دستور پخت انواع غذاهای طب سنتی طبایع مرجع طب سنتی-غذای های ارگانیک

در این مرحله مرغ و آب مرغ و هویج را که پخته به مخلوط جو و شیر اضافه کنید. نمک را در انتها به میزانی که دوست دارید به سوپ اضافه کنید. اگر دوست نداشتید از مرغ استفاده کنید می‌توانید عصاره مرغ را به جوی پخته‌شده اضافه کنید. این غذا معولا گوشت كوبیده ندارد و مواد آن به‌همراه آب آن خورده می‌شود؛ اما می‌توان آن را شبیه آبگوشت ساده نیز سرو کرد.

غذاهای محلی گرگان

باقالی پلو با عطر ملیحی از زعفران همراه است که البته پیش از سرو، بر روی آن نیز پلوی مزعفر اضافه می‌کنند. گندم خیس‌خورده و گوشت را باهم می‌پزند و مرتب هم می‌زنند تا کاملا مواد له شود بعد مقداری کره به آن اضافه می‌کنند. تصور کنید آلو بخارا، آلبالو، زغال‌اخته و زردآلود جمع‌شان جمع شود. از آن طرف نخود و لوبیا دارید و سبزی آش به‌علاوه هویچ و گوجه‌فرنگی.

  • برنج را از حدود یک تا دو ساعت قبل، بدون نمک خیس کنید و قلم را هم با کمی نمک به‌صورت جداگانه بپزید.
  • شما می‌توانید مرغ را با پیاز خلالی شده بپزید تا طعم بهتری پیدا کند.
  • در خود شهر قزوین ادویه‌ای با نام قیمه نثار وجود دارد که به طور تخصصی تهیه می‌شود و با اضافه کردن آن به غذا می‌توان طعم بی‌نظیرش را چشید.
  • قیمه نثار یکی از غذاهای ایرانی است که به طور سنتی در قزوین پخته می‌شود.
سپس سیب‌زمینی‌ها و پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا حسابی طلایی و ترد شوند. در ادامه، گوشت خرد شده، زردچوبه و فلفل را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا آب گوشت خشک شود و رنگ آن تغییر کند. لوبیا را در مرحله بعد در تابه بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید.

طرز تهیه میرزا قاسمی

اگر در سفر به تبریز مهمانی دعوت شدید، احتمال این‌که با یک سینی دویماج غافلگیر شوید، خیلی زیاد است. در این لیست غذا های ایرانی بیش از 230 نوع غذای اصیل و سنتی را معرفی کردیم. بعضی از آن ها عام تر بوده و هر ایرانی، دست کم یکبار آن ها را نوش جان کرده است. دلمه نیز یکی از خوش مزه ترین گزینه های لیست غذا های ایرانی به شمار می رود. دلمه ها انواع متنوعی دارند که در ادامه آن ها را معرفی می کنیم.

آش شولی به‌دلیل طبع سردی که دارد، معمولا در شب یلدا، همراه با آجیل و شیرینی یزدی میل می‌شود تا طبع متعادل‌تری پیدا کند. این آش را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید و از خاصیت آن برای درمان سرماخوردگی و آنفلونزا نهایت استفاده را ببرید. شما می‌توانیدتابه یا ظرف کباب سرداشی را به نانوایی سنگکی محله خود ببرید و از آن‌ها بخواهید تا آن را برای یک تا دو ساعت در تنور بگذارند. به‌دلیل وجود اسفناج، کدو تنبل، چغندر قرمز، سیر، آب نارنج و ماش، سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف است. خورش ماش در شهرستان گرگان و روستاهای اطراف از جمله روستای زیارت، نومل، کلاجان سادات و قاجار و غیره از محبوبیت بالایی به‌خصوص در فصل بهار و زمستان برخوردار است.

غذاهای محلی زنجان به‌حدی متنوع و لذیذ هستند که خود یکی از دلایل سفر گردشگران به این منطقه از کشور محسوب می‌شوند. اهالی این شهر نیز با گردو غذایی خوشمزه به نام گردو پلو را طبخ می‌کنند که با مرغ، گوشت یا به‌صورت مجله خبری غذای های ارگانیک گیاهی نیز سرو می‌شود. برخی افراد علاوه بر نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز در خورش، مقدار کمی تخم شنبلیله هم می‌ریزند؛ اما مراقب باشید که در مصرف این ادویه زیاده‌روی نکنید تا خورش شما تلخ نشود.

ماهی از سفره جنوبی‌ها به‌خصوص بومیان و غذاهای محلی کیش حذف نخواهد شد. مضروبه هم یکی دیگر از غذاهای سنتی کیش با طعمی خاص و بی‌نظیر است. برای تهیه مضروبه ماهی را با سبزیجات محلی و سیر طعم‌دار ترکیب کرده و می‌پزند. این غذای محبوب بومیان جزیره کیش از ماهی تازه و ادویه‌جات عربی تهیه می‌شود. ماده اصلی تهیه این غذا ماهی تازه خلیج فارس است که به‌صورت کبابی یا سرخ‌کرده تهیه می‌شود. ازآنجاکه ساکنان جزیره این غذا را با ادویه‌های عربی می‌پزند، برای کسانی که غذاهای تند را دوست دارند طعم فوق‌العاده‌ای دارد.

طرز تهیه قیمه بوشهری (جنوب)