Clafoutis – پرونده کوکی و کیت

best clafoutis recipe

به من اجازه دهید بدانم که چگونه Clafoutis خود را در نظرات نشان دهم! امیدوارم دسر شما نیز در تابستان باشد.

برش

هلو ، هلو بالغ یا برش های بالغ در Clavotis عالی خواهد بود (یا گروه – من نمی توانم تابستان امسال منتظر تجربه آنها باشم). همچنین می تو،د به جای هلو از شهد یا زردآلو استفاده کنید. به حدود 1 پوند میوه (قبل از حفاری) یا 3/4 پوند ، دقیقاً مانند برش ها نیاز خواهید داشت.

سیب یا گلابی Clafoutis

Clafoutis بسیار آسان و سرگرم کننده است. این مخلوط مرا به یاد کلیسا یا یک جو دوسر می،ر می اندازد زیرا در 30 ث،ه در می،ر جمع می شود.

** یادداشت های آرد: من به طور کلی سعی می کنم آرد کل دانه را بپزم ، اما این دستور العمل به چیز زیادی احتیاج ندارد ، و بهترین پارچه و عطر و طعم وسایل در اینجا زیرا این امکان را می دهد تا سایر طعم ها بدرخشد. کار آرد گندم کامل با انواع توت ها به خوبی کار می کند ، اما گی، در هنگام استفاده از آن در ،مت بالا در مخلوط غرق می شود. من این دستور العمل را با مخلوطی از آرد بدون گلوتن امتحان نکردم ، اما فکر می کنم خوب کار خواهد کرد.

تغذیه <،on cl،="recipe-toggle wp-element-،on" hidden="">پیشنهاد تغذیهمخفی ، تغذیه

دستور العمل کامل را در زیر پیدا خواهید کرد ، اما در اینجا یک پیش نمایش وجود دارد:

  1. کره را در یک ماهیتابه از چدن یا یک ماهیتابه سرخ شده ذوب کنید.
  2. میوه را روی کره ذوب شده ترتیب دهید.
  3. در می،ر ، برخی از مواد اصلی را با هم ،یب کنید: شیر ، خامه ، شکر ، تخم مرغ ، عصاره و،ل ، عصاره بادام ، نمک و آرد.
  4. مخلوط را روی میوه بریزید ، سپس برای یک اثر سرگرم کننده ، ،مت بالا را با کمی شکر اضافی بپاشید.
  5. پخت ، سپس خدمت کنید.

ببینید چگونه می توان Clavotis را ساخت

انواع توت ها در قابلمه
چگونه می توان Clafoutis را ساخت

میوه های Clavotis

آیا دسر ک،یک فرانسوی به نام Clafoutis را امتحان کرده اید؟ (Klah-Foo-Tee تلفظ شد.) اگر اینطور نیست ، لطفاً به من اجازه دهید این رفتار شاد و ساده را به شما ارائه دهم. Clafoutis یک تقاطع خوشمزه بین کیک و حضانت با ،مت بالای توده و مجموعه داخلی پر زرق و برق با میوه است. شیرین است اما نه چندان شیرین ، آن را به پایان من، برای یک شام تابست، زیبا تبدیل می کند.

Dark Cherry Clafoutis ک،یک ترین گزینه است که زیباست. برخی از دستور العمل ها نشان می دهد که حفاری در گی، برای برخی از عطر و طعم عصاره بادام طبیعی ، اما من نگران مهمانانم هستم که در این سوراخ گاز می گیرند. من ترجیح می دادم که گی، ها محفوظ باشند و نیمی از آنها باشد ، بنابراین در هر نیش مقداری گی، گرفتم.

پری Clavotis: توت فرنگی ، انواع توت ها ، انواع توت ها ، زغال اخته یا انگور وحشی

اگر از این Clafoutis لذت می برید ، برخی از شیرینی های مورد علاقه من را بررسی کنید:

اطلاعات ارائه شده ،ن ارائه شده توسط ماشین حساب تغذیه ای آنلاین است. این نباید جایگزینی برای توصیه متخصصان متخصصان حرفه ای باشد. تشخیص کامل تغذیه را در اینجا مشاهده کنید.

منبع: https://cookieandkate.com/clafoutis/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*

این دستور العمل Clafoutis به سادگی بهترین است! شما می تو،د آن را با انواع توت ها (مورد علاقه من) یا گی، (مورد علاقه دخترم) یا هر یک از میوه های ارائه شده در پست تهیه کنید. این دستور العمل یک clafoutis 10 اینچی را ارائه می دهد ، که برای 8 برش کافی است.

  1. فر را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. کره را در یک ماهی چدنی 10 اینچی روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید (یا کره ذوب شده را درون یک پای شیشه ای 9.5 اینچی بریزید). یک ماهیتابه یا بشقاب پای را به آرامی انجام دهید تا کره را در هر دو طرف تابه برگرد،د. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و میوه را در یک لایه برابر از طریق ماهیتابه قرار دهید (با لکه های کره داغ مراقب باشید). آن را کنار بگذارید.
  3. در می،ر ، شیر ، خامه ، فنجان شکر ، تخم مرغ ، عصاره و،ل ، عصاره بادام ، نمک و آرد را مخلوط کنید. یک سرعت متوسط ​​را مخلوط کنید تا یکدست و شوخی ، حدود 30 ث،ه ، در صورت ،وم از طرفین خلاص شود.
  4. مخلوط را روی میوه بریزید. شکر 1 قاشق غذاخوری شکر را در بالا بپاشید.
  5. 45 تا 50 دقیقه پخت (معمولاً 45 دقیقه در چدن یا نزدیک به 50 دقیقه در یک صفحه پای پخت) ، تا ،مت بالا طلایی و متورم شود. بگذارید او قبل از خدمت دمای هوا را خنک کند – این یک گرم زیبا است ، اگرچه من او را بیشتر در دمای اتاق دوست دارم (انتظار دارم با خنک کننده او منحرف شود) یا حتی سرما. در صورت تمایل با ، شلاق یا بستنی سرو کنید. باقیمانده مواد غذایی تا 4 روز در یخچال باقی می ماند.

یادداشت ها

Clafoutis خود را با فصول تغییر دهید. در بهار از انواع توت ها استفاده کنید. در طول تابستان گی، ، انواع توت ها ، هلو یا هلو را انتخاب کنید. در پاییز و زمستان ، گلابی یا سیب را امتحان کنید.

از نظر فنی ، Clafoutis ساخته شده از هر میوه ای غیر از گی، تیره ، Flaugnarde نامیده می شود ، اما اگر جولیا کودک قادر به استفاده از انواع توت ها باشد و به آن Clafoutis گفته می شود ، فکر می کنم ما نیز می تو،م.

Clafoutis گی،

سیب های خود را بسیار بلند و عرض را در حدود 1/8 اینچ برش دهید تا بتوانند با کیک پختند. گلابی مودی نیز به خوبی کار خواهد کرد. آنها را با یک الگوی فن مانند (با دقت ، مراقب کره داغ باشید) ترتیب دهید تا جلوه زیبایی داشته باشید. برای یک معالجه جشن می تو،د تعداد انگشت شماری از زغال اخته تازه را اضافه کنید.

clafoutis قبل از نان
clafoutis با انواع توت ها

شیرینی های ساده

من clafoutis درست کردم بارها و بارها تابستان گذشته ، تا اینکه نسبت این دستور العمل را فقط به درستی دریافت کردم (دقیقاً نه بار). این هر تلاش خوشمزه ای بود ، اما دستور العمل که امروز به اشتراک می گذارم کمال است. مجبور شدم تعادل صحیحی بین مقادیر آرد ، شکر ، مایع و تخم مرغ پیدا کنم تا در ،مت داخلی ابریشم پر از عطر و طعم شود ، اما از مرطوب یا مرطوب نیست. اینجاست!

مواد تشکیل دهنده clafoutis
خمیر Clafoutis در مخلوط کن

چگونه می توان Clafoutis را ساخت

clafoutis معمولاً با گی، پخته می شود ، اما خواهید دید که من از انواع توت ها در اینجا استفاده کردم و گزینه های بیشتری را در زیر پیدا خواهید کرد. سه ساله من 0D عاشق Clafoutis است. او از تابستان گذشته درخواست “کیک گی،” بیشتری کرده است و زمان آن رسیده است که اطلاعات بیشتری ،ب کنیم.

*یادداشت های شیر: هر شیر به جای شیر بادام انجام خواهد داد. شما می تو،د شیر کامل را با شیر و خامه سنگین (با استفاده از یک فنجان) جایگزین کنید تا مقدار مشابهی از چربی داشته باشید ، اما اگر قصد دارید یک ، شلاق تهیه کنید ، به هر حال به یک ، سنگین نیاز خواهید داشت.

بهترین دستور العمل Clafoutis

دستور العمل ایجاد شده با اشاراتی به دیوید لیگ ، یک بار در سرآشپز و نیویورک تایمز.

چاپ

کلوت

مورد علاقه من! از یک نوع توت یا ،یبی از دو یا چند مورد استفاده کنید. برای این تصاویر از مجموعه زیبایی از انواع توت ها ، انواع توت ها و توت فرنگی استفاده کردم. اگر به طور خاص از توت فرنگی یا انواع توت های بزرگ استفاده می کنید ، قبل از استفاده از آنها ، آنها را در یک قطعه اندازه نیش برش دهید.

Clafoutis هلو یا آلو