خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو-غذای های ارگانیک

قدمت خورش قورمه سبزی به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال قبل برمی‌شود؛ زمانی که آریایی‌ها روشی جدید برای نگه‌داری از گوشت در تمام فصول سال را به وجود آوردند. آن‌ها گوشت را به‌اندازه‌های کوچک خرد می‌کردند و سپس آن را می‌پختند. آن‌ها یک کیسه با استفاده از شکم گوسفند که دارای چربی فراوان است تهیه می‌کردند… ادامه خواندن خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

لیست غذا های سنتی ایرانی؛ 9 غذای سنتی ایرانی لذیذ مجله اسنپ اکسپرس-غذای های ارگانیک

در سایت مواد لازم و طرز تهیه آلبالو پلو شیراز را برایتان شرح داده ایم . کوفته تبریزی یکی از مشهورترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایران است. همان‌طور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز می‌آید. البته کوفته در‌ کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نام‌های گوناگون از آن یاد… ادامه خواندن لیست غذا های سنتی ایرانی؛ 9 غذای سنتی ایرانی لذیذ مجله اسنپ اکسپرس-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

غذاهای چهارمحال و بختیاری را از دست ندید !!!-غذای های ارگانیک

آب این چشمه از گواراترین آب‌های جهان است و خواص درمانی از قبیل جلوگیری از پوسیدگی دندان و درمان سنگ کلیه دارد. مناظر چشمگیر و فضاسازی اطراف چشمه، این مکان را در ردیف زیباترین گردشگاه‌های شهرستان کوهرنگ قرار داده‌است. بختیاریسرزمین کنونی بختیاری هزاران سال است که سکونت‌گاه گروه‌های مختلف انسانی می‌باشد. منابع و امکانات طبیعی… ادامه خواندن غذاهای چهارمحال و بختیاری را از دست ندید !!!-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

طرز تهیه کباب بختیاری بهترین روش برای درست کردن کباب بختیاری پانی-غذای رژیمی غذای رژیمی-غذای های ارگانیک

همچنین برخلاف شهرهای دیگر که در طبخ خورش آلو از آلو بخارا استفاده می‌شود، مردم این استان از آلو سیاه خشک شده استفاده می‌کنند. مردم این استان برای طبخ خورش به، گوشت گوسفند را همراه با زعفران، ادویه و پیاز می‌پزند و سپس به آن آلو بخارا، به، شکر و آبلیمو اضافه می‌کنند. خورش به… ادامه خواندن طرز تهیه کباب بختیاری بهترین روش برای درست کردن کباب بختیاری پانی-غذای رژیمی غذای رژیمی-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار

بهترین غذاهای ایرانی معرفی غذاهای ایرانی فاینداتور-غذای های ارگانیک

تزئین روی آش اهمیت زیادی دارد و بسیاری از ایرانی ها در تزئین تبحر زیادی دارند. پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و کشک از جمله تزئینات اصلی آش رشته است. برای تهیه خورش قیمه گوشت قیمه شده را با پیاز و لپه و رب گوجه فرنگی، لیمو عمانی و آب می پزند تا کاملا… ادامه خواندن بهترین غذاهای ایرانی معرفی غذاهای ایرانی فاینداتور-غذای های ارگانیک

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار