بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-غذای هرمزگان غذای هرمزگان-غذای های ارگانیک

این غذا با ترکیب خالواش، اسفناج و سبزیجات معطری همچون گشنیز، جعفری، شوید و نعنای خرد شده، آب نارنج، تخم مرغ، سیر، نمک، زردچوبه تهیه می‌شود. اگر به غذای های ترش علاقه دارید و به شمال کشور سفر کردید، حتماً خوردن‌ترشی تره را در برنامه‌تان جا دهید. در میان مواد اولیه غذاهای شمالی، نام بادمجان به وفور به چشم می‌خورد.

  • اناربیج یکی دیگر از غذاهای اصیل گیلانی است که در شهرهای رشت، رودسر، لاهیجان، انزلی و … در مناسبت‌های خاصی مانند شب یلدا سرو می‌شود.
  • در این رستوران انواع غذاهای گیلانی سرو می‌شود ولی بیشتر برای کباب‌هایش مشهور است.
  • ماهی را با ترکیبی از رب انار، گردو، سبزی معطر پر می کنند و به آرامی و با صبر روی زغال آن را کباب می کنند.
  • اسفناج مرجی یکی دیگر از غذاهای سنتی مازندراناست که در لیست غذاهای مقوی قرار می‌گیرد.
  • زردچوبه، پیاز، سیر و ادویه‌های مخصوص جنوبی هم رمزوراز طعم خاص و خوشایند آن هستند.
در مرحله آخر، آبغوره، انار ترش تازه و فریز شده، نمک و فلفل را به خورش بیفزایید و درب تابه را ببندید تا بادمجان‌ها با آب گوجه‌فرنگی و انار مغز پخت شوند و خورش جا بیفتد. آغوز مسما در واقع همان فسنجان با گوشت اردک یا غاز است که در شهرهای مختلف گیلان تهیه و پخت می‌شود. اناربیج، اسفناج مرجی، سیر انار و … از غذاهایی هستند که با انار درست می‌شوند. اگر می خواهید غذاهای شمالی را بیشتر بشناسید در ادامه خونه چی را همراهی کنید.

رستوران‌های ایرانی زیادی نیز در قبرس شمالی وجود دارد که می‌توانید خوراک اصیل ایرانی را با طعم عالی سفارش دهید و میل کنید. اگر ظاهر کوپپیا را ببینید، دقیقاً به یاد دلمه خواهید افتاد که در ایران میل می‌کنید. برای تهیه این غذا از برگ دلمه استفاده می‌شود که مواد داخلی آن شامل گوشت چرخ کرده، برنج، روغن زیتون، گوجه فرنگی، انواع سبزیجات و انواع ادویه‌جات است.

۱۵. مطنجن مرغابی و طرز تهیه آن

این رستوران نام خود را از بین اصیل‌ترین نام‌های گیلانی انتخاب کرده است. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می‌شود که البته بهترین نوع این غذا را در شهرهای گیلان مانند رشت، صومعه‌سرا، سیاهکل و … تهیه می‌کنند. ماهی نباید بیشتر از سه تا چهار دقیقه در خورش بپزد؛ زیرا ماهی‌های سرخ شده خیلی زود له می‌شوند و شکل خود را از دست می‌دهند. برخی افراد در ابتدا ماهی را برای دو ساعت در مقداری نمک و آب لیمو می‌خوابانند تا مزه‌دار شود؛ سپس به سراغ پر کردن شکم ماهی می‌روند. شما می‌توانید مرغ را به‌جای ریش ریش کردن، چرخ کنید؛ اما سبک سنتی تهیه این کوکو با مرغ ریش ریش است.

تنوع بالای غذایی و سرو غذاها درنهایت زیبایی از امتیازات رستوران ماهی ماهی است. نوشیدنی های گرم شامل دمنوش، چای و کلی نوشیدنی که پایه آن ها قهوه است. دسری هم که در کنار نوشیدنی می توانید سفارش دهید کیک روز است که بسیار خوشمزه و تازه می باشد. اصولاً نوشیدنی گرم در هوای سرد بیشتر میچسبد و در یک روز تابستانی گرم و شرجی تنکابن، لذت نوشیدنی سرد فراتر از چیزی است که تصوی می کنیم. نوشیدنی های سرد شامل کلی شیک، بستنی گلاسه، اسموتی و آبمیوه های طبیعی است و آنقدر تنوع دارد که هرکس با هر ذائقه ای آن نوشیدنی که مدنظر دارد را در این رستوران پیدا خواهد کرد.

توصیه‌هایی برای سفارش غذا بر اساس بودجه ماهانه

همین موضوع سبب شد در این مطلب به غذاهای شمال ایران (گیلان و مازندران) بپردازیم. باقلا وابیج با باقلا، شوید خشک، تخم‌ مرغ، سیر و کره درست می شود و معمولا با برنج خوش عطر شمال، زیتون پرورده و ماهی شور خورده می شود. ماده ی اصلی این غذای خوشمزه ی مازندرانی اسفناج است و با خوردن آن تازه می فهمید که اسفناج چه طعم بینظیری دارد! برای مجله خبری غذای های ارگانیک درست کردن این غذا از گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، سیر، نعناع، پیاز و هویج استفاده می شود. باقلا قاتق یا باقلا قاتوق از جمله غذاهای خوشمزه و خورشت رشتی است که اهالی گیلان و رشت تبحر خاصی در پخت آن دارند. پس از نیم ساعت، با دست، کوفته‌های کوچکی به‌اندازه فندق درست کنید و یکی یکی در آش بیندازید و اجازه دهید تا آش بجوشد.

#12 رستوران سنتی کابانا کباب