این غذا از ترکیب سبزیهای تازه و معطر، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز و گوشتهای تکه شدهی گوساله، گوسفند یا بره تهیه میشود. پخت آن هم اصول خاص خودش را دارد و مانند اغلب غذاهای ایرانی، هرچه شعله کمتر و زمان پخت طولانیتر باشد، این غذا لذیذتر و جا افتادهتر خواهد شد. خورشت قرمه سبزی معمولاً با برنج ساده یا زعفرانی سرو میشود. یک تضاد جذاب و خوشمزه را در زاهدان تجربه کردن فقط با خورشت دوغ پای امکان دارد. این غذای محلی ترش مزه بسیار شبیه قیمه است حتی گاهی ممکن است با دیدن آن نیز همین برداشت را داشته باشید. چرا که به جای آب در پخت این خورشت از دوغ استفاده می شود و چه بهتر که دوغ هم محلی و ترش باشد.
رای ادامه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ یا گوشت قلقلیبه مطلب آن مراجعه کنید. برای ادامه طرز تهیه خورشت به آلو به محتوای آن مراجعه کنید. کدو و بادمجان از خوشمزههایی هستند که طعم خورشت را فوق العاده میکنند. خورشت کدو غذایی خوشمزه و آسان است که با گوشت تکهای درست میشود. اگر به دنبال غذایی مجلسی و شیک برای درست کردن به هنگام ناهار هستید، قیمه نثار پیشنهاد من به شما عزیزان است.
غذاهای ایرانی زیادی وجود دارد که در تهیهی آنها از بادمجان استفاده میشود اما بی تردید خورشت بادمجان یکی از خوشمزهترینِ آنهاست. در تهیهی این خورشت از گوشت یا مرغ، پیاز، بادمجان سرخ شده، غوره و ادویههای مختلف استفاده میشود. این غذا را مانند سایر خورشتهای ایرانی معمولاً با برنج و یا نان سرو میکنند. این غذا معمولاً در رستورانهای سنتی و با فضایی خاص ارائه میشود که به نوعی تداعیکنندهی سنت و فرهنگ قدیمی ایرانی است. این غذا که در واقع نوعی آبگوشت است، از گوشت و دنبهی گوسفند، حبوبات پخته، لیمو عمانی، گوجه، سیب زمینی و پیاز تهیه میشود و با سبزی خوردن و نان سنگک و پیاز و دوغ میل میشود.
کبه یک غذای عربی و جنوبیهای ایران است که با سیب زمینی، برنج، گوشت چرخ کرده یا بلغور درست میشود. برای تهیه کبه ابتدا ابتدا برنج نیم دانه ایرانی را چندین بار بشویید و حدود ۱۲ ساعت خیسانده و کنار بگذارید (از شب قبل). کوفته ریزه یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی و… درست میشود. یکی از لذیذترین و خوشمزهترین غذاهایی که برای ناهار میتوانید درست کنید، همبرگر است. برای تهیه آن ابتدا پیاز را پوست بکنید و بشویید و با دنده ریز رنده کنید. این غذای خوشمزه خیلی راحت با سیب زمینی، تخم مرغ و گوشت چرخ کرده درست میشود.
۵– ته چین
این غذا را با روغن کمتری میل کنید و با بشقاب سبزیجات میل کنید. نگران نباشید؛ همه می توانند از این غذای معمولی لذت ببرند. آلبالو پلو که در اصل با برنج، گوشت، آلبالو و خلال پسته تهیه شده است، هم با گوشت قرمز قلقلی و هم با گوشت مرغ قابل سرو است. پختن آلبالو پلو به مهارت خاصی نیاز دارد، زیرا سمفونی واقعی رنگ ها و طعم ها است.
معمولاً قورمه سبزی را با برنج زعفرانی یا برنج ساده مصرف می کند. جالب است بدانید که توریست ها نیز از قرمه سبزی به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای خود نام میبرند. با این حال با توجه به تنوع بسیار بالایی که غذاهای ایرانی دارند انتخاب بهترین غذاهای ایرانی می تواند کاری دشوار باشد.
- بر روی خورشت لایه ی براقی از روغن و آب خورشت به چشم میخورد که نشانگر آن است خورشت در روغن و باقی مواد ساعت ها و به آرامی بر روی گاز پخته شده است.
- همچنین دلمه سیرابی که در بین اهالی خرمآباد طبخ میشود یکی از چندش آورترین غذاها لقب گرفته است.
- در این میان سعدی از اصطلاحات خام و پخته هم استفاده کرده تا مفهوم بی تجربگی را با یک فرد بالغ مقایسه کند.
- # کباب های ایرانی از آن چیزی که تصور میکنید، متنوع ترند.
استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. کوفته تبریزی یکی مجله خبری غذای های ارگانیک از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی ایران است. همانطور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز میآید.
طرز تهیه کوکوی بادمجان و فلفل