زردچوبه، پیاز، سیر و ادویههای مخصوص جنوبی هم رمزوراز طعم خاص و خوشایند آن هستند. در محیطی با دکوراسیون زیبا، تخت های سنتی خاص و نورپردازی شکیل، برای مشتریان انواع غذا های ایرانی و محلی به همراه نوشیدنی های گرم و سرد لذیذ و متنوع سرو می شود. مرغها را به نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه آغشته کنید و آنها را برای چند ساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند. در ادامه یک پیمانه جعفری و نعنای ساطوری خرد شده را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-غذای هرمزگان
کئی پلا، کاملاً بر پایه سبزیهای و گیاهان پخته میشود؛ بنابراین هم برای گیاهخوران و هم برای افرادی که دارای رژیمهای کاهش وزن و یا رژیمهایی خاص هستند مناسب است. کوکوی مرغ به سبک شمالی از غذاهایی است که هم طعم بسیار خوشایندی دارد، هم اینکه خیلی سریع آماده سرو می شود. کشور ما ایران از فرهنگ های مختلفی تشکیل شده است از شمال تا جنوب و شرق و غرب کشور ایران دارای فرهنگ و آداب رسوم مختلفی هستند. حتی از نظر مجله خبری غذا غذا نیز قسمت های مختلف ایران با هم متفاوت هستند و هر بخش از ایران دارای غذاهایی هستند که تنها مخصوص این منطقه از کشورمان هستند.
- اما اگر به سبزی محلی شمال دسترسی ندارید می توانید از نعنا، تره، گشنیز و جعفری استفاده کنید.
- میرزاقاسمی، کدو بره، شامی و … از غذاهای نونی شمالی هستند که طرفداران بسیاری دارند.
- ماهی نباید بیشتر از سه تا چهار دقیقه در خورش بپزد؛ زیرا ماهیهای سرخ شده خیلی زود له میشوند و شکل خود را از دست میدهند.
برای یک شام سبک و خوشمزه، انتخاب کوکو و شامیهای گیلانی یک انتخاب درست و به جا و البته خوشمزه و اشتهاآور است. برای خواندن مراحلطرز تهیه آش ترش شمالی یا گیلانی یا ترشه آش روی لینک مطلب کلیک کنید. خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را می توانید با برنج، ترب سفید، انواع ترشی، سالاد و زیتون سرو کنید. برای مطالعه مراحل طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی روی لینک مطلب کلیک کنید. اگر دانه های اناری که در این غذا استفاده می کنید ترش است باید کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعمش ملس شود.
بهترین غذاهای شمال ایران بهترین غذای ایرانی استانهای شمالی کایت-احمد فود
رستوران گیلانسرا یک رستوران مانند رستورانهای بینراهی شمال است یک رستوران که وقتی وارد میشوی بوی غذاهای شمال هوش از سر هرکسی میبرد. دکوراسیون این رستوران، با استفاده از معماری کهن تزئین شده است و بهخوبی حس شمال را تداعی میکند. سابقۀ چندین و چند سالۀ این رستوران و کیفیتی که ارائه میکند، زبانزد افرادی است که آن را تجربه کردند. غذای شمالی به عنوان یکی از نمادهای این منطقه است که فرهنگ هر قسمت از شمال ایران را به خوبی نشان میدهد. قلیهماهی هم در شمال پخته میشود و هم جنوب اما نسخه شمالی و جنوبی با هم تفاوتهایی دارد.
واویشکا ترکیبی از گوشت گوسفندی و پیاز است که در نهایت با تخم مرغ سرو می شود و عطر دائمی غذاهای شمالی، یعنی سیر هم در این غذا وجود دارد. از مواد اصلی این غذا میتوان به گوشت چرخ کرده، کدوی رنده شده، پیاز، زیره، برنج و کره محلی اشاره کرد. این ترشی محلی شمال، برای کسانی است که عاشق بادمجان هستند و اگر به بادمجان حساسیت دارید و یا اینکه بادمجان را دوست ندارید، نازخاتون انتخاب خوشایندی برای شما نیست.
در واقع، اگر این غذا را در شمال بخورید و بعد در جنوب هم امتحانش کنید، متوجه نمیشوید که نام هر دو قلیهماهی است. اگر در سفر به گیلان اقامتگاههای بوم گردی را برای اقامت انتخاب کردید، میتوانید این پیش غذای خوشمزه را از آشپزخانه این اقامتگاهها تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. بادمجان، پیاز، رب انار، گوجهفرنگی، زردچوبه و مغز گردو مواد اصلی این خورش خوشمزه را تشکیل میدهند.
شاید به همین خاطر هم در شهر انزلی آش ترش، آش ویارانه زنان باردار است. البته در این شهر به جای لوبیا چیتی از لوبیا سفید یا چشم بلبلی به عنوان حبوبات آن استفاده می کنند. ۱ پیمانه برنج نیمدانه را به روش سنتی با سنگ بکوبید تا کاملا له شود(میتوانید برنج را داخل میکسر آسیاب کنید و یا درغیر اینصورت۳ قاشق آرد برنج اضافه نمایید). ادویهها شامل نمک، زرچوبه، فلفل سیاه افزوده و در قابلمه را گذاشته تا با حرارت کم به مدت یک ساعت و نیم بپزد. عدس و لوبیا نیم پز شده را با نیم کیلو سبزی خرد شده( که شامل گشنیز، جعفری، تره، برگ چغندر) در قابلمه ریخته و ۸ لیوان آب اضافه کنید. کمی جلوتر از خیابان توسکا و نزدیک به خیابان شهید محمدی خواه کافه رستوران ایتالیایی رناتو را مشاهده خواهید کرد.
غذاهای سرخ شده و کبابی به طور معمول امنتر هستند و نوشیدنیهای گرم خیابانی نیز به دلیل جوشیدن آب، سالمترند. در واقع در بین غذاهای قبرس شمالی، شفتلیا یک غذای پر طرفدار شناخته میشود. این غذا با سوسیس بر روی زغال کباب شده و همراه با انواع سبزیجات مجله خبری غذای های ارگانیک سرو میشود. پیشنهاد ما این است که حتماً حداقل یکبار شفتلیا را میل کنید تا متوجه طعم خوش آن شوید. همچنین همچنین در تهیه هالومی از انواع سسها و سبزیجات استفاده میشود که ترکیب این دو کنار یکدیگر مسیر بسیار خوشمزهای را ارائه خواهد کرد.