بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند-غذای های ارگانیک

برای مرغ ناردونی از انار دون شده به همراه آب انار استفاده می‌شود. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه را درست کنید به طرز تهیه مرغ ناردونی مراجعه کنید. برای تهیه خورشت بامیه ابتدا سر بامیه‌ها را پاک کرده به گونه‌ای که زیاد کوتاه نشده و مواد مجله خبری غذای های ارگانیک لزج و تخم‌های درون بامیه بیرون نیاید. برای این غذا پیاز، سیب زمینی‌، گوشت تکه‌ای خورشتی و ترشیجاتی مانند آب‌غوره و آب‌لیمو نیاز است. به نظر من باید مستقیما به غذاهایی که در هر سفر می‌توانید از میل کردن آن لذت ببرید هم اشاره می شد.

  • اگر بخواهیم یک خورش مجلسی و خوشپخت نام ببریم بدون تردید یکی از نخستین گزینه‌ ها خورش فسنجان است.
  • این غذای محلی ترش مزه بسیار شبیه قیمه است حتی گاهی ممکن است با دیدن آن نیز همین برداشت را داشته باشید.
  • آلبالو پلو و شیرین پلو یکی از غذاهای مجلسی و لاکچری ایرانی به شمار می‌آید که در بیشتر مجالس و عروسی‌ها سرو می‌شود.
  • امکان دارد بارها این غذا را با نام‌های کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشان‌دهنده‌ی روش‌های مختلف تهیه و طبخ آن است.
  • همچنین می توان آن را به عنوان منبع کاملی از فیبر و بتاکاروتن در نظر گرفت.
ته چین مرغ از ترکیب ماست چکیده، زرده تخم مرغ، برنج، زعفران و برنج درست می‌شود. برای تهیه آن ابتدا مرغ که ترجیحاً سینه مرغ است را می‌گذاریم با پیاز و سیر بپزد. برای ادامه‌ی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ اینجا کلیک کنید. اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه می‌گردین ما خورشت به آلو را به شما معرفی می‌کنیم که با گوشت گوسفندی درست می‌شود. خورشت به آلو مواد اولیه زیادی نمی‌خواهد و برای غذا برای ناهار مناسب است.

| دلمه آذربایجان شرقی

برای ادامه مطلب طرز تهیه غوره مسما به روش گیلانی‌ها اینجا کلیک کنید. برای شروع کار همانند پخت اکثر خورشت‌ها باید پیاز داغمون رو آماده کنیم. پیاز را نگینی خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود.

سپس برنج را با ماست، زرده تخم‌مرغ، زعفران و زردچوبه مخلوط کرد. پخت ته چین بسته به ضخامت آن یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان می‌برد. حالت ته دیگی این غذا یکی از دلایلی است که چین را به یکی از خوشمزه‌‌ترین غذاهای ایرانی تبدیل می‌کند.

اسم غذاهای ایرانی چطور انتخاب می‌شود؟

طرز تهیه خورش ماست در شهرهای شمالی و همدان هم مشابه است و شکر، خلال یادام و پسته جزو اصلی آن به شمار می‌روند. این غذا برای استان خراسان است که به خربزه‌های خوبش بسیار معروف است. ترکیب تخم خربزه بوداده شده به همراه کشک و پیاز داغ به یکی از چندش آورترین غذاهای ایرانی تبدیل شده است.

معرفی بهترین غذاهای ایرانی