دستور پخت انواع غذاهای طب سنتی طبایع مرجع طب سنتی-غذای های ارگانیک

بعد از پخته شدن همه ترکیبات، در یک قابلمه جدا مقداری رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید. سی دقیقه پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی می‌توانید حرارت زیر آبگوشت را خاموش کنید و آن را سرو نمایید. قورمه سبزی از آن نام های آشنای… ادامه خواندن دستور پخت انواع غذاهای طب سنتی طبایع مرجع طب سنتی-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول-غذای های ارگانیک

مردم سیستان و بلوچستان، به‌خصوص منطقه مکران، پلو بلوچی تهیه‌شده با تباهگ را در روزهای سرد سال و به‌خصوص در ماه رمضان به‌عنوان سحری می‌خورند. تباهگ، شباهت بسیاری به غذای «گوشت لَند» در هرات و غرب افغانستان و «گوشت قاق» یا گوشت خشک در کابل دارد. برای آشنایی با طرز تهیه تباهگ به مجموعه غذاهای… ادامه خواندن بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

لیست غذا های سنتی ایرانی؛ 9 غذای سنتی ایرانی لذیذ مجله اسنپ اکسپرس-غذای های ارگانیک

یک تابه را روی حرارت بگذارید و پس از داغ شدن در آن روغن بریزید تا گرم شود. سپس تکه‌های مرغ را با مقدار مناسبی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا مرغ‌ها طعم بگیرند و سرخ شوند. اگر می‌خواهید از ران مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید،… ادامه خواندن لیست غذا های سنتی ایرانی؛ 9 غذای سنتی ایرانی لذیذ مجله اسنپ اکسپرس-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

لیست کامل غذاهای ایرانی و پرطرفدار برای ناهار و شام + دستور پخت مجله تصویر زندگی-غذای های ارگانیک

در همین حین، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن‌ها را به‌شکل کوفته قلقلی دربیاورید و در آش حال در جوش بریزید. «اسپناساک» هم در این لیست غذای ایرانی بدون برنج، یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو-غذای های ارگانیک

لپه‌ای را که از سه ساعت قبل خیسانده‌اید، همراه با دو پیمانه آب و قدری نمک بپزید. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید و بعد آن را به روش آبکشی بپزید. فقط یادتان باشد، قبل از آبکشی برنج، رشته پلویی و لپه پخته را به آن اضافه کنید. بعد… ادامه خواندن معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران-غذای های ارگانیک

هر کدام را با یک قاشق از سس برنج پر می‌کنند و برگ را لقمه‌ای می‌پیچند. خورشت بادمجان با رنگ قرمز و طلایی براقش که با گوجه فرنگی و زردچوبه پخته شده است، یکی از غذاهای بسیار محبوب ایرانیان است. بر روی خورشت لایه ی براقی از روغن و آب خورشت به چشم می‌خورد که… ادامه خواندن معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

۱۲ تا از غذاهای سنتی تبریز که حتما باید امتحان کنید مجله علی بابا-غذای های ارگانیک

کشک‌ها را به‌همراه کمی آب در یک ظرف بریزید تا خیس بخورند. در همین حین، گردوها را با سنگ گرد و مخصوص یا آسیاب پودر کنید تا گردوها به روغن بیفتند. پودر گردوی به روغن افتاده را با کشک خیس خورده مخلوط کنید و آن‌ها را بسابید. سابیدن باید آن‌قدر ادامه پیدا کند تا کشک‌ها… ادامه خواندن ۱۲ تا از غذاهای سنتی تبریز که حتما باید امتحان کنید مجله علی بابا-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار