سینه مرغ یا گوشت، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، آلوبخارا و نمک و فلفل و زردچوبه مواد اولیه این غذا را تشکیل میدهند. بادمجان یکی از چیزهایی است که مازندرانیها به وفور در غذاهایشان از آن بهره میبرند. آنها از بادمجان کبابی، رب انار یا آب انار، گوجهفرنگی، پیاز رندهشده، آبغوره، نعنای خشک و گلپر غذایی به نام نازخاتون تهیه میکنند که طرفداران زیادی دارد.
#17 کافه رستوران کاکایی لند تنکابن
برای تهیه این غذا از گوشت مرغ، اردک یا غاز استفاده میکنند و انار ترش یا ملس، پیاز، رب انار، شکر و سیر مواد دیگر این غذا را تشکیل می دهند. این خوروش خوشمزه که طعمی ترش دارد از معروفترین غذاهای شمالی محسوب می شود. برای تهیه این غذا بسته به سلیقه از گوشت مرغ، اردک، بلدرچین یا غاز استفاده می کنند. رب انار، دانه انار، پیاز، سیر و ادویه از دیگر ترکیباتی است که در این خوروش به کار می رود.
پیاز و گردو آسیاب شده نیز باید به همراه سبزی های معطر تفت دهید. در کنار این غذا می توانید از ماست و ترشی نازخاتون شمالی نیز استفاده کنید. همچنین اگر برخی سبزی های محلی شمالی را در دسترس نداشته باشید می توانید از نعناع و ریحان استفاده کنید. مواد شما اگر اضافه بود می توانید در گوجه نیز آن ها را بریزید و گوجه شکم پر را در کنار غذایتان سرو کنید. غذاهای گیلانی از نظر طعم و ظاهر بسیار متنوع هستند، بهطوری که در کنار جاهای دیدنی گیلان، یکی از جاذبههای گردشگری گیلان محسوب میشود.
بهترین رستوران های تهران | تجربه متفاوت طعم غذا!
تمامی محصولات کاویش فود از کیفیت بالا و قیمت مناسب برخوردار هستند. این مواد غذایی مناسب با ذائقه و سلیقه مشتریان عزیز ارائه شده است. مجله خبری غذای های ارگانیک البته علاوه بر دوش کباب، در این رستوران انواع کباب های چنجه، کوبیده، جوجه ترش، فیله کباب، کباب کوبیده بناب نیز سرو میشود.
- خانمهای شمالی زمانی که وقت زیادی برای تهیه غذا ندارد، خورشت بیج بیج را آماده کرده و به همراه برنج یا نان سرو میکنند.
- برخی تنها با اضافه کردن کمی نمک و فلفل، ماهی سفید را در روغن سرخ می کنند و برخی دیگر به صورت شکم پر و با مخلفات و رب انار و سبزی این ماهی را درست می کنند.
- کباب ترش رستوران گیلانه از معروفترین کبابترش های تهران است.
این غذا را با نام «غورابیج مازندرانی» هم می شناسند، اما غورابیج اصالتا گیلانی است. برای خواندن مراحل طرز تهیه کولی غورابیج روی لینک مطلب کلیک کنید. پامادور قاتوق دیگر غذای بدون گوشت شمالی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای آماده سازی این غذا باید گوجه فرنگی، پیاز، تخم مرغ و ادویه جات مخصوص را تهیه کنید. جهت اماده سازی پامادور قاتق باید گوجه فرنگی ها را باید در آب جوش بریزید و سپس پوست آن ها را جدا کرده و ریز آن را رخرد کنید.
بد نیست بدانید در میان انواع خورش ترش تره شمالی، خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند. همچنین اگه علاقه مند به آموزش سایر غذاهای گیلانی هستید می توانید طرز تهیه شامی لپه گیلانی را در مجله اسنپ اکسپرس مطالعه بفرمایید. بسیاری از کسب و کارها در کشورهای مختلف دنیا، بر اساس ایرانیهای ساکن آن کشورها بنا شده و اداره میشوند. با توجه به اینکه ابرانیهای زیادی به قبرس شمالی مهاجرت می کنند، میتوانید روی این افراد به عنوان مشتریان ایرانی خود حساب کنید و کسب و کار خود را راه اندازی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شرایط کاری ایرانیان در قبرس، پیشنهاد می کنیم مقاله شرایط کار در قبرس شمالی را مطالعه کنید. با این که کباب را در هر رستورانی میتوان پیدا کرد، اما طعم کباب های کباب سرای حاج حسین، خیلی متفاوت است.