آن را آزاد کنید: Bitasas Alternal (دانه کدو تنبل سبز) برای آجیل. آنها سریعتر پخت می شوند – این کار وقتی به لبه طلایی تبدیل می شود و صداهای کوچک می سازند. یا به جای آن ، قلب های کنف را امتحان کنید.
Gerujola Besto – پرونده کوکی و کیت

آن را آزاد کنید: Bitasas Alternal (دانه کدو تنبل سبز) برای آجیل. آنها سریعتر پخت می شوند – این کار وقتی به لبه طلایی تبدیل می شود و صداهای کوچک می سازند. یا به جای آن ، قلب های کنف را امتحان کنید.
در مورد گرما ، ماکارونی ، بیتو و لکه های کوچک را از پخت و پز ماکارونی به هم پرتاب کنید تا زم، که از قوام احساس رضایت کنید (تقریباً از یک فنجان یک فنجان آب پخت و پز ماکارونی استفاده کرده اید تا یک پوند از Linguin دریافت کنید).
قبل از تخلیه ماکارونی ، یک اندازه گیری مایع را در سینک قرار دهید. سپس قبل از تخلیه بقیه ، حدود 1 فنجان ماکارونی که آب را درون فنجان اندازه گیری می پزد ، بریزید.
شما نیز نیاز خواهید داشت پارمسان (اخیراً رنده شده ، لطفا) ، سیر ، آب لیمو و نمک وت روغن زیتون در باکرهبشر
Grugula Pesto یکی از دستور العمل های مورد علاقه من است. سزاوار چراغ است! اگر از پیراهن و بهترین ریحان لذت می برید ، آبشار را مطلوب خواهید کرد. مثل نوع عادی زیباست.
Girojola B،il یک پیشرفت ساده و خوشمزه در ریحان ک،یک Besto است! تهیه این دستور العمل آسان ، مقرون به صرفه و پر از طعم تازه است. این دستور العمل به دلیل کمی بیشتر از 1 فنجان Besto است که بسته به نوع آن که می خواهید ، برای پرتاب 8 تا 12 اونس ماکارونی کافی است. دستور العمل استفاده از یک ظرف آبشار کامل را ضعیف کنید (می تو،د باقیمانده مواد غذایی را یخ بزنید).
این مخلوط به راحتی در پردازنده ناهار خوری جمع می شود. این همه چیز را به جز روغن زیتون ،یب می کند ، سپس هنگام مخلوط ، در روغن اسپری می کند. سعی کنید فرآیند مخلوط را اغراق نکنید تا روغن تلخ نشود.
آن را از لبنیات/گیاه عاری کنید: پارمسان را حذف کنید. ممکن است بخواهید بشقاب خود را با اسپری پارمسان سبزیجات به پایان برس،د.
چگونه می توان Besto را با ماکارونی پرتاب کرد: قبل از تخلیه ماکارونی ، یک اندازه گیری مایع را در سینک قرار دهید. در مرحله بعد ، قبل از تخلیه بقیه آب ، حدود 1 فنجان ماکارونی که آب را درون فنجان اندازه گیری پخته می کند ، بریزید. آب میکرو -پوچ طلای خالص است – حاوی نشاسته هایی است که یک امولسیون خامه ای ایجاد می کند و به گره زدن سس با ماکارونی کمک می کند. در خارج از گرما ، ماکارونی ، باستو و لکه های کوچک را از آب پخت و پز ماکارونی به هم پرتاب کنید تا زم، که از قوام احساس رضایت کنید (تقریباً به یک فنجان آب پخت و پز ماکارونی در برابر یک لوب اسپاگتی عادت کرده اید).
چاپ
مانند یک ریحان ک،یک بهترین ، این آبشار باستو در ماکارونی (از جمله سالاد ماکارونی) ، پیتزا ، سبزیجات کبابی یا بو داده ، ساندویچ ، هم زدن به نخود (اضافه ، فتا فروپاشی) و موارد دیگر عالی است.
در اینجا دستور العمل هایی در مورد کوکی ها و کیت وجود دارد ، که از قبل دارای آرگلا پاستو یا قوطی هستند:
به من اطلاع دهید که چگونه Besto شما به نظرات تبدیل می شود. من دوست دارم از شما بشنوم و مشتاق هستم که بشنوم که چگونه این سس استفاده می کند.
منبع: https://cookieandkate.com/arugula-pesto/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*