در این مرحله یک نان محلی را در ظرف میانداختند تا این چربی لذیذ به خرد نان برود. شهر بوشهر جزو استانهای جنوبی کشور است که از فرهنگی غنی برخوردار است و مجله خبری غذای های ارگانیک بالطبع غذاهای محلی و سنتی ویژهای دارد. خورشت سیب از غذاهای لذیذ و مغذی لرستان است که در تهیه آن از شیره انگور گوشت گوسفند و نشاسته ذرت استفاده میشود.
- ایرانیها عاشق آلوی خشک شده هستند و یکی از کاربردهای این آلوها در خورشها است.
- این غذا را با برنج زعفرانی و کره و سماق و دوغ سر میکنند.
- ۳ است که فعالیتهای آنتی اکسیدانی دارد و به تنظیم قند خون و تولید انرژی کمک زیادی میکند.
- خلال پسته و بادام را به زرشک سرخ شده در تابه بیفزایید و برای چند ثانیه تفت دهید.
میگو علاوه بر این میتواند مقداری از آهن مورد نیاز بدن شما را هم تأمین کند. بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که در میگو مادهای به نام سلنیوم وجود دارد که احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان خون را در افراد کاهش میدهد. یکی از ویژگیهای مهم ماهی، کاهش احتمال ابتلا به حملات قلبی است.
ماش در فرهنگ غذایی استان گلستان و ترکمنها ارزش و جایگاه بالایی دارد و با آن چندین نوع غذای خوشمزه درست میکنند. شکرپلو بوشهر از ترکیب برنج، شکر و زعفران تهیه شده و بیشتر با قیمه بوشهری سرو میشود. مواد اصلی این غذای محلی شامل للک (بلغور ریزدانه گندم)، پیاز و روغن است.
طرز تهیه آب دوغ خیار
غذاهای جنوبی دیگری مثل هواری میگو، قلیه ماهی و نان چرب شوشتری هم از جمله بهترین غذاهای محلی ایرانی هستند که طعم دلپذیری دارند. در سفر به یزد، حتما طعم یکی از بهترین غذاهای محلی ایرانی این شهر را امتحان کنید. در این غذا به جای لپه از نخود استفاده میشود و طعمی شبیه به آبگوشت دارد. رنگ این غذا زعفرانی است و در تهیه آن از رب گوجه استفاده نمیشود. این غذا همچنین یک گزینه عالی برای مهمانیهای ایرانی است.
خورش بهآلو
سپس کره را در یک تابه متوسط گرم کنید و خرماها را در آن تفت دهید تا پوست آنها براق شود. آب برنج را خالی کنید و برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید. ته قابلمه، نه دیگ سیبزمینی بگذارید و برنج را روی آن بریزید تا روی شعله ملایم گاز با دمکنی، دم بکشد. خورشت بامیه مواد اولیه سادهای دارد و برای هر نوع سلیقه و رژیم غذایی مناسب است. علاوه بر گوشت گوسفند، گوساله و مرغ و بوقلمون میتوانید با حذف گوشت، غذایی کاملا گیاهی داشته باشید. مواد تشکیلدهنده این غذا مشابه خورش بادمجان است و نکته مهم در تهیه این غذا، بریدن ته بامیه به شکلی است که مایع لزج آن خارج نشود.
طرز تهیه شش انداز
سپس مقداری از برنج آبکش کرده را در قابلمه بریزید و یک لایه از مخلوط ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید. پس از بخار کردن برنج، شعله گاز را کم کنید و دمکنی بگذارید تا هزاری دم بکشد. اردک شکمپر، یکی از غذاهای محلی و اصیل ایرانی است که از سالهای دور در استان مازندران در کنار غذاهای دیگری چون مرغ شکمپر و غاز شکمپر خورده میشده است.
یکی از خورشهای خوش آب و رنگ که تبریز آن را به نام خودش زده، خورش هویج یا خورش زردک است. این خورش را بیشتر با گوشت میپزند، اما با مرغ هم درست میشود. هویجها خیلی ظریف و قشنگ خلالی میشوند و به تابه میروند. گوشت یا مرغ هم تفت داده میشود و با رب گوجهفرنگی قاتی میشود. آلو و بعد زعفران و آبلیمو به این خورش اضافه میشوند و طعم ترش و شیرین به آن بدهند. این بار که به تبریز سفر کردید، گذشته از کباب و تاواکبابی معروف و باکیفیتش، سراغ غذای سنتی را بگیرید.
ترکیب مواد اولیه خورش ها به گونه ای انتخاب شده اند که اعتدال غذا حفظ شود. نانها را به شکل مستطیلی برش بزنید و مقداری مواد را در انتهای نان قرار دهید. حالا نوبت به پیچیدن نان است، از انتهای برش مستطیلی بهصورت مثلث نان را ببندید و در انتها باید یک مثلث کامل داشته باشید. برای اینکه لبههای مثلث به هم بچسبد میتوانید کمی آرد را با آب مخلوطکنید و با دست خود به لبههای آن بزنید و قسمت انتهایی آن را به هم بچسبانید. اردک شکمپر در استان گیلان نیز طبخ میشود و از طرفداران بسیاری برخوردار است؛ اما اصالت این غذا به استان مازندران برمیشود. مخلفات رنگارنگ و ترشمزه اردک شکمپر آنقدر لذیذ هستند که آب دهانتان را راه خواهند انداخت.