مرغ را باید داخل مواد تفت داده شده بچینید و اجازه دهید پخته شود. یک چوب دارچین را می توانید در داخل خورش بیندازید تا با حرارت کم این غذای خوشمزه جا بیفتد. طعمغذا به سمت ملس تمایل دارد و اگر دویت دارید غذای شما کمی ترش تر باشد، می توانید آب انار ترش را نیز به آن اضافه کنید. بطور کلی، منوی غذایی رستوران ماسا به دو بخش ایرانی و فرنگی تقسیم می شود.
این غذا نزد کسانی که دارای رژیم گیاهخواری هستند محبوبیت زیادی دارد. برای طبخ این غذا از ماهی قزلآلا، سیر، پیاز، سبزی شامل گشنیز، جعفری و شنبلیله،، رب انار، نمک و فلفل و زردچوبه استفاده میشود. خطه سرسبز شمال ایران، درست همان جایی که با کوه و دریا و جنگل پیوندی دیرینه دارد، همه ساله مشتاقان زیادی را به سوی خود می کشاند. اگر قصد سفر به این نقطه از جغرافیای ایران را دارید و می خواهید بار سفر ببندید؛ بهتر است چه در مورد غذاهای شمال و چه هتل های این خطه و چه جاهای دیدنی شمال، اطلاعات کاملی داشته باشید تا بتوانید بهترین اقامتگاه را رزرو کنید.
- در کنار غذا ها شما می توانید پیش غذا هایی همچون میرزا قاسمی، ترشیجات، زیتون پرورده و انواع ماست از ساده و چکیده تا محلی، موسیر و غیره را سفارش دهید.
- رستوران گرد ها در رستوران امیر طوبایی تنکابن می توانند بین کلی غذای ایرانی و محلی چه با برنج صد در صد ایرانی در قالب کته زعفرانی و چه به صورت هر کدام را که دوست دارند سفارش دهند و لذت ببرند.
- البته این مطلب تنها بخش کوچکی از دانستنیهاییست که میتوانید در مورد سفر به شمال در کارناوال بیابید.
- دسترسی به پیتزا سولی هم بسیار آسان می باشد بطوریکه دو مسیر خوب وجود دارد.
- منوی غذایی این رستوران هم تنوع بالایی دارد و شامل انواع غذاها و دسرهای اصیل گیلانی است.
اگر به دنبال یک پیشغذا یا میانوعده خوشمزه هستید و یا میخواهید غذای سبکی بخورید بورانی بادمجان شمالیها را فراموش نکنید. این بورانی از ترکیب بادمجان کبابی با ماست پرچرب درست میشود و پودر موسیر و نمک نیز به آن اضافه میکنند. به پایان معرفی بهترین غذاهای شمال رسیدیم اما همانطور که می دانید فهرست غذاهای شمال به اینجا ختم نمی شود. از دیگر غذاهای شمال می توان به باقلا وابیج، ترشه تره، پلاسر تره، سیرابیج، شیرین تره، شش انداز گیلانی، نرگسی اسفناج، کویی خورش، مجی خورش، پامادرو قاتق، خوروش ترش واش و.. اگر می خواهید در سفر به گیلان غذایی را امتحان کنید که در شهرهای دیگر کمتر طبخ می شود. گیجاواش نام گیاهی است که فقط در سرزمین های شمالی بخصوص گیلان یافت می شود.
– طرز تهیه دیبیجا
این غذا از ترکیب مرغ، سبزیجات معطر، گردو، رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه میشود. سبزیجات این غذا شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و سبزیجات محلی مازندران مانند زلنگ، اناریجه و اوجی میباشد. برای درست کردن مرغ ترش، ابتدا مرغ را با ادویهجات طعمدار کرده و سرخ میکنند.
لیست غذاهای شمالی با دستور؛ طرز تهیه 15 غذای محلی گیلانی
برای تهیه این غذا از برگ دلمه استفاده میشود که مواد داخلی آن شامل گوشت چرخ کرده، برنج، روغن زیتون، گوجه فرنگی، انواع سبزیجات و انواع ادویهجات است. حتما لیست این غذاها را بنویسید تا بتوانید با آگاهی، از این خوراکیها لذت ببرید. وقتی اسم گیلان و شهرهایش به میان می آید، فقط طبیعت زیبا و جاذبه های گردشگری گیلان در ذهنمان نقش نمی بندد بلکه تنوع غذایی این خطه سرسبز هم شهره عام و خاص است. طعم لذیذ و خاص غذاهای محلی گیلان، باعث شد در سال ۹۴ نام شهر رشت به عنوان «شهر خلاق خوراک شناسی» در یونسکو نیز به ثبت برسد.
همچنین پیش غذاهای متنوع و لذیذی هم در رستوران سرو می شود که نباید آن ها را از دست دهید. از نظر قیمتی هم طبق گفته مشتریان، با توجه به کیفیت، حجم، خدمات سرویس دهی و محیط زیبای رستوران، قیمت مجله خبری غذای های ارگانیک غذاها معقول و منطقی به نظر می رسند. نمیشود که هوس باقالاقاتق و مرغانه با سیر ترشی و ماهی سفید به سرتان بزند و سروصدای بازار ماهی فروشهای رشت در سرتان حال و هوای گیلان را زنده نکند.
سیر واویج
اگر شما هم به دنبال غذای شمالی باکیفیت میگردید و محیط رستوران چندان اهمیتی برایتان ندارد، پیشنهاد میکنیم غذاهای رستوران حسن رشتی تهران را از دست ندهید. کیفیت بالای غذای این رستوران آن را به یکی از رستورانهای گیلکی شلوغ در تهران تبدیل کرده است؛ مخصوصا که این رستوران فقط برای وعده ناهار غذا دارد. اگر میخواهید علاوه بر لذت بردن از کیفیت غذا، از محیط داخلی رستوران هم لذت ببرید، رستوران بهزاد گزینهی مناسبی است. تصور کنید بهمحض ورود به رستوران، قرار است دستهایتان را با بهارنارنج بشویید و اصیلترین غذاهای گیلانی را سفارش دهید!
سپس آن را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. پس از نیم ساعت، با دست، کوفتههای کوچکی بهاندازه فندق درست کنید و یکی یکی در آش بیندازید و اجازه دهید تا آش بجوشد. آش قلیه گیلانی، یک آش بسیار خوشمزه و مناسب برای سرو در روزهای سرد سال است که با حبوبات، گوشت چرخکرده، سبزیجات محلی، کشمش، قیسی، آرد، هویج و چغندر درست میشود و طعم خود را از آبغوره و شکر میگیرد. این آش مقوی، غذایی کامل و سیرکننده است که میتوان آن را برای وعده ناهار و شام یا بهعنوان پیش غذا سرو کرد.