بهترین رستوران های تنکابن با منو و آدرس 17 مورد لوکس ویلا-غذای های ارگانیک

تهیه این غذا در عین خوشمزگی بسیار ساده بوده و مواد غذایی تشکیل‌دهنده آن شامل بادمجان، گوجه‌فرنگی، جعفری، گشنیز، نعنا، سیر، پیاز داغ، تخم‌مرغ، آبغوره، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین می‌شود. اگر اهل رفتن به رستوران هستید و غذاهای محلی گیلانی را می پسندید؛ حتما در سفرتان به شهر رشت، شامی رودباری را تست… ادامه خواندن بهترین رستوران های تنکابن با منو و آدرس 17 مورد لوکس ویلا-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

۸ رستوران گیلکی معروف و محبوب در تهران همراه با جزئیات بلاگ اسنپ فود-غذای های ارگانیک

تا اینجا سعی کردیم مواردی که در بخش غذای ایرانی رستوران ماسا را معرفی کنیم. حال میخواهیم به بخش غذا های فرنگی بپردازیم که بسیار متنوع تر می باشد. در کته کبابی شهرک بلوار کریم آباد تنکابن، شما گوشت های تازه را در داخل یخچال می بینید که نسبت به بسیاری از رستوران های خوب… ادامه خواندن ۸ رستوران گیلکی معروف و محبوب در تهران همراه با جزئیات بلاگ اسنپ فود-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

لیست 8 غذای شمالی و محلی با دستور سایت آشپزی یامی شف-غذای های ارگانیک

بادمجان، گردو، رب انار، گوجه، و سبزی‌های معطر مواد اولیه خورشتی به نام بادنجان کباب هستند که در سفره مازندرانی ها دیده می شود. یکی دیگر از غذاهای خوشمزه مازندرانی‌ها مجی خورش است که با نام های خورشت مجی یا خورش عدس شمالی نیز شناخته می‌شود. عدس، سیب­ زمینی، مغز گردو، تخم­ مرغ، پیاز، رب… ادامه خواندن لیست 8 غذای شمالی و محلی با دستور سایت آشپزی یامی شف-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

لیست غذا های محلی گیلان ویرگول-غذای های ارگانیک

بادمجان ها را آبکش کرده و خشک کنید، سپس در روغن داغ سرخ نمایید. بعد از گذشت ۱ ساعت دوباره ۲ لیوان آب یخ ریخته و درب گمج رو گذاشته تا حدود ۳ ساعت بپزد و حسابی به روغن بیفتد. ۲ لیوان آب یخ همراه یخ اضافه کرده و در گمج رو گذاشته تا با… ادامه خواندن لیست غذا های محلی گیلان ویرگول-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار