بهترین غذاهای مجلسی ایرانی؛ 6 غذای خوشمزه مخصوص مهمانی مجله اسنپ اکسپرس-غذای های ارگانیک

لوبیا پلو یکی از غذاهای همه‌پسند و خوش طعم و بوی ایرانی است. برای آماده کردن این غذا، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مختلف را با هم سرخ کرده و با لوبیا سبزِ خرد و پخته شده و برنج آبکش شده مخلوط می‌کنند و می‌گذارند که دم بکشد. ته دیگ سیب‌زینی یا نان لواش در این غذا بسیار معروف است و همه برای آن سر و دست می‌شکنند. خوردن این غذا همراه با مخلفات دیگری همچون سبزی خوردن، ماست، سالاد شیرازی یا ترشی بسیار فوق‌العاده است. لوبیا پلو یکی دیگر از غذاهای ایرانی خوشمزه است که سرو آن آداب و رسوم خاصی دارد.

آش دوغ

وقتی که می‌خواهید برنج را دم کنید، شوید را لابه‌لای آن بریزید. برای درست‌کردن این غذای خوشمزه، ابتدا باید مرغ و پیاز و سیر و رب گوجه را سرخ کنید و سپس مقداری آب و هویج حلقه‌حلقه را به قابلمه اضافه کنید. یکی از ثابت قدم های مجالس ایرانی ها مجله خبری غذای های ارگانیک قطعا زرشک پلو با مرغ می باشد که هم به عنوان یک غذای رسمی و هم یک غذایی دورهمی طبخ می شود و بسیار پرطرفدار است. این غذا رنگ و لعاب جذابی دارد و به شاید تنها رنگ و لعاب این غذا جوری شما را به هوس بندازد که نیازی با تست مزه آن نداشته باشید.

ممنون که فرهنگ و معرفی غذای ایرانی را اینجا سامان میدید ! غذای ایرانی تلفیقی از هنر و فرهنگ است و امروزه یکی از جذابترین بخشهای فرهنگ ایران به شمار می رود. همین که همه اعضای خانواده سه بار در طول روز گردهم جمع شوند، کمک زیادی به استحکام خانواده می کند.

معرفی بهترین غذاهای ایرانی ( ۴۰ غذای سنتی ایرانی )

می‌توان گفت قرمه سبزی پرچمدار محبوب‌ترین غذاهای ایرانی به حساب می‌آید. اگر از بسیاری از ایرانی‌ها بپرسی محبوب‌ترین غذای شما چه غذایی است بدون شک بسیاری از آنها قرمه سبزی را انتخاب می‌کنند. جالب است بدانید این غذا در میان توریست‌ها هم محبوب و پرطرفدار است.

برنج را با مقادیر زیادی کره طبخ می‌کنند که به نرم و خوش عطر شدن زرشک ها کمک می‌کند. خورشت بادمجان با رنگ قرمز و طلایی براقش که با گوجه فرنگی و زردچوبه پخته شده است، یکی از غذاهای بسیار محبوب ایرانیان است. بر روی خورشت لایه ی براقی از روغن و آب خورشت به چشم می‌خورد که نشانگر آن است خورشت در روغن و باقی مواد ساعت ها و به آرامی بر روی گاز پخته شده است. پیش از همه اندکی مزه ترش و تیز گوجه فرنگی، آب لیمو و گاهی مزه آبغوره را حس می‌کنید. برای پخت بادمجان ابتدا خودش را در روغن سرخ یا گریل می‌کنند و سپس با گوشت گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی و ادیه جات می‌پزند. بادمجان نیز مانند تمام خورشت های ایرانی غلیظ است و همراه با برنج و قاشق صرف می‌شود.

لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان یزد

آنها سرشار از آهن هستند، به هضم غذا کمک می کنند و سیستم ایمنی را تقویت می کنند. برنج را که با نمک از چند ساعت قبل خیس کرده‌ایم، می‌شوییم تا نمک اضافی آن برود و آن را در قابلمه آب جوش می‌ریزیم و کمی نمک می‌زنیم و می‌گذاریم بپزد تا برای آبکش‌کردن آماده شود. برنج را کمی زنده‌‌تر بر می‌داریم و آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم و زعفران را دم میکنیم. بحرالفنون ، بزرگترین و جامع ترین شبکه انتشار آموزش مجازی در زمینه رشته های هنری و مهارتیه.

برای تهیه‌ی این غذا، برنج را با سبزیجات معطر آبکش می‌کنند و ماهی طعم دار شده را نیز به صورت جداگانه سرخ می‌کنند. این غذا ریشه در تاریخ و فرهنگ ایران دارد و از دیرباز رسم بر این بوده که مردم در شب عید نوروز سبزی پلو با ماهی میل کنند. این غذای لذیذ بسیار باب میل علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است.

  • برای تهیه‌ی یک خورشت فسنجان فوق‌العاده به روغن، مرغ یا گوشت قرمز، پیاز، گردوی چرخ شده، آبقوره، رب انار (رب های ترش)، شکر و کمی هل (دلبخواه) نیاز خواهید داشت.
  • بهتر است برای خرد کردن کلم پیچ آن را به‌قدری برش بزنیم که در زمان خوردن به‌راحتی در قاشق جا شوند.
  • دلمه با اینکه با برنج پخته می‌شود اما غذای نونی محسوب می‌شود که در کنار غذای اصلی، قرار داده می‌شود.
  • یکی از غذاهای خوشمزه و آسان که با نخود درست می‌شود، فلافل است.