در مرحله بعد برنج را به صورت لایه لایه با کدو، زیره و زعفران در قابلمه میریزند تا دم بکشد. مازندرانیها این غذا را با تخممرغ نیمرو و نازخاتون سرو میکنند. واویشکا در لیست غذاهای شمالی با گوشت چرخ کرده قرار می گیرد و جهت آماده سازی آن به گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، سیب زمینی، گوجه و آبغوره نیاز دارید.
برای درست کردن این غذا، پیاز را کمی تفت داده و گوشت را به همراه ادویهجات به آن اضافه میکنند. پس از سرخ شدن گوشت، مقداری گوجهفرنگی خردشده به خورشت اضافه میشود. گوجهها که له شد، رب گوجه فرنگی را به همراه مقدار بسیار کمی آب در خورشت میریزند و اجازه میدهند تا خوب جا بیفتد. در برخی موارد نیز سیبزمینی سرخ شده در کنار این خورشت قرار میگیرد. خانمهای شمالی زمانی که وقت زیادی برای تهیه غذا ندارد، خورشت بیج بیج را آماده کرده و به همراه برنج یا نان سرو میکنند.
همچنین سیر رنده شده را باید به باقلا در حالت خوردن اضافه کنید به طوری که عطر سیر فضای آشپزخانه را پر کند. توجه داشته باشید در هنگام اضافه کردن تخم مرغ نباید آن را داخل غذا هم بزنید و اضافه کردن بیش از حد شوید نیز موجب تلخی آن می شود. این غذا را می توانید با زیتون پرورده و سیر ترشی در وعده ناهار و شام نوش جان کنید. اگر کمی از غذاهای محلی و طرز تهیه آنها سر دربیاورید، با یکبار تست کردن غذاهای رستوران ماهی سفید متوجه خواهید شد که این رستوران از بهترین رستوران های شمالی در تهران است.
مسیر دوم دسترسی به فست فود پیتزا سولی تنکابن میدان شهید شیرودی است که تقطاع خیابان های شیخ فضل الله نوری، شهید مطهری و امام خمینی می باشد. ضلع شمال غربی میدان بلوار شیرودی است و زمانی که وارد بلوار شدید، بعد از 1.8 کیلومتر و با عبور از خیابان خاتمی، سولی پیتزا را در سمت راست بلوار مشاهده می کنید. فست فود پیتزا سولی از جمله فست فود های ساحلی تنکابن است یعنی در بخش شمالی بلورا شیرودی و نزدیک به ساحل قرار دارد. بیشتر میز و صندلی های فست فود پیتزا سولی تنکابن مبل های راحتی هستند لذا نه تنها با آرامش بیشتر از اینجا لذت می برید بلکه تعداد نفرات بیشتری هم به دور یک میز می توانند بنشینند. غذای خوشمزه دیگری که در گیلان میتوانید میل کنید، ورقه گیلانی است. این غذا نوعی کوکوی بادمجان گیلکی بوده که همراه با نان یا برنج درست میشود.
البته این مطلب تنها بخش کوچکی از دانستنیهاییست که میتوانید در مورد سفر به شمال در کارناوال بیابید. به عنوان مثال، شما می توانید با استفاده از صفحه راهنمای هتلهای کارناوال، با انواع هتلها در شمال ایران آشنا شوید و به بررسی امکانات و خدمات آنها بپردازید؛ تنها کافی ست سری به صفحهرزرو هتل های شمالدر کارناوال بزنید. البته اگر دوست دارید در سفر به این خطه سرسبز کشورمان، در یکی از ویلاهای ساحلی یا جنگلی با امکانات و قیمتهای متنوع، اقامت کنید، میتوانید از صفحهاجاره ویلاهای شمالدر کارناوال کمک بگیرید.
مثل خورشت فسنجان اردک که بهترین غذای محلی گیلان شبیه فسنجان است. غذاهای محلی گیلانی را می توان یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین مردم دانست. گیلان، یکی از خطه های سرسبز کشورمان است که نه تنها از اهالی خونگرم، ساده و صمیمی برخوردار می باشد؛ بلکه غذاهای محلی بسیار خوشمزه و رنگارنگی را نیز به خود اختصاص داده است.
رستوران گیلکی گمج
تهیه این غذا در عین خوشمزگی بسیار ساده بوده و مواد غذایی تشکیلدهنده آن شامل بادمجان، گوجهفرنگی، جعفری، گشنیز، نعنا، سیر، پیاز داغ، تخممرغ، آبغوره، روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین میشود. اگر اهل رفتن به رستوران هستید و غذاهای محلی گیلانی را می پسندید؛ حتما در سفرتان به شهر رشت، شامی رودباری را تست کنید. این غذا که در گروه محبوب ترین غذاهای محلی گیلان قرار دارد؛ به کتلت شباهت دارد. با خوردن آن یک غذای متفاوت از لحاظ عطر و طعم را تجربه خواهید کرد. غذایی گوشتی که با گوشت گوساله چرخ کرده، سبزیجات معطر، روغن زیتون، گوجه، پیاز و گلپر تهیه می گردد. میرزا قاسمی یکی از محبوبترین غذاهایی است که با بادمجان درست میشود.
نواحی شمالی ایران به دلیل سرسبزی و طبیعت بینظیری که دارد، مقصد بسیاری از مسافران بوده است. شهرهای شمالی علاوه بر طبیعت، غذاهای خوشمزه و خاصی دارند که توجه مسافران را جلب میکند و هرکسی حتی اگر مجله خبری غذای های ارگانیک یکبار هم به این شهرها مسافرت کرده باشد، لذت خوردن غذاهای این منطقه را از یاد نخواهد برد. هم از حیث فضای رستوران که قدیمی و کاملا گیلکیه (با اینکه یک ساله تاسیس شده) و هم کیفیت غذاهاش حرف نداره.
۲- کباب ترش شمالی
در تهیه این غذا از انواع ادویهجات بسیار خوشبو استفاده میشود به همین دلیل است که یک غذای لذیذ و لاکچری شناخته شده و هر کسی نمیتواند هزینه این غذا را پرداخت نماید. در بین انواع غذاهای معروف قبرس شمالی باید کلفتیکو را به عنوان یک غذای بسیار خوشمزه از گوشت بره معرفی کرد که در تهیه آن از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده میشود. کلفتیکو به گونهای طبخ میشود که گوشت، بسیار نرم و لطیف شده و به راحتی جویده خواهد شد.
- کمتر رستورانی را در شهرهای شمالی کشور پیدا می کنیم که در کنار غذاهای متنوع و باکیفیت، موسیقی زنده و از آن جالب تر، بازی های فکری داشته باشد.
- منوی فست فودی رستوران انواع پیتزاها، ساندویچ ها و همبرگرها را در خود جای داده و در منوی غذاهای ایرانی هم انواع کباب ها، شیشلیک ها، جوجه ها و غیره مشاهده می شود و در کنار آن ها هم غذاهای محلی قرار دارند.
- گمج ظرفی سفالی است که درگذشته برای پختوپز از آن استفاده میکردهاند.
- همچنین ماهی بعد از سرخ شدن بیشتر از ۵ دقیقه نباید در خورش قرار بگیرد زیرا به سرعت له خواهد شد.