در این مطلب سعی کردیم تا تعدادی از رستورانهای گیلکی تهران را به شما معرفی کنیم. اگر احساس میکنید که اسم رستورانی ازقلمافتاده است، حتماً در بخش نظرات برای ما بنویسید تا به این لیست اضافه کنیم. اگر هم تجربهی رفتن به رستورانهای نامبرده را دارید، خوشحال میشویم که تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید. دستور آشپزی مشابهی با بنه بزه آش نیز وجود دارد که به آن دو آش یا همان آش دوغ می گویند. برای تهیه این آش از برنج و سبزی شامل ساقه و برگ سبز سیر و اسفناج خرد شده، استفاده می کنند. سپس سیر خام ساییدهشده، نعناع خشک و دوغ را هم میزنند و به آن اضافه میکند.
«ورقه بادمجون گیلانی» یکی از خوشمزه ترین غذا های محلی استان گیلان است. ممکن است از نظر ظاهری این غذای ساده گیلانی خیلی خوشمزه به نظر نرسد. ورقه بادمجون یا ورقه بادمجان جزو غذاهای ساده اما فوق العاده خوش طعمی است که آماده کردنش در یک زمان کوتاه می تواند علاوه بر یک سرگرمی جدید، باعث کشف طعم های تازه شود.
شامی پوک همان قدر که به سرعت تهیه می شود همانقدر هم مجلسی و لذیذ و خوشمزه است. خورش ترش واش یکی از غذاهای پرطرفدار برای بومیان و مسافران به شمال کشور است. طرز تهیه ترش واش گیلانی و خورش ترش واش مازندرانی و حتی ترش واش لنگرود هم بسیار شبیه است. سبزی ترش واش در کنار طعم فوقالعاده، خواص درمانی زیادی هم دارد.
پیشنهاد ما این است که حتماً حداقل یکبار شفتلیا را میل کنید تا متوجه طعم خوش آن شوید. بعضی از غذاهای قبرس شمالی که در رستوران ها سرو می شوند قدمت بسیار طولانی دارند. برای مثال قدمت استیفادو به زمان حکومت عثمانیها و پادشاهی قسطنطنیه باز میگردد. این غذا نیز ریشه یونانی دارد و مردم کشور قبرس شمالی در مراسم آیینی و در مراسم سنتی خود، حتماً این غذا را سرو خواهند کرد. اگر با طعم پیاز در غذا مشکلی ندارید پیشنهاد ما این است که حتماً یکبار استیفادو را تجربه کنید چون در این غذا از پیازهای بسیار کوچک در کنار گوشت استفاده میشود که باعث خوش طعم شدن آن میگردد.
۱ قاشق غذاخوری زردچوبه افزوده و در مرحله بعد ۱۲۰ گرم سبزی خرد شده (شامل چوچاق، خالواش، نعناع، گشنیز، جعفری و برگ سیر) و همچنین ۱ قاشق غذاخوری ریحان خشک محلی اضافه کنید و تفت دهید. حال مواد درون تابه را به قابلمه اضافه کرده و ۱ قاشق رب گوجه سبز و ۲ قاشق آب نارنج محلی اضافه نمایید. ماهی گردوبیج یا ماهی شکمپر شمالی – در این دستور آموزش غذای عالی و خوشمزه شمالی بدون یک قطره روغن را خواهید دید. اگر می خواهید غذاهای شمالی را بیشتر بشناسید در ادامه خونه چی را همراهی کنید. در لاکان فقط انواع ماهی سرو میشود و فقط هم برای ناهار سرویس دهی دارد اما همه به اتفاق میگویند که هر وقت میخواهند طعم اصل ماهی سفید شمال را تست کنند به اینجا میآیند. بدون آنکه نگران شلوغی باشند یا از وضعیت قدیمی و در گذشته مانده رستوران شکایت کنند.
رستوران سنتی شمس العماره، شاهکاری در بیرجند
چرا که معمولا سطح قیمتها بسیار بالا است و با توجه به لوکس بودن هتل تاج محل این قیمت توجیه دارد. این رستوران نام خود را از بین اصیلترین نامهای گیلانی انتخاب کرده است. گمج نام مجله خبری غذا یکی از ظرفهای سنتی گیلانیها است که دیگچه مانندی از جنس سفال است و مادران نسل قدیم در آن خورشتهایشان را آماده میکردند تا سر صبر و حوصله بپزد و بهترین طعم را به خود بگیرد. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه میشود که البته بهترین نوع این غذا را در شهرهای گیلان مانند رشت، صومعهسرا، سیاهکل و … تهیه میکنند. منویی شامل چند مدل کته کباب، چند مدل خوراک از جمله مرغ ناردونی و جوجه ترش و شامی رودباری و انواع دمنوش و شربت که مناسب برای فصلهای سردو گرم است. اما در بین همه ایتمهای منو مرغ و آلو و سینی مخصوص آویشو و همینطور اکبر جوجه آن پرطرفدارتر از بقیه موارد است.
درست کردن این ترشی بسیار آسان است و شاید سختترین کار آن کبابی کردن بادمجان است. این رستوران یکی از متنوع ترین منوهای غذایی و کافه ای را دارد و هر ذائقه و سلیقه ای را شامل می شود. منوی فست فودی رستوران انواع پیتزاها، ساندویچ ها و همبرگرها را در خود جای داده و در منوی غذاهای ایرانی هم انواع کباب ها، شیشلیک ها، جوجه ها و غیره مشاهده می شود و در کنار آن ها هم غذاهای محلی قرار دارند.
ماهی شکم پر
در ترکیب این غذای خوش آبورنگ مواد غذایی همانند کدو حلوایی رنده شده، برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، زیره، کره محلی و ادویه به کار میرود. یکی دیگر از مزیتهای این رستوران را شاید بتوان رفتار صمیمانه کارکنان آن در نظر گرفت. باقلاقاتق، ترشه تره، میرزا قاسمی، سیر وابیج و … از غذاهای بدون گوشت شمالی هستند.
یک غذای محبوب و اصیل برای ایرانیها قرمه سبزی است که البته این غذا در گیلان کمی متفاوت است. به این ترتیب که هسته اصلی آن لوبیا چشم بلبلی و بادمجان سرخکرده و گوجه است. البته خوش طعم بوده مجله خبری غذای های ارگانیک و مزه متفاوتی از قرمهسبزی اصیل را تجربه خواهید کرد. رستوران گیلانسرا یک رستوران مانند رستورانهای بینراهی شمال است یک رستوران که وقتی وارد میشوی بوی غذاهای شمال هوش از سر هرکسی میبرد.
میرزا قاسمی از غذاهای محبوب شمالی با بادمجان
علاوه بر بهترین رستوران های شهر رشت، تعداد زیادی کافه رستوران نیز در این شهر زیبا، با منوی متنوع آماده پذیرایی از شما هستند. از بهترین کافه رستوران های رشت می توان به کافه رستوران پاییز، کافه سنتی کادوس، خانه کنتاکی، کافه و رستوران برگراد، پائول لانژ و کافه چرخ اشاره کرد. علاوه بر اینها، تعداد زیادی سفره خانه سنتی در رشت نیز وجود دارد که آماده پذیرایی از مسافران هستند. اگر گذرتان به این شهر بارانی افتاد، تجربه چشیدن غذاهایی که همگی از مواد اولیه تازه تهیه شده اند، را از دست ندهید. صبحانه هایی که آنقدری حجم مناسب دارند که به خوبی سیر می کنند.
- ۲ تا تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و در قابلمه رو بگذارید تا تخممرغ ها بپزد.
- این غذای خوشمزه بیشتر در فصل پاییز و زمستان طبخ شده و به همراه برنج و ماهی شور سرو میشود.
- در رستوران قلعه انواع بازی های فکری ارائه می شود تا مشتریان رستوران بهترین خاطرات سفر به تنکابن را برای خود در اینجا رقم بزنند.
- بادمجان، گردو، رب انار، گوجه، و سبزیهای معطر مواد اولیه خورشتی به نام بادنجان کباب هستند که در سفره مازندرانی ها دیده می شود.
- سبزی ترش واش در کنار طعم فوقالعاده، خواص درمانی زیادی هم دارد.