برای طبخ مالابیج مقادیر مناسبی از سبزیجات معطر شامل (نعناع، خالواش، چوچاق) را با رب انار، مغز گردو و ادویه مخلوط می کنند و بعد از شستشوی ماهی این معجون خوشمزه را در شکم ماهی قرار می دهند. باقلا وابیج با باقلا، شوید خشک، تخم مرغ، سیر و کره درست می شود و معمولا با برنج خوش عطر شمال، زیتون پرورده و ماهی شور خورده می شود. ماده ی اصلی این غذای خوشمزه ی مازندرانی اسفناج است و با خوردن آن تازه می فهمید که اسفناج چه طعم بینظیری دارد! برای درست کردن این غذا از گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، سیر، نعناع، پیاز و هویج استفاده می شود.
مرغ ترش
یکی از خاص ترین و زیباترین رستوران های تنکابن، رستوران عمارت پارسی است که از جمله سفره خانه های سنتی تنکابن هم می باشد. از بیرون که به رستوران نگاه می کنید تنها تابلوی رستوران و درب ورودی را مشاهده می کنید و تصور نخواهید کرد که قرار است وارد یکی از زیباترین و خاص ترین رستوران های تنکابن شوید. بعد از اینکه وارد رستوران می شوید، با محیطی بزرگ روبرو خواهید شد که مجله خبری غذای های ارگانیک شامل ده ها آلاچیق با ظرفیت های مختلف می باشد. نمای رستوران به شکل قدیمی و سنتی تزئین شده و حتی پنجره های آلاچیق ها هم با داشتن شیش های رنگارنگ، زیبایی محیط رستوران را دو چندان کرده اند. همچنین در نظر داشته باشید می توانید از چند روز قبل بخصوص برای ایام شلوغ سال که رستوران و سفره خانه سنتی عمارت پارسی بسیار شلوغ می شود، آلاچیق مورد نظر خود را هم رزرو کنید.
بهترین رستوران های تهران | تجربه متفاوت طعم غذا!
یکی دیگر از رستورانهای لوکس که غذای گیلانی سرو میکند و در هتل تاج محل قرار دارد رستوران ماهی ماهی است. این رستوران در کنار رستوران هندی تاج محل تاسیس شده تا باز هم با ارایه نوع خاصی از غذا مشتریهای خاصی هم پیدا کند. علاوه بر این منویی گیاهی هم دارد که اگر در بین مهمانهایتان فردی با رژیم گیاهخواری دارید میتوانید از او هم پذیرایی کنید.
در شهرت و خوشمزگی غذاهای شمال کشور شکی نیست و همین بس که گیلان را به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو ثبت کردهاند. شاید بتوان گفت یکی از دلایل اصلی مسافرت افراد به شمال، خوردن همین غذاهای خوشمزه است. غذاهای بسیاری وجود دارد که در آنها از بادمجان استفاده میکنیم اما به طور کلی شمالیها و خصوصا گیلانیها روش خاص خود را برای طبخ غذاها دارند و حتی چندین غذای شمالی با بادمجان به صورت اختصاصی دارند. در این مقاله به معرفی غذاهای شمالی با بادمجان میپردازیم و شما را با آنها آشنا میکنیم. رستوران گیلانی آویشو رستورانی خوب و باکیفیتی است؛ اما اگر به دنبال بهترین رستوران های شرق تهران آنهم با منو گیلکی میگردید آویشو بهترین انتخاب است. ولی مسئلهای که این رستوران را از دیگر رستورانهای مشابه متمایز میکندغ فضای باز، موسیقی زنده و امکاناتی نظیر پارکینگ است که همگی در میزان رضایتمندی شما از این رستوران مؤثرند.
- این غذا از ترکیب گوشت چرخکرده، گوجهفرنگی، سیبزمینی، پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل تهیه میشود و طعم آن تا مدتها در ذهنتان میماند.
- البته در این شهر به جای لوبیا چیتی از لوبیا سفید یا چشم بلبلی به عنوان حبوبات آن استفاده می کنند.
- از غذا که بگذریم، نوبت به بخش دسر و نوشیدنی است بخصوص اگر عاشق قلیان هم هستید یک سرویس چای و قلیان شیک و دوست داشتنی در کنارش.
- خورشت آلو، همانند اغلب غذاهای مازندرانی طعمی ترش دارد که در ترکیب با شکر، مزهای ترش و شیرین ایجاد میکند.
- بادمجان را راه راه پوست کنده و برشی در قسمت گود آن بدهید و در روغن سرخ کنید و سس گوشت آماده را در داخل این برش بریزید.
همچنین جایگزین سبزی های معطر شمالی، ریحان و نعناع می تواند باشد. به شما پیشنهاد می کنیم که در تور تفریحی-سرمایه گذاری قبرس، که توسط کارگروه شزوما برگزار میشود شرکت کنید. اگر تمایل دارید که بهترین مواد غذایی را خریداری کنید ما به شما کاویش فود را پیشنهاد می کنیم.
لیست ۸ غذای شمالی – غذاهای ایرانی از هر شهر یا استانی که باشند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. طعم ترش انواع رب انار و رب آلوچه به همراه انواع سبزی شمالی کافیست تا بخواهیم طرز تهیه انواع غذاهای شمالی را یاد بگیریم. ماش پلو از جمله غذاهای محلی گلستان است که با استفاده از ماش، برنج، گوشت قرمز چرخ کرده، پیاز، زعفران، روغن زیتون و نمک و فلفل تهیه شده و میتوان آن را به صورت چلو (آبکش) و یا پلو (دمی)، درست کرد.