
،د شده

پیشنهادات quinoa tabbouleh پیشنهادات ارسال می کند

همه این گزینه های بدون گلوتن ، مانند این:

نحوه ساخت quinoa tapoli
لیمو را جابجا کنید

به من اطلاع دهید که چگونه دستور شما در نظرات ظاهر می شود. من همیشه دوست دارم از شما بشنوم.

دستور العمل quinaa tabbouleh

چاپ

quinoa tabbouleh

دستور العمل Tabbouleh از این quinoa به جای بلغار استفاده می کند ، بنابراین در حالی که طعم اقتدار ک،یک خاورمیانه را حفظ می کند ، بدون گلوتن است. نخود و ویتا اضافات اختیاری هستند که ظرف را خوشمزه تر می کند. این دستور العمل به 6 وعده (حدود 7 لیوان سالاد) باز می گردد.

  1. شستشوی quinoa: quinoa را به یک قلاده فوق العاده بریزید و حداقل 30 ث،ه در زیر آب بشویید. خوب تخلیه quinoa شستشو و آب را در یک قابلمه مخلوط می کند. مخلوط را روی حرارت متوسط ​​بجوش،د ، سپس در صورت ،وم گرما را کاهش دهید تا حرارت کم نگه داشته شود. بپزید تا quinoa تمام آب را ، حدود 13 تا 17 دقیقه جذب کند.
  2. کاسه را از روی حرارت بیرون بیاورید ، بپوش،د و 5 دقیقه بخار quinoa را بگذارید. کلاه را برداشته و quinoa را با یک چنگال شکوفا کنید.
  3. در همین حال ، خیار و گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط ​​با یک قاشق چایخوری نمک ،یب کنید. بشکنید و بگذارید مخلوط حداقل 10 دقیقه یا تا زم، که آماده مخلوط سالاد باشد ، استراحت کند.
  4. برای تهیه جعفری ، ساقه های ضخیم را برش دهید. در مرحله بعد ، جعفری را دقیقاً برش دهید و ساقه های باقیمانده – می تو،د آن را با دست انجام دهید ، اما در پردازنده ناهار خوری با تیغه استاندارد “S” بسیار ساده تر است. این روند 1 تعداد انگشت شماری است و جعفری ،د شده را به کاسه بزرگ سرو قبل از پیگیری با مرحله بعدی منتقل کنید.
  5. quinoa خنک شده ، ن،اع تازه ،د شده (در صورت استفاده از آن) و پیاز سبز را به کاسه جعفری اضافه کنید. خیار و آب گوجه فرنگی را که در پایین کاسه جمع می شود ، نادیده بگیرید و نادیده بگیرید (این تضمین می کند که تابش شما خیلی آب نیست). گزینه تنش و گوجه فرنگی را به کاسه اضافه کنید.
  6. در یک فنجان یا کاسه کوچک ، روغن زیتون ، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ، سیر و یک قاشق چایخوری را ،د کنید. آن را به قدرت بریزید و جمع را جابجا کنید. اگر از نخود یا فتا استفاده می کنید ، اکنون آن را اضافه کنید. در صورت ،وم طعم دهید – در صورت ،وم – یک قاشق غذاخوری دیگر از آب لیمو را برای zing یا نمک فشار دهید تا طعم بیشتری داشته باشد.
  7. اگر وقت دارید ، اجازه دهید سالاد به مدت 15 دقیقه استراحت کند قبل از اینکه اجازه دهید طعم دهنده ها مخلوط شوند. در غیر این صورت ، می تو،د بلافاصله آن را ارائه دهید یا بعداً آن را خنک کنید. Tabbouleh تا 4 روز در یخچال ، پوشانده شده ، به خوبی باقی خواهد ماند.

یادداشت ها

یک دستور العمل از بهترین Tabbouleh نقل شده است.

آن را از لبنیات/گیاه عاری کنید: فتا اختیاری را حذف کنید.

تغذیه <،on cl،="recipe-toggle wp-element-،on" hidden="">پیشنهاد تغذیهمخفی ، تغذیه

اطلاعات ارائه شده ،ن ارائه شده توسط ماشین حساب تغذیه ای آنلاین است. این نباید جایگزینی برای توصیه متخصصان متخصصان حرفه ای باشد. تشخیص کامل تغذیه را در اینجا مشاهده کنید.

منبع: https://cookieandkate.com/quinoa-tabbouleh/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*