آپارات سرویس اشتراک ویدیو-غذای های ارگانیک

استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. کوفته تبریزی یکی مجله خبری غذای های ارگانیک از مشهورترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایران است. همان‌طور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز می‌آید.

  • در مرحله دوم با دستور پخت آن آشنا می‌شویم و شروع به پخت می‌کنیم.
  • در کنار مواردی که بیان کردیم، بدون تردید بسیاری از گزینه ها نیز می توانند قرار گیرد.
  • در ضمن اش کارده که کاملاً گیاهی و بسیار خوشمزه و مخصوص زمستان هست هم داریم.
  • سماق پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با سماق قرمز و آب لبو درست می‌شود.

رای ادامه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ یا گوشت قلقلیبه مطلب آن مراجعه کنید. برای ادامه طرز تهیه خورشت به آلو به محتوای آن مراجعه کنید. کدو و بادمجان از خوشمزه‌هایی هستند که طعم خورشت را فوق العاده می‌کنند. خورشت کدو غذایی خوشمزه و آسان است که با گوشت تکه‌ای درست می‌شود. اگر به دنبال غذایی مجلسی و شیک برای درست کردن به هنگام ناهار هستید، قیمه نثار پیشنهاد من به شما عزیزان است.

این غذا از ترکیب سبزی‌های تازه و معطر، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز و گوشت‌های تکه شده‌ی گوساله، گوسفند یا بره تهیه می‌شود. پخت آن هم اصول خاص خودش را دارد و مانند اغلب غذاهای ایرانی، هرچه شعله‌ کمتر و زمان پخت طولانی‌تر باشد، این غذا لذیذتر و جا افتاده‌تر خواهد شد. خورشت قرمه سبزی معمولاً با برنج ساده یا زعفرانی سرو می‌شود. یک تضاد جذاب و خوشمزه را در زاهدان تجربه کردن فقط با خورشت دوغ پای امکان دارد. این غذای محلی ترش مزه بسیار شبیه قیمه است حتی گاهی ممکن است با دیدن آن نیز همین برداشت را داشته باشید. چرا که به جای آب در پخت این خورشت از دوغ استفاده می شود و چه بهتر که دوغ هم محلی و ترش باشد.

غذاهای ایرانی زیادی وجود دارد که در تهیه‌ی آن‌ها از بادمجان استفاده می‌شود اما بی تردید خورشت بادمجان یکی از خوشمزه‌ترینِ آن‌‌هاست. در تهیه‌ی این خورشت از گوشت یا مرغ، پیاز، بادمجان سرخ شده، غوره و ادویه‌‌های مختلف استفاده می‌شود. این غذا را مانند سایر خورشت‌های ایرانی معمولاً با برنج و یا نان سرو می‌کنند. این غذا معمولاً در رستوران‌های سنتی و با فضایی خاص ارائه می‌شود که به نوعی تداعی‌کننده‌ی سنت و فرهنگ قدیمی ایرانی است. این غذا که در واقع نوعی آبگوشت است، از گوشت و دنبه‌ی گوسفند، حبوبات پخته، لیمو عمانی، گوجه، سیب زمینی و پیاز تهیه می‌شود و با سبزی خوردن و نان سنگک و پیاز و دوغ میل می‌شود.

طرز تهیه کوفته گل کلم خوشمزه با ۴ دستور پخت امتحان شده

با این حال یکی از خوشمزه‌ترین کشمش پلو مدل مازندرانی است که در ادامه آن را در این مقاله از مجله اسنپ اکسپرس به شما آموزش می‌دهیم. یکی دیگر از غذاهایی که در لیست خوشمزه ترین غذاهای ایرانی همیشه اولین رتبه‌ها را دارد، زرشک پلو با مرغ است. این غذا طرفداران زیادی در ایران و جهان دارد و جز غذاهای مجلسی محسوب می‌شود و پای ثابت بیشتر مراسمات مهم است. طعم این کوفته بسیار لذیذ و خوشمزه است و شباهت زیادی به سایر کوفته‌های ایرانی دارد.

۱۲- گوشت و لوبیا

اما اصل قورمه سبزی از لوبیا قرمز، سبزی‌هایی از جمله شنبلیله، تره و گشنیز و جعفری به همره گوشت‌های تکه‌ای خورشتی درست می‌شود. این غذا به لطف مرغ، عوارض گوشت قرمز را ندارد و از بیماری هایی که ممکن است ایجاد کند جلوگیری می کند. مرغ منبع ویتامین B6 است که قند خون را کنترل می کند، فعالیت انسولین را تنظیم می کند و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.