رستوران گیلکی در تهران معرفی 9 تا از بهترین رستوران‌های گیلکی تهران + عکس و آدرس ‌ سفرزون-غذای های ارگانیک

در ظرف دیگری سبزیجات خردشده را با مقدار کمی روغن تفت می‌دهند تا آب آن خشک شده و کمی سرخ شود. پیاز را سرخ کرده، گردو و رب انار را به آن اضافه می‌کنند و پس از کمی تفت دادن، سبزی سرخ شده را به همراه آب به آن می‌افزایند. در این مرحله مرغ‌ها را درون خورشت قرار داده و اجازه می‌دهند غذا خوب جا بیفتد و روغن بیندازد. لیست 8 غذای شمالی – غذاهای ایرانی از هر شهر یا استانی که باشند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای محلی مربوط به استان های شمالی کشور بوده که رنگ و بوی آن هوش از سر آدمی می‌برد. طعم ترش انواع رب انار و آلوچه به همراه سبزی های کافیست تا بخواهیم طرز تهیه انواع غذاهای شمالی را یاد بگیریم.

همچنین غذا ها شاید در نگاه اول قیمت های کمی بالاتری داشته باشند اما آنقدری خوشمزه و بی نظیر هستند که تا به حال هیچ مشتری ناراضی پیتزا سولی نداشته است. پیتزا سولی تنکابن در ظاهر یک فست است و شما کلی غذای فست فودی آمریکایی شامل پیتزا، برگر، ساندویچ و پیش غذا های لذیذ را در این رستوران می توانید سفارش دهید. همچنین اینجا منویی کامل تر نسبت به شعبه کرج دارد و به عبارتی، دارای بخش بشقاب هست که شامل بشقاب فیله سوخاری، میکس گریل و چیکن استیک می باشد. شما تمامی این غذا ها و پیش غذا های فست فود پیتزا سولی را به صورت آنلاین هم می توانید سفارش دهید یا اگر به رستوران مراجعه کردید به صورت بیرون برهم می توانید سفارش دهید.

خانم های خانه دار تبحر خاصی در تهیه مربا دارند و به همین دلیل می‌توان در خانه‌ها و مغازه‌ها انواع مرباها شامل به، آلبالو، سیب، پرتقال، انجیر، شقاقل، بهارنارنج و بالنگ را یافت. فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری، رب انار شیرین و ۱ قاشق غذاخوری سر خالی رب انار جنگلی اضافه کرده و هم بزنید. کباب ترش شمالی یک غذای شمالی با گوشت گوسفندی بسیار عالی و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد با سبزی های معطر شمالی که طعم و عطر کباب را بینظیر می کند. این غذا به دلیل آنکه گوشت اردک و گردو را در خود جای داده است، سرشار از پروتئین، مواد معدنی و سایر ویتامین‌ها بوده و معمولا با برنج، نان و ترشی‌های محلی سرو می‌شود.

خورشت آلو با برنج سرو می‌شود و برای تزیین می‌توان مقداری زرشک، خلال پسته و گل محمدی به آن اضافه کرد. بهتر است برای طبخ این غذا، ماهی سفید نر تهیه کنید، زیرا گوشت آن سفت‌تر بوده و طعم لذیذ‌تری دارد. برای تهیه این غذای مازندرانی در ابتدا باید ماهی را پاک کرده و پس از پاره کردن شکم آن، مواد میانی از جمله گردو، رب انار، گلپر، فلفل، نمک و سبزی‌های محلی از جمله چوچاق را به آن اضافه کنید. در صورتی که به هیزم دسترسی ندارید، می‌توانید این غذا را داخل مایکروویو طبخ کنید. مالابیج یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه مازندرانی به شمار می‌رود، بنابراین اگر به غذاهای دریایی علاقه‌مند هستید، حتما آن را امتحان کنید.

رومینگ ایرانسل | هزینه ها و نحوه فعالسازی

نوشیدنی های سرد اما، هم تنوع بهتری دارند و هم ظاهر زیبا و رنگارنگی دارند. برای نوشیدنی، شما می توانید بین کلی آبمیوه طبیعی، شیک و اسموتی های بی نظیر هرکدام را که دوست دارید سفارش دهید. اگر در نزدیکی شهرک فرهنگیان، بین تنکابن و شیرود هستید و یک کافه رستوران خوب میخواهید که محیطی دنجی و شکیل داشته باشد و غذا های خوشمزه و کافی شاپ متنوعی داشته باشد پیشنهاد می کنیم نگاهی به کافه رستوران ماسا بیاندازید. کافه رستوران ماسا با بسیاری از کافه ها و رستوران های خوب تنکابن تفاوت های زیادی دارد چه از لحاظ محیط و امکاناتش و چه از لحاظ غذا ها که در ادامه میخواهیم به معرفیشان بپردازیم. هتل تاج‌محل که در خیابان شیخ بهایی واقع شده است، یکی از هتل‌های لوکس و مدرن در شهر تهران محسوب می‌شود.

در بخش باغ کافه رستوران دهکده، بخصوص اگر در روز مراجعه کنید، اولین چیزی که توجه شما را به خود جلب می کند ویو بسیار زیبا است. دور تا دور فقط طبیعت، کوه و جنگل مشاهده می شود در طول روز جذاب و دیدنی است. در وسط باغ تعدادی میز و صندلی قرار دارد همانند روف گاردن و بر روی آن ها هم سایبان تعبیه شده. دور تا دور باغ هم آلاچیق های دربستی است که ظاهری شبیه به کلبه چوبی دارند و تمامی آلاچیق ها از امکانات خوب و مجهزی هم برخوردار هستند.

تا اینجا سعی کردیم مواردی که در بخش غذای ایرانی رستوران ماسا را معرفی کنیم. حال میخواهیم به بخش غذا های فرنگی بپردازیم که بسیار متنوع تر می باشد. در کته کبابی شهرک بلوار کریم مجله خبری غذای های ارگانیک آباد تنکابن، شما گوشت های تازه را در داخل یخچال می بینید که نسبت به بسیاری از رستوران های خوب تنکابن یک مزیت محسوب می شود تا قبل از سرو غذا خیالتان از گوشت راحت باشد.

برای درست کردن این غذا برگ سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت داده و تخم‌مرغ زده‌شده به همراه نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنند. این غذای خوشمزه بیشتر در فصل پاییز و زمستان طبخ شده و به همراه برنج و ماهی شور سرو می‌شود. آغوز مسما در واقع همان خورشت فسنجان است که با گوشت اردک یا مرغابی تهیه می‌شود. برای درست کردن این غذا، پیاز را طلایی کرده و گوشت اردک را در آن سرخ می‌کنند. در مرحله بعد مقداری آب به غذا اضافه می‌کنند تا جوش بیاید و پس از آن دانه‌های ساییده‌شده انار و پودر گردو را به ترکیب می‌افزایند.

  • سیر قلیه یا به گویش محلی “چغرتمه” یک نوع غذای شمالی از نوع گیلگی است که معمولا با برگ سیر تازه تهیه می شود.
  • شامی پوک همان‌ قدر که به سرعت تهیه می‌ شود همان‌قدر هم مجلسی و لذیذ و خوشمزه است.
  • پایه این غذا پنیری به نام هالومی است به همین دلیل این پیش غذا را به همین نام می‌خوانند.
  • در ظرف دوم، مخلوطی از سبزیجات معطر شمال ( چوچاق(زلنگ)،انارجی،خالواش(خنش)،نعناع،گششنیز،جعفری و تره )را ریخته سپس مغز گردو آسیاب شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، رب انار، پودر ریحان، پودر هسته انار را بریزید و مخلوط کنید.

یکی از رستوران‌ های سنتی گیلکی در تهران که به‌جرئت می‌توان آن را در صدر لیست بهترین رستوران‌ های تهران قرار داد، رستوران گیلانه جردن است. دکوراسیون سنتی رستوران گیلانه در تهران شما را غافلگیر می‌کند. وارد که می‌شوید انگارنه‌انگار که در تهران، شلوغ‌ترین شهر ایران هستید. آن پنجره‌های چوبی با شمعدانی‌های پشت پنجره گذاشته‌شده و نور آبی فضا شما را برای چند لحظه هم که شده میهمان رشت و سفره‌خانه‌هایش می‌کند. برگ سیرها را بشویید وبعد از کمی خشک شدن آنر را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه را با شعله کم با کمی روغن آن را سرخ کنید.کمی زردچوبه و نمک و فلفل به برگ سیرها اضافه و مواد را هم بزنید تا رنگ برگ سیرها بازردچوبه تغییر کند.

در این رستوران غذاها در داخل ظرف مسی سرو می‌شوند و مهمانان خارجی زیادی به این رستوران می‌روند. محیط رستوران هم از دیگر دلایلی است که گیلانه را به یکی از بهترین رستوران‌های گیلکی تهران بدل کرده است. سبزی، ماست و برنج مواد اولیه تهیه یک آش خوشمزه مازندرانی به نام بنه بزه آش هستند؛ یک وعده غذایی سبک که بسیار راحت آماده می‌شود.

۱۰- خورش سیر قلیه یا سیر چغرتمه