آب برنج را خالی کنید و آن را همراه با آب قلم در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا چند جوش بزند. سپس عدس از قبل خیس شده، گشنیز خرد شده و مقداری نمک را در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آش روی حرارت ملایم گاز بپزد و جا بیفتد. گوشت را بههمراه استخوان و چربی در یک تابه کمی سرخ کنید. سپس گوشت تفت داده شده را با سبزی تفت داده شده، لوبیا قرمز از قبل خیس شده و پیاز سرخ شده، زردچوبه و فلفل در زودپز بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا بپزد.
طرز تهیه کوکو باقلا غذایی خوشمزه و مقوی | کوکو باقالی
بدون تردید در صدر لیست بهترین غذاهای ایرانی چلوکباب قرار گرفته که معروف ترین غذای ایرانی در میان کشورهای جهان نیز به شمار می رود. در لیست غذاهای خوشمزه ایرانی با برنج، «لوبیا پلو» جزو شناختهشدهترین غذاهای ایرانی است. طرز تهیه لوبیا پلو معمولا با لوبیای سبز متداولتر است ولی میتوان از لوبیای سفید هم در آن استفاده کرد. ماش پلو یا پلو ماش، یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان گلستان است که در سراسر ایران نیز طبخ میشود. این غذای مقوی و مفید را میتوان بهصورت گیاهی و ساده یا با گوشت چرخکرده، ماهی، تکههای مرغ و حتی گوشت ماهیچه و گردن درست کرد.
«ته چین آلبالو» یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که به خاطر وجود آلبالو و زعفران ظاهر فوقالعاده جذابی دارد. طعم این ته چین خانگی بسیار لذیذ است و برای پذیرایی از مهمانها و همچنین دورهمیهای خانوادگی نیز بسیار مناسب است. در طرز تهیه خورش لوبیا چیتی میتوانید به دلخواه از گوشت یا قارچ استفاده کنید. این خورش لذیذ برای روزهای فصل زمستان یک انتخاب بسیار خوب است.
طرز تهیه شامی برنجی با مرزه و ترخون غذایی لذیذ و آسان
سپس پوست کوسه را میکنند و گوشت آن را فشار میدهند تا آب داخل گوشت خالی شود. سپس آن را با ادویه و سبزیجات معطر تفت میدهند و همراه با برنج سرو میکنند. در غذاهای سنتی کیش و کلا جنوبیها، همهجا آثاری از ماهی دیده میشود ولی بومیان کیش چاشنیهای متفاوتی برای خوشطعمکردن غذاها استفاده میکنند.
بعد از اینکه رنگ گوشت کمی تغییر کرد یعنی باید به سراغ ادامه مراحل بروید. در آخرین مرحله نیز مقداری زعفران دم کرده به خورش افزوده مجله خبری غذای های ارگانیک و پس از ۱۰ دقیقه زیر آن را خاموش کنید. حدود ۳ الی ۴ ساعت به خورش خود زمان دهید و پس از آن مقداری نمک فلفل و شکر اضافه کنید.
البته میتوانید به این غذای ساده ایرانی، سیب زمینی هم اضافه کنید. حتما میدانید که در تهیه غذاهای ایرانی، معمولا صبر و حوصله به خرج دادن حرف اول را میزند. کرمانشاهی برای طرز تهیه خورش خلال حسابی سلیقه به خرج میدهند و با تکههای گوشت گوسفندی، خلال بادام، زرشک و گلاب این خورش ایرانی خوشمزه را درست میکنند. حالا که فصل زمستان فرا رسیده است، فرصت تهیه انواع غذاهای ایرانی زمستانی را از دست ندهید.
خورش ناردون یکی دیگر از غذاهای سنتی اصیل مازندران است که طعمی ترش و لذتبخش دارد. برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را سرخ میکنند و سپس آن را با دانههای انار، رب انار، پیاز داغ، شکر و ادویه میپزند. میزان ترشی یا شیرینی این غذا را میتوانید بسته به میل خودتان کم یا زیاد کنید. اما پیشنهاد میکنیم طعم واقعی آن را در شهرهای مازندران بچشید. مگشت پلو یکی از غذاهای اصیل شهرهای جنوبی است که در اصل با ماهی قباد تهیه میشود. اما این ماهی همهجا در دسترس نیست و به همین دلیل با تن ماهی هم سرو میشود.
اسم این غذا هم مانند اسم انواع غذاهای ایرانی دیگر، از مدل به عمل آوردن گوشت این غذا گرفته شده است. اگر اهل مهمانی و دورهمیهای رسمی باشید، میدانید که «زرشک پلو با مرغ» یکی از بهترین انتخابهای غذا با مرغ در بین انواع غذاهای ایرانی است. اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانیها خواهد بود.
- تهران، پایتخت و پرجمعیتترین شهر ایران است و قدمت آن به دوران نوسنگی برمیشود.
- در ادامه گوشت مزهدار شده را به پیاز سرخ شده بیفزایید و آنها را خوب با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- برعکس بلغور پلو تهیهٔ قوروت بادمجان کمی مشکل است، چراکه نیاز به سابیدن کشک دارد.
- کاشانیها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار میرود.
- بعد از آن که عطر سیر بلند شد، پاچ باقلا را به آن اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.
- این مخلوط را پس از پخت کامل کله پاچه در قابلمه بریزید و غذا را برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه دیگر بپزید تا طعم مواد به خورد هم برود.