رستوران گیلانی های برتر تهران کدامند؟‌ بهترین غذاهای شمالی را کجای تهران بخوریم؟-غذای های ارگانیک

شامی رودباری، از جمله محبوب‌ترین غذاهای شمال ایران است که اصالت آن به شهر رودبار برمی‌گردد. برای درست کردن این غذا، گوشت چرخ‌شده را با سبزیجات محلی خشک‌شده مانند نعناع، ریحان، گلپر و پلنگ مشک ترکیب کرده و به صورت گلوله‌های مسطح کوچکی شکل می‌دهند. سپس شامی‌های آماده شده را در روغن سرخ کرده و در سسی که از گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل تهیه شده است، می‌پزند.

حتما این غذا را در برنامه غذایی خود قرار داده و از طعم آن لذت ببرید. یکی از چاشنی‌های معروف و محبوب مازندرانی که بسیار خوشمزه بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد، نازخاتون است. مواد اصلی این چاشنی شامل بادمجان کباب‌شده، سیر، نعناع، گشنیز، آب انار یا آبغوره و نمک است. طعم نازخاتون واقعا لذیذ و منحصربه‌فرد بوده و یک انتخاب عالی در کنار غذا به شمار می‌رود که می‌تواند اشتهاآور باشد.

منو رستوران شورکولی به خصوص بخش غذاهای محلی به قدری متنوع و هیجان انگیز است که شما را وسوسه می‌کند. نظر شما در مورد این رستوران‌ها چیست؟ آیا تجربه‌ی متفاوتی از خوردن غذاهای شمالی در رستوران های گیلکی تهران دارید؟ خوشحال می‌شویم در در پایان نظرات و تجربیات خود را درباره این رستوران ها با ما و دیگر کاربران اسنپ فود به اشتراک بگذارید. در غرب تنکابن زمانی که از طریق خیابان فردوسی یا خیابان های شیخ فضل الله نوری و شهید مطهری به میدان شیرودی رسیده و سپس وارد بلوار شیرودی می شوید. در انتهای بلوار شیرودی، به میدان آزادی می رسید و اگر مسیر را ادامه دهید وارد بلوار کریم آباد خواهید شد اما پس از 100 متری، قبل از اینکه به خیابان حسن زاده برسید رستوران کته کبابی شهرک را در سمت راست بلوار مشاهده خواهید کرد. اگر از ما بخواهید یک رستوران خوب در غرب تنکابن را به شما معرفی کنیم که غذا های ایرانی و محلی سرو کند، یکی از بهترین پیشنهادهایمان رستوران سه کاج است. رستورانی که امروزه بر سر زبان ها افتاده و بین رستوران های خوب تنکابن بخصوص آن هایی که در بخش غربی شهر قرار دارند جایی است که حتماً باید یکبار مشتری اش شوید تا سه کاج به پاتوق رستوران گردی شما در تنکابن تبدیل شود.

رستوران سنتی کابانا کباب یک رستورانی دو طبقه است و ظرفیت خوبی هم دارد اما چون جزء معروف ترین رستوران های تنکابن می باشد، در ایام شلوغ سال شاید سر و صدای مشتریان بخاطر حضور جمعیت زیاد در محیطی کوچک کمی ناخوشایند باشد. رستوران کته کبابی شهرک تنکابن رستورانی کوچک با توجه به محبوبیتش است و دارای دو طبقه می باشد. برخی می گویند بهترین کته کبابی تنکابن و برخی هم می گویند بهترین نیست اما از کته کبابی های خوب تنکابن، کته کبابی شهرک است. جایی که از شلوغی کم نظیرش می توان پی برد که غذا های خوبی را سرو می کند و در کنار قیمت و خدمات مطلوب توانسته نه تنها خود را بین رستوران های خوب تنکابن قرار دهد بلکه همیشه هم شلوغ باشد. رستوران تهران تنکابن قبل از اینکه غذای اصلی را برای شما سرو کند، ظرفی حاوی انواع پیش غذاهای لذیذ شامل زیتون، باقالی، ترشی، پیاز و غیره را سرو می کند تا خود را برای میل کردن یک غذای لذیذ و خاطره انگیز آماده کنید.

گوشت را از یخچال بیرون آورده و سیخ بزنید، سپس روی ذغال کباب کنید. داخل شکم ماهی(از قسمت زیر کله ماهی شروع به پر کردن کنید و آروم آروم به سمت پایین ادامه دهید). آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

  • فیبیج یا ماهی سفید شکم‌پر، یکی از انواع غذاهای مخصوص گیلانی‌ها است که طعم بی‌نظیری دارد.
  • مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا برنج و کدو به همراه گوشت چرخکرده و کره محلی است.
  • اگر به چالوس سفر کردید حتماً این غذای بی نظیر را در رستوران های چالوس امتحان کنید.
  • اما همه خوبی ها یکطرف، یک بدی هم رستوران سنتی کابانا کباب تنکابن دارد و چون رستوران ظرفیتش نسبت به معروفیتش کم است، در ایام شلوغ سال مشتریان باید زمانی را بیرون رستوران منتظر بمانند تا میزی در رستوران خالی شود.
شما چه غذاهای دیگری از این استان زیبا و به یادماندنی می‌‌شناسید که تجربه کرده و یا دوست دارید آن را امتحان کنید؟ برایمان بنویسید. ترکیبی بی‌نظیر و وسوسه‌انگیز از گوجه، بادمجان، سیر و ادویه‌جات که می‌توان در میان وعده، پیش‌غذا یا شام آن را میل کرد. این ماهی سفید را در گمج قرار داده و آن را حالت دایره‌ای و گرد درمی‌آورند. لوبیا کباب یک وعده صبحانه فوق‌العاده است که با کباب‌کوبیده یا گوشت روی زغال درست می‌شود و سپس آن را در خوراک لوبیا می‌ریزند. آنتالیا بریم یا استانبول؟ مقایسه کامل تورها، هزینه‌ها، جاهای دیدنی و…

این نوع سبزی که خواص درمانی بسیاری دارد وقتی با برگ سیر تازه، تخم اردک و ادویه ترکیب شود گیجاواش خوشمزه ای را می توانید با نان یا کته نوش جان کنید. ته چین معمولا در بسیاری از استان‌ها طبخ می‌شود و در هر منطقه‌ای روش پخت متفاوتی دارد. ته چین گوشت مازندران بسیار متفاوت‌تر از ته چین‌هایی بوده که تابه‌حال میل کرده‌اید و حداقل یک بار ارزش امتحان کردن را دارد. مواد غذایی لازم برای این غذا شامل گوشت قرمز، برنج، سیب‌زمینی، چغندر، پیاز، آلو، نمک، فلفل و زردچوبه می‌شود.

۲۱- طرز تهیه پامادور خورش

باید تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنید تا خودشان را نگیرند و سفت نشوند. تخم مرغ باید به خورد سیر برود و کاملاً با برگ سیر ترکیب شود.سپس غذا را داخل ظرف بریزید و در کنار برنج کته یا همراه با نان تازه محلی سرو کنید. این غذا یک آش خوشمزه و محبوب است که اغلب در روزهای سرد سال درست می‌شود. گوشت چرخ‌کرده، مجله خبری غذای های ارگانیک حبوبات، سبزی محلی، کشمش، قیسی، آرد و هویج، به همراه چغندر ترکیبات اصلی این آش است. فضای دنج و آرامش‌بخش رستوران گیلکی گیلک ویژگی است که تعداد زیادی از مشتریان این رستوران به آن اشاره می‌کنند. اگر به ماهی‌های شمالی علاقه دارید، گیلک یکی از بی‌نظیرترین رستوران‌هایی است که می‌توانید انتخاب کنید.

گشنیز و اسفناج و شوید را با سیر و نعنا می کوبند و با ماست مخلوط می‌کنند تا ماست دلال آماده شود. این ماست باید با برنج نیم‌دانه پخته‌شده مخلوط شود و سپس آش آماده است. یکی از خوشمزه های مازندرانی ها خورشت آلو است که در میان بومیان با نام مرغ و آلوی مازندرانی شناخته می شود. برای تهیه این خورشت به مرغ تکه‌شده، دانه‌ انار ملس، آب نارنج، زعفران، پیاز، آلو و مغز گردوی خرد شده احتیاج دارید و باید کمی صبور باشید. شاید شما با شنیدن نام خورشت گول بخورید اما چیزی که در نهایت می بینید کمی با تصورات شما متفاوت است. این خورشت آب زیادی ندارد اما طعم بی نظیر آن را فراموش نخواهید کرد.

بهترین رستوران های مناسب جمع های دوستانه در تهران اینجا هستند!

در شهر تنکابن بی شک قدم زدن در ساحل بکر، گشت و گذار در جنگل و بازدید از جاهای دیدنی بسیار لذت بخش است. از طرفی، غذاهای شمالی و تنوعی از رستوران های لوکس و باکیفیت در سراسر مازندران باعث شده رستوران گردی در مازندران به یکی از محبوب ترین تفریحات در میان مردم باشد. از آنجایی که تنکابن شهری توریستی به حساب می آید، خوب است با برخی از بهترین رستوران های تنکابن بیشتر آشنا شوید. فیبیج یا ماهی سفید شکم‌پر، یکی از انواع غذاهای مخصوص گیلانی‌ها است که طعم بی‌نظیری دارد. این ماهی شکم‌پر از سیر، گردو، رب انار و سبزیجات معطر درست شده که در شمال معمولاً آن را در تنور یا گمج می‌پزند.