با رهی نو همراه شوید تا سری به خطه سرسبز گیلان بزنیم و عطر و طعم غذاهای خوشمزه گیلان را بچشیم. یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران را میتوان خورشت بادمجان کباب معرفی کرد که در تهیه آن از مواد غذایی همانند بادمجان، گردو، رب انار، گوجه فرنگی و سبزیهای معطر استفاده میشود. خورشت بادمجان کباب در همه شهرهای مازندران به ویژه رامسر طبخ میشود و بسیار لذیذ است. در صورتی که تمایل دارید یک طعم جذاب از غذاهای محلی مازندران را تجربه کنید و در عین حال وقت زیادی برای طبخ آن ندارید، بیج بیج میتواند بهترین انتخاب برای شما باشد.
برای دسترسی به این کافه رستوران از شهر تنکابن از آنجایی که دسترسی به جاده اصلی کمی سخت است و می باییست وارد بلوار شیرودی شوید، بلوار شیرودی را تا انتها ادامه می دهید تا وارد بلوار کریم آباد شده و سپس به جاده اصلی برسید. زمانی که وارد جاده اصلی شدید، بعد از 1.5 کیلومتری به شهرک فرهنگیان می رسید. قبل از شهرک، هایپر سنتر خزر و در مجاورتش، کافه رستوران ماسا را در سمت راست جاده مشاهده خواهید کرد.
یک غذای مقوی که از تخم یا خاویار ماهی سفید به همراه سیبزمینی، پیاز، سیر، تخممرغ و سبزی معطر درست میشود. غذاهای گیلکی یکی از پرطرفدارترین و متنوعترین غذاهایی هستند که در اقوام ایرانی وجود دارند؛ به همین دلیل طرفداران این غذاها هم کم نیستند. برای هر بار خوردن غذای گیلکی دیگر نیازی نیست که مسافت زیادی را طی کنید تا به شهرهای این استان برسید. فقط کافی است که به نزدیکترین رستوران گیلکی که معرفی کردیم مراجعه کنید و حال و هوای گیلان را برای خود زنده کنید. به استان مازندران رفتیم و با خوشمزه های این دیار به سفرمان رنگ و طعم دیگری دادیم.
وقتی به جوش آمد زیر آن را کم کرده و بگذارید تا 1 ساعت کم کم بجوشد و به روغن بیافتد. سر و دم ماهی کولی را بگیرید، شکم آن را خالی و ماهی را بشویید. اگر بتوانید پوست ماهی را جدا کنید، خورش غورابیج شما طعم بهتری خواهد داشت. ماهی را با نمک و فلفل مزهدار کنیدو در کمی روغن توی تابه روی حرارت گذاشته و سرخ کنید. سپس آب غوره، مخلوط گردو و ماهیهای سرخ شده را به آنها اضافه کنید. شعله را کم کنید تا خورشت غورابیج به آرامی بپزد و خورش به روغن بیافتد.
- غذای شمالی به عنوان یکی از نمادهای این منطقه است که فرهنگ هر قسمت از شمال ایران را به خوبی نشان میدهد.
- اگر به غذاهای ترش علاقهمند هستید، به هیچ عنوان خورشت ترش سماق را از دست ندهید.
- در این غذا نیز مانند دیگر غذاهای مازندرانی از ترکیب رب انار و شکر استفاده میشود که طعمی ملس به آن میدهد.
- کته کبابی نام آشنایی در شهرهای شمالی است و از همان ابتدای محورهای دسترسی به شهرهای شمالی کشور تا کوچه پس کوچه های استان مازندران، هزاران کته کبابی وجود دارد.
سیرابیج از تفت دادن برگ سیر تازه محلی به اضافه تخم مرغ و ادویه های پرکاربرد غذا حاصل می گردد. ترش شامی را می توان شامل ترکیباتی مثل سس غلیظ و خوشمزه به اضافه گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، رب گوجه، رب انار، آرد نخودچی، سبزیجات معطر، آبغوره و پیاز دانست. آخرین غذای شمالی با بادمجان که میخواهیم به شما معرفی کنیم بادمجان ورقه است. برای تهیه این غذای ابتدا بادمجان پوست کنده و به صورت ورقه یا حلقهای خرد کنیم و روی آن نمک بپاشید.
افلیا – تهیه شده از گوشت خوک
در بخش غذای ایرانی منوی رستوران، پیش غذا هایی مانند سیر ترشی، زیتون پرورده، چند مدل ماست ساده، موسیر و بوران و میرزا قاسمی به چشم می خورد. غذا های ایرانی هم یا با برنج هستند یا به صورت خوراک با دورچین کامل سرو می شوند. شاید با شنیدن اسم این غذای گیلانی فکر کنید با نوعی کباب روبرو هستید.
#8 پیتزا سولی تنکابن
در نظر داشته باشید رستوران تهران تنکابن دو طبقه دارد و با اینکه در هر دو طبقه جا برای نشستن وجود دارد اما پیشنهاد می کنیم به طبقه بالا مراجعه کنید تا از رفت آمدها به دور باشید. کافه رستوران ایتالیایی رناتو همانند یک رستوران ایتالیایی، محیطی با دکوراسیون ساده و در عین حال لوکس و شکیل دارد. میز و صندلی های مدرن، نورپردازی همانند یک رستوران ایتالیایی و تزئینات شکیل جلوه خوبی را به محیط داخلی رستوران داده مجله خبری غذای های ارگانیک است. در کنار محیط داخلی، در صورت تمایل می توانید در محیط روباز رستوران که در مقابل رستوران قرار دارد هم بنشینید. کافه رستوران ایتالیایی رناتو دو منو دارد که یکی به انواع غذاها و پیش غذاها اختصاص داده شده و دیگری، انواع نوشیدنی های سرد و گرم را شامل می شود. اگر در میان بهترین رستوران های تنکابن تصمیم دارید به رستوران ستاره سو مراجعه کنید، کافیست در بخش ساحلی مرکز شهر به سمت خیابان میرزای شیرازی بروید.