در دکوراسیون این رستوران از رنگهای شاد و زیبا استفاده شده است که اشتهای شما را چندین برابر میکند. موقعیت مکانی رستوران نیز در شهر خوب است و بهراحتی میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید. بهداشت و پاکیزگی در رستوران و چیزهایی مانند رعایت فاصله اجتماعی و ماسک نیز در این رستوران کاملاً دقیق اجرا میشوند و نباید نگران آنها باشید. آب و هوای استان چهارمحال و بختیاری، به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسبی که دارد بسیار دلپذیر بوده و طبیعتی بکر را برایش رقم زده است. طبیعتی که از آبشارها گرفته تا درهها، رودها و تپههایش، چشم هر بینندهای را به خود خیره میکند.
جنگلهای استان چهارمحال و بختیاری در گروه جنگلهای غرب و جنوب غرب کشور قرار میگیرند. بخش زیادی از این جنگلها در پنج منطقه بازفت، اردل، ناغان، لردگان، دوراهان و فلارد قرار گرفتهاند. این جنگلها با مساحتی در حدود ۳۰۷ هزار هکتار به صورت نواری از شمال به جنوب از منطقه بازفت در شهرستان کوهرنگ به سمت منطقه فلارد در شهرستان لردگان و شهرستان فلارد کشیده شدهاند. مجله خبری غذای های ارگانیک پوشش عمدهٔ جنگلی این مناطق، تقریباً ۹۸ درصد از بلوط تشکیل شدهاست. حاشیه سبز رودخانه زاینده رود که میتوان گفت جزی جنگلهای مصنوعی و توریست پذیر استان میباشد. گوشت مرغاستان چهار محال و بختیاری از استانهای مطرح در زمینهٔ تولید گوشت سفید است بهطوریکه هماکنون ۲۱ درصد از کل گوشت سفید (مرغ) کشور ایران در استان چهارمحال و بختیاری تولید میشود.
به منظور تأمین بخشی از آب کشاورزی دشت هفشجان، سدی بر روی این چشمه احداث شدهاست. این سد خاکی با هسته رسی، دارای مخزنی به حجم ۱/۳ میلیون مترمکعب میباشد. طول تاج سد ۴۱۰ متر و عرض تاج آن ۸ متر و ارتفاع از روی پی در عمیقترین ناحیه ۴۲ متر است.[۴۸] در وجه تسمیه نام چشمه زنه باید توجه داشت که نام زنه به علت زایش چشمهای جوشان در کوه جهان بین هفشجان میباشد. بادام محب (پوست کاغذی) و مامایی مهمترین تولیدات شهرستان سامان میباشد که عمدتاً به کشور هند صادر میشود و یکی از مهمترین منابع ارز آوری استان میباشد. پل زمانخان از مهمترین جاذبههای گردشگری استان چهارمحال و بختیاری است.
- در طرز تهیه کباب بختیاری 4 الی 5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت، باید فلفل دلمه ای را نیز خورد کنید و در ظرفی که مواد کباب در حال مزه دار شدن هستند، قرار دهید.
- برای طبخ این غذا از سیر، پیاز، فلفل قرمز، نخود، روغن، آرد لپه، تخم مرغ، سیب زمینی، سرکه و جعفری استفاده می شود.
- ظرفیت های عالی طبیعی و فرهنگی استان، آن را جشنواره اقوام ایرانی کرده است و شما را به ضیافت نان ها و غذاها و سوغات خوشمزه و صنایع دستی رنگارنگ و متنوع دعوت میکند.
- در این گفتار به معرفی دیگر غذاهای معروف استان می پردازیم و از آش دوغ شروع میکنم که مثل آش دوغ اردبیلی ها، مشهور است.
از جمله معروفترین و محبوب ترین غذاهای محلی استان چهارمحال و بختیاری، کباب بختیاری است. این غذا از فيله گوسفند، سينه مرغ، فلفل دلمهاي، پياز متوسط، روغن زيتون، پودر سير و زعفران تهيه مي شود. نیم ساعت قبل از پخت کباب بختیاری، آبلیمو را نیز به ظرف حاوی گوشت و مرغ اضافه کنید. انواع کباب خصوصا کباب کوبیده شاید معروف ترین غذای ایرانی باشد، اما از معروفیت قورمه سبزی نباید چشم پوشی کرد زیرا در تمام مهمانی های ایرانی در صورت بودن چند نوع غذا در منوی شام حتما نام قورمه سبزی را مشاهده خواهید کرد. به طورر کلی هر دو غذا در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج قرار میگیرند و به عنوان معروف ترین و پرطرفدار ترین غذای سنتی ایرانی شناخته میشوند. این کباب از فیله گوسفند، سینه مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز، روغن زیتون، پودر سیر و زعفران تهیه می شود.
آخرین اخبار ایران و جهان
اگر به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرده باشید حتما درختان گردو سر به فلک کشیده را از پشت دیوار حیاط خانهها دیدهاید یا شاید تجربه دیدن باغهای گردو را در این استان داشته باشید. گردوهایی که در این استان کشت میشوند دارای کیفیتی بالا هستند و مردم این استان نیز با استفاده از گردوهای خوشمزه خود غذاهای مختلفی میپزند. از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای چهار محال و بختیاری کباب بختیاری است که نه تنها در استان چهار محال و بختیاری بلکه در تمام شهرهای ایران شعبه ای دارد . سپس برنج را اضافه می کنیم وجوشیدن آن تا وقتی که آب برنج کاملا گرفته شود ادامه پیدا می کند . کباب بختیاری یکی از معروف ترین کباب های ایرانی است که شامل گوشت قرمز و گوشت سفید است برای پخت کباب بختیاری ، لازم است گوشت بره و مرغ را همراه با برخی ادویه ها تهیه کنید برای سرو این کباب ، باید یک ظرف چلو درست کنید. فلافل، غذایی است متعلق به استان خوزستان که بسیار محبوب است و در سراسر شهرهای کشور و با طرز پخت های مختلف تهیه می شود.
بهترین مکان های دیدنی استان چهار محال و بختیاری توریستگاه-غذای رژیمی
قارچ را به آن اضافه کرده و بعد تره ها را سرخ کنید و داخل غذا بریزید. آموزش طبخ آب ترشی – آب ترشی جزو غذای محلی بختیاری ها ی عزیز محسوب میشه. در میان رستورانهای شهرکرد، کافه لئو مدرنترین فضا و منو را دارد. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، سبزی و دوغ را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید تا آش کاملاً جا بیافتد.
این استان در میان استانهای اصفهان، خوزستان و لرستان محصور شده و رشته کوههای زاگرس، از شمال غرب تا جنوب شرق در آن امتداد پیدا کرده است. سیاه چادر در واقع همان سر پناه و خانه عشایر است كه در مقابل باد و باران و سرما و گرما از آنها محافظت می كند. سیاه چادر بافته شده از موی بز است و از رسوب باران به داخل خود داری كرده و بسیار مقاوم است. اگر از شهركرد به سمت دشت های سرسبز و وسیع این استان حركت كنیم می توان در گوشه كنار چشمه های پر آب، سیاه چادر ها را دید كه هر كدام چند خانواده را در خود جای داده است و گرما بخش زندگی این مردم غیور و سخت كوش می باشد.
گردو، رب انار، شکر، روغن، نان خشک، زردچوبه، پیاز، تخم مرغ و نمک و فلفل از مواد تشکیل دهنده این غذای فوری هستند. در این غذا از ماهی کباب که بهترین نوع ماهی تن است، استفاده می شود. سپس استخوان هایش را جدا می کنند و همراه پیاز، سیر و ادویه در روغن سرخ می شود.
چشمه کوهرنگ