«ته چین مرغ» یکی از غذاهایی است که با برنج و مرغ یا گوشت میتوانید یکی از بهترین غذاهای ایرانی را درست کنید. البته که برای طرز تهیه ته چین به ماست ترجیحا چکیده هم نیاز خواهید داشت. برای پخت این غذای خوشمزه ایرانی، به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارید.
با اینکه شاید نتوان تهدیگ را یک غذا نامید؛ اما روح غذا و آشپزی ایرانی بهحساب میآید. تهدیگ لایهای ترد و طلایی از برنج است که ته قابلمهی برنج درست میشود. مزهی آن مثل مزهی مخلوطی از پاپ کرن و چیپس سیبزمینی با طعم برنج باسماتی است.
شما میتوانید برای ترش مزه کردن این آش یا سوپ از کمی آبغوره نیز استفاده کنید. در انتها برنج را آبکش کرده و برای دم کردن لابه لای آن موادی را که تهیه کرده ایم را می ریزیم. بعد از دم کشیدن برای سرو کردن آن بقیه مواد را بر روی برنج برای تزیین می ریزند. بعد مغزهای آجیلی مانند پسته و بادام را با کمی شکر در آب می جوشانانند تا کمی پخته شوند و طعم شیرینی را بگیرینند.
۲– قورمه سبزی
قدمت خورش قورمه سبزی به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال قبل برمیشود؛ زمانی که آریاییها روشی جدید برای نگهداری از گوشت در تمام فصول سال را به وجود آوردند. آنها گوشت را بهاندازههای کوچک خرد میکردند و سپس آن را میپختند. آنها یک کیسه با استفاده از شکم گوسفند که دارای چربی فراوان است تهیه میکردند تا گوشت پختهشده را در درون آن بریزند. زمانی که گوشت خشک میشد، روی آن، یک لایه چربی میبست و مانند کنسرو از ورود میکروب و انواع باکتریها به درون گوشت جلوگیری میکرد. برای آشنایی بیشتر با انواع خورش قورمه سبزی در ایران به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید.
- این غذا بهدلیل استفاده از ماش، دارای فیبر زیاد و طبعی گرم است و بهعنوان دارویی برای درمان سرماخوردگی شناخته میشود.
- کمتر کسی به مشهد سفر کرده و طعم شله مشهدی را نچیشده است.
- باقلاقاتق یا باقالی قاتوق، یکی از قدیمیترین خورشهای محلی استان گیلان است که در تمام شهرهای شمالی، بهخصوص شهرهای استان گیلان، پخته میشود.
- در ادامه با ما همراه شوید و طرز تهیه کوکو شیرین قزوینی و دیگر انواع این دسر خوشمزه را در مجموعه غذاهای محلی کجارو بخوانید.
با اقامت در اقامتگاه بوم گردی در یزد و خوردن آش شولی یک مسافرت تاریخی و سنتی را امتحان کنید. مواد اولیه تاس کباب شباهت زیادی به مواد مجله خبری غذای های ارگانیک مایه ماکارونی دارد. سیب زمینی، پیاز، روغن، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی و دارچین برای پختن تاس کباب یزدی مورد استفاده قرار میگیرد.
ظرف سبزی در تمام طول غذا بر روی میز باقی می ماند و می توانید در حین غذا هم از آن استفاده کنید. همیشه دنبال پیشغذا، عصرانه و غذاهای لقمهای جدید هستند. یکی از این لقمههای لذیذ را بین غذاهای محلی تبریز پیدا میکنید. دست بهکار شوید و پنیر تبریز، گردو، آب یا دوغ، سبزی خوشبو، پیازچه و نان خشک را جلوی دستتان بچینید. اگر بخواهید در یکی از رستورانهای تبریز دلمه بخورید، سری به رستوران کام بزنید.