این رستوران نام خود را از بین اصیلترین نامهای گیلانی انتخاب کرده است. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه میشود که البته بهترین نوع این غذا را در شهرهای گیلان مانند رشت، صومعهسرا، سیاهکل و … تهیه میکنند. ماهی نباید بیشتر از سه تا چهار دقیقه در خورش بپزد؛ زیرا ماهیهای سرخ شده خیلی زود له میشوند و شکل خود را از دست میدهند. برخی افراد در ابتدا ماهی را برای دو ساعت در مقداری نمک و آب لیمو میخوابانند تا مزهدار شود؛ سپس به سراغ پر کردن شکم ماهی میروند. شما میتوانید مرغ را بهجای ریش ریش کردن، چرخ کنید؛ اما سبک سنتی تهیه این کوکو با مرغ ریش ریش است.
- این ترشی محلی شمال، برای کسانی است که عاشق بادمجان هستند و اگر به بادمجان حساسیت دارید و یا اینکه بادمجان را دوست ندارید، نازخاتون انتخاب خوشایندی برای شما نیست.
- عدس و لوبیا نیم پز شده را با نیم کیلو سبزی خرد شده( که شامل گشنیز، جعفری، تره، برگ چغندر) در قابلمه ریخته و ۸ لیوان آب اضافه کنید.
- واویشکا ترکیبی از گوشت گوسفندی و پیاز است که در نهایت با تخم مرغ سرو می شود و عطر دائمی غذاهای شمالی، یعنی سیر هم در این غذا وجود دارد.
- باقلاقاتق، ترشه تره، میرزا قاسمی، سیر وابیج و … از غذاهای بدون گوشت شمالی هستند.
این غذا با ترکیب خالواش، اسفناج و سبزیجات معطری همچون گشنیز، جعفری، شوید و نعنای خرد شده، آب نارنج، تخم مرغ، سیر، نمک، زردچوبه تهیه میشود. اگر به غذای های ترش علاقه دارید و به شمال کشور سفر کردید، حتماً خوردنترشی تره را در برنامهتان جا دهید. در میان مواد اولیه غذاهای شمالی، نام بادمجان به وفور به چشم میخورد.
کباب ترش از غذاهایی است که نمی شود به شمال رفت و آن را امتحان نکرد. برای درست کردن این غذا گوشت ها با ترکیب سبزیجات خرد شده روغن، پیاز، سیر رنده شده، گردوی چرخ شده و رب انار مزه دار و روی زغال کبابی می شوند. یکی دیگر از مزیتهای این مجله خبری غذای های ارگانیک رستوران را شاید بتوان رفتار صمیمانه کارکنان آن در نظر گرفت. باقلاقاتق، ترشه تره، میرزا قاسمی، سیر وابیج و … از غذاهای بدون گوشت شمالی هستند. اسفناج مرجی یکی دیگر از غذاهای سنتی مازندراناست که در لیست غذاهای مقوی قرار میگیرد.
دو آش
واویشکا ترکیبی از گوشت گوسفندی و پیاز است که در نهایت با تخم مرغ سرو می شود و عطر دائمی غذاهای شمالی، یعنی سیر هم در این غذا وجود دارد. از مواد اصلی این غذا میتوان به گوشت چرخ کرده، کدوی رنده شده، پیاز، زیره، برنج و کره محلی اشاره کرد. این ترشی محلی شمال، برای کسانی است که عاشق بادمجان هستند و اگر به بادمجان حساسیت دارید و یا اینکه بادمجان را دوست ندارید، نازخاتون انتخاب خوشایندی برای شما نیست.
بهترین غذاهای شمال ایران بهترین غذای ایرانی استانهای شمالی کایت-احمد فود
رستورانهای ایرانی زیادی نیز در قبرس شمالی وجود دارد که میتوانید خوراک اصیل ایرانی را با طعم عالی سفارش دهید و میل کنید. اگر ظاهر کوپپیا را ببینید، دقیقاً به یاد دلمه خواهید افتاد که در ایران میل میکنید. برای تهیه این غذا از برگ دلمه استفاده میشود که مواد داخلی آن شامل گوشت چرخ کرده، برنج، روغن زیتون، گوجه فرنگی، انواع سبزیجات و انواع ادویهجات است.
شامیها را پس از سرخ شدن روی دستمال مخصوص آشپزخانه یا کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. اما اگر به سبزی محلی شمال دسترسی ندارید می توانید از نعنا، تره، گشنیز و جعفری استفاده کنید. این غذا را با نام «غورابیج مازندرانی» هم می شناسند، اما غورابیج اصالتا گیلانی است. اناربیج یکی دیگر از غذاهای اصیل گیلانی است که در شهرهای رشت، رودسر، لاهیجان، انزلی و … در مناسبتهای خاصی مانند شب یلدا سرو میشود. در این رستوران انواع غذاهای کبابی شامل چلوکباب های کوبیده، جوجه و غیره سرو می شود. خوردن یک گمج کباب چرب و لذیذ در اقامتگاهی مانند اقامتگاه بوم گردی لاکوجان سنگر که همه غذاها با دستپخت محلی و تازهترین مواد اولیه درست میشوند، طعم دیگری دارد.