تنوع بالای غذایی و سرو غذاها درنهایت زیبایی از امتیازات رستوران ماهی ماهی است. نوشیدنی های گرم شامل دمنوش، چای و کلی نوشیدنی که پایه آن ها قهوه است. دسری هم که در کنار نوشیدنی می توانید سفارش دهید کیک روز است که بسیار خوشمزه و تازه می باشد. اصولاً نوشیدنی گرم در هوای سرد بیشتر میچسبد و در یک روز تابستانی گرم و شرجی تنکابن، لذت نوشیدنی سرد فراتر از چیزی است که تصوی می کنیم. نوشیدنی های سرد شامل کلی شیک، بستنی گلاسه، اسموتی و آبمیوه های طبیعی است و آنقدر تنوع دارد که هرکس با هر ذائقه ای آن نوشیدنی که مدنظر دارد را در این رستوران پیدا خواهد کرد.
رستورانهای ایرانی زیادی نیز در قبرس شمالی وجود دارد که میتوانید خوراک اصیل ایرانی را با طعم عالی سفارش دهید و میل کنید. اگر ظاهر کوپپیا را ببینید، دقیقاً به یاد دلمه خواهید افتاد که در ایران میل میکنید. برای تهیه این غذا از برگ دلمه استفاده میشود که مواد داخلی آن شامل گوشت چرخ کرده، برنج، روغن زیتون، گوجه فرنگی، انواع سبزیجات و انواع ادویهجات است.
۱۵. مطنجن مرغابی و طرز تهیه آن
خوردن این غذا را علاوه بر طعم هیجان انگیزش، به دلیل خواص بی نظیر انار برای درمان سرماخوردگی، کرونا، دیابت و … توصیه می کنیم. در این رستوران انواع غذاهای گیلانی سرو میشود ولی بیشتر برای کبابهایش مشهور است. ماهیهای این رستوران و پیش غذاهای دلچسبش را نیز نمیشود نادیده گرفت. چرا که معمولا سطح قیمتها بسیار بالا است و با توجه به لوکس بودن هتل تاج محل این قیمت توجیه دارد.
این غذا با ترکیب خالواش، اسفناج و سبزیجات معطری همچون گشنیز، جعفری، شوید و نعنای خرد شده، آب نارنج، تخم مرغ، سیر، نمک، زردچوبه تهیه میشود. اگر به غذای های ترش علاقه دارید و به شمال کشور سفر کردید، حتماً خوردنترشی تره را در برنامهتان جا دهید. در میان مواد اولیه غذاهای شمالی، نام بادمجان به وفور به چشم میخورد.
همین موضوع سبب شد در این مطلب به غذاهای شمال ایران (گیلان و مازندران) بپردازیم. باقلا وابیج با باقلا، شوید خشک، تخم مرغ، سیر و کره درست می شود و معمولا با برنج خوش عطر شمال، زیتون پرورده و ماهی شور خورده می شود. ماده ی اصلی این غذای خوشمزه ی مازندرانی اسفناج است و با خوردن آن تازه می فهمید که اسفناج چه طعم بینظیری دارد! برای درست کردن این غذا از گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، سیر، نعناع، پیاز و هویج استفاده می شود. باقلا قاتق یا باقلا قاتوق از جمله غذاهای خوشمزه و خورشت رشتی است که اهالی گیلان و رشت تبحر خاصی در پخت آن دارند. پس از نیم ساعت، با دست، کوفتههای کوچکی بهاندازه فندق درست کنید و یکی یکی در آش بیندازید و اجازه دهید تا آش بجوشد.
آدرس کته کبابی شهرک
ترش تره یعنی معنای واقعی ترش بودن و باید بدانید که این غذا مثل کباب ترش و مرغ ترش جزو غذاهای ترش شمالی است اما با این تفاوت که ترشی، مزه ی غالب در این غذا است. ماهی را با ترکیبی از رب انار، گردو، سبزی معطر پر می کنند و به آرامی و با صبر روی زغال آن را کباب می کنند. میرزا قاسمی، شش انداز بادمجان، نازخاتون و … از غذاهای شمالی هستند که با بادمجان طبخ میشوند. بشته واش یکی دیگر از غذای محلی مازندران است که از خانواده آشها محسوب میشود؛ تنها تفاوتی که این غذا با آش دارد این است که این غذا را با برنج نیز میتوان سرو کرد. میرزاقاسمی، کدو بره، شامی و … از غذاهای نونی شمالی هستند که طرفداران بسیاری دارند. نکته قابلتوجه این است که شمالیها این غذاها را نیز بعضی وقتها با برنج سرو میکنند.
در مرحله آخر، آبغوره، انار ترش تازه و فریز شده، نمک و فلفل را به خورش بیفزایید و درب تابه را ببندید تا بادمجانها با آب گوجهفرنگی و انار مغز پخت شوند و خورش جا بیفتد. آغوز مسما در واقع همان فسنجان با گوشت اردک مجله خبری غذای های ارگانیک یا غاز است که در شهرهای مختلف گیلان تهیه و پخت میشود. اناربیج، اسفناج مرجی، سیر انار و … از غذاهایی هستند که با انار درست میشوند. اگر می خواهید غذاهای شمالی را بیشتر بشناسید در ادامه خونه چی را همراهی کنید.
این رستوران نام خود را از بین اصیلترین نامهای گیلانی انتخاب کرده است. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه میشود که البته بهترین نوع این غذا را در شهرهای گیلان مانند رشت، صومعهسرا، سیاهکل و … تهیه میکنند. ماهی نباید بیشتر از سه تا چهار دقیقه در خورش بپزد؛ زیرا ماهیهای سرخ شده خیلی زود له میشوند و شکل خود را از دست میدهند. برخی افراد در ابتدا ماهی را برای دو ساعت در مقداری نمک و آب لیمو میخوابانند تا مزهدار شود؛ سپس به سراغ پر کردن شکم ماهی میروند. شما میتوانید مرغ را بهجای ریش ریش کردن، چرخ کنید؛ اما سبک سنتی تهیه این کوکو با مرغ ریش ریش است.
- ماهی نباید بیشتر از سه تا چهار دقیقه در خورش بپزد؛ زیرا ماهیهای سرخ شده خیلی زود له میشوند و شکل خود را از دست میدهند.
- چرا که معمولا سطح قیمتها بسیار بالا است و با توجه به لوکس بودن هتل تاج محل این قیمت توجیه دارد.
- میرزاقاسمی، کدو بره، شامی و … از غذاهای نونی شمالی هستند که طرفداران بسیاری دارند.
- اما اگر به سبزی محلی شمال دسترسی ندارید می توانید از نعنا، تره، گشنیز و جعفری استفاده کنید.
- البته با توجه به اینکه در تهیه این غذا از گوشت استفاده میشود، بنابراین برای کسانی که گیاهخوار هستند اصلاً مناسب نخواهد بود.
- به این ترتیب که هسته اصلی آن لوبیا چشم بلبلی و بادمجان سرخکرده و گوجه است.
راستی کافه رستوران ماسا قلیان هم دارد و طعم بندی آن ها بسیار متنوع بوده و تقریباً هر طعمی که میخواهید از دوسیب تا شیر کاپوچینو و توت فرنگی خامه را دارد. کافه رستوران ماسا در مجاورت هایپرسنتر خزر قرار دارد که خودش جزء مراکز شلوغ تنکابن و شیرود به شمار میرود و از دلایل شلوغی کافه رستوران ماسا هم می تواند باشد. ۲ تا تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و در قابلمه رو بگذارید تا تخممرغ ها بپزد. مرغ را در قابلمه گذاشته، یک لیوان آب جوش اضافه کنید و برای چند ساعت با حرارت خیلی کم بپزید تا کاملا مرغ مغزپخت شود. در نهایت دو تا تخم مرغ را روی واویشکا بریزید و در تابه را گذاشته تا تخممرغ بپزد. درست مثل بسیاری از غذاهای هندی، ادویهجات عضو جدایی ناپذیری از این غذا هستند.
بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-احمد فود
شامیها را پس از سرخ شدن روی دستمال مخصوص آشپزخانه یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. اما اگر به سبزی محلی شمال دسترسی ندارید می توانید از نعنا، تره، گشنیز و جعفری استفاده کنید. این غذا را با نام «غورابیج مازندرانی» هم می شناسند، اما غورابیج اصالتا گیلانی است. اناربیج یکی دیگر از غذاهای اصیل گیلانی است که در شهرهای رشت، رودسر، لاهیجان، انزلی و … در مناسبتهای خاصی مانند شب یلدا سرو میشود. در این رستوران انواع غذاهای کبابی شامل چلوکباب های کوبیده، جوجه و غیره سرو می شود. خوردن یک گمج کباب چرب و لذیذ در اقامتگاهی مانند اقامتگاه بوم گردی لاکوجان سنگر که همه غذاها با دستپخت محلی و تازهترین مواد اولیه درست میشوند، طعم دیگری دارد.