دسری هم که در کنار نوشیدنی می توانید سفارش دهید کیک روز است که بسیار خوشمزه و تازه می باشد. اگر هم خواستید قلیان سفارش دهید، تنوع طعم قلیان در این مجموعه بالا می باشد و قلیان برای سلیقه های مختلف هست. همانطور که اول گفتیم، کافه رستوران ماسا در مجاورت شهرک فرهنگیان تنکابن قرار دارد که مابین تنکابن و شیرود واقع شده است.
جوجه، رب انار شیرین، لیموترش، زعفران دمکرده، روغن مایع و نمک و فلفل مواداولیه این غذا هستند که معمولا در کنار برنج سرو میشود. کارناوال میخواهد شما را به گشتی خوشمزه ببرد و غذاهای محلی مازندران را به شما معرفی کند. تنوع غذاهای محلی مازندران، این استان را به یکی از بهترین مقاصد شکمگردی در ایران تبدیل میکند. پس همراهمان باشید تا به دنیای خوشمزه ترین غذاهای شمالی و بهترین غذاهای سنتی مازندران قدم بگذاریم و ببینیم شکمگردی در این دیار چگونه است. خورش مرغ ترش ظاهری شبیه به قرمه سبزی دارد؛ برای طبخ این غذا از سبزیجاتی همچون گشنیز، جعفری، تره و کمی نعناع استفاده می شود. تکه های مرغ، سیر، لپه، رب انار و تخم مرغ نیز از دیگر موادی است که در طبخ این غذای خوشمزه به کار می رود.
در منوی کافه ای رستوران قلعه هم انواع نوشیدنی های سرد و گرم به همراه دسرهای تازه و لذیذ مشاهده می شود و از همه این ها که بگذریم نوبت به بخش جذاب رستوران قلعه است. کمتر رستورانی را در شهرهای شمالی کشور پیدا می کنیم که در کنار غذاهای متنوع و باکیفیت، موسیقی زنده و از آن جالب تر، بازی های فکری داشته باشد. در رستوران قلعه انواع بازی های فکری ارائه می شود تا مشتریان رستوران بهترین خاطرات سفر به تنکابن را برای خود در اینجا رقم بزنند. یک غذای مجلسی و مناسب برای پاییز است که با مرغ، دانه انار، پیاز و رب انار درست میشود. انار جزو مواد غذایی جذاب و دوستداشتنی در غذاهای گیلانیها است.
انواع خورش گیلانی با مرغ و گوشت
اگر روزی تصمیم گرفتید بین رستوران های خوب تنکابن تجربه رستوران سه کاج را داشته باشید، در این رستوران فقط غذای ایرانی و محلی را می توانید سفارش دهید. در منوی رستوران با پیش غذا ها شروع می کنیم که به غیر از کلی ماست از ماست کوزه ای تا ماست خیار و حتی ماست های شرکتی، سیر ترشی، ترشیجات، باقالی خام، کره محلی و سالاد های شیرازی و فصل، اشپل هم سرو می شود. اصولاً اشپل را در رستوران های گیلانی و تمامی رستوران های خوب رشت ارائه می دهند ولی پیش غذایی است که خیلی ها دوستش دارند و هم خالی میل می کنند و هم با غذا بخصوص اگر غذایشان کباب باشد. بعد از یک وعده غذایی لذیذ و حجیم، نوبت به دسر و نوشیدنی میرسد.
همراه با غذا ترشی میل میکنید یا بیشتر اهل سالاد و ماست هستید؟ برویم با هم سری به خوشمزهترین چاشنیهای گیلانی بزنیم. این شیرینی بیشتر در شهر رشت و از خمیر رشته، مغز گردو، هل وسایر ادویه جات و خاک قند درست میشود. اغلب رشته خوشکار را در ماه رمضان و سر سفره افطار میل میکنند. مغز گردو چرخ شده، رب انا، رب آلوچه جنگلی، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و دارچین را افزوده و تفت دهید.
خوشبین (حسن رشتی)
همچنین گوجه را نیز بعد از کبابی کردن بهتر است به خوبی له کنید. سیر نقش اساسی در تهیه میرزا قاسمی دارد و میتواند عطر و بوی آن را بی نظیر کند. با اینکه اکثر گردشگران بخاطر غذاهای شمالی و کته کبابی ها به شهرهای شمالی کشور سفر می کنند، عده بسیاری هم هستند که برای تنوع به سراغ فست فودها و رستوران های ایتالیایی می روند یا از عاشقان فست فود و غذاهای ایتالیایی هستند. در شهر تنکابن رستوران های مجله خبری غذای های ارگانیک ایتالیایی مختلفی وجود دارد که اکثر آن ها جزء بهترین رستوران های تنکابن بوده و از نظر محیط، کیفیت و تنوع غذاها همانند سایر رستوران های ایتالیایی هستند. یکی از بهترین رستوران های ایتالیایی در تنکابن، کافه رستوران ایتالیایی رناتو است که در غرب تنکابن واقع شده و بخاطر اینکه محیطی بسیار زیبا و دوست داشتنی، غذاهای متنوع و لذیذ و خوش قیمت دارد، از جمله رستوران های محبوب در تنکابن می باشد.
بخشی از سالن رستوران به میز های وی آی پی اختصاص داده شده و با رزرو قبلی برای جشن های تولد و قرار های کاری می توانید از میز های وی آی پی و خدماتی که برایشان ارائه می شود برخوردار شوید. فرقی ندارد با چه هدفی میخواهید میز های وی آی پی را رزرو کنید چه برای تولد و چه برای قرار های مختلف، رستوران ماسا میز ها را به بهترین شکل برایتان تزئین می کنند. اصولاً نوشیدنی گرم در هوای سرد بیشتر میچسبد و در یک روز تابستانی گرم و شرجی تنکابن، لذت نوشیدنی سرد فراتر از چیزی است که تصوی می کنیم. نوشیدنی های سرد شامل کلی شیک، بستنی گلاسه، اسموتی و آبمیوه های طبیعی است و آنقدر تنوع دارد که هرکس با هر ذائقه ای آن نوشیدنی که مدنظر دارد را در این رستوران پیدا خواهد کرد. راستی کافه رستوران ماسا قلیان هم دارد و طعم بندی آن ها بسیار متنوع بوده و تقریباً هر طعمی که میخواهید از دوسیب تا شیر کاپوچینو و توت فرنگی خامه را دارد.
در تهیه آغوز مسما از گردو و دانههای ساییده شده انار به همراه انواع ادویه و پیاز استفاده میشود. اگر به مازندران یا شمال ایران سفر کردید، حتماً این غذای لذیذ و مقوی را امتحان کنید. یکی دیگر از آشهای خوشمزه و پرطرفدار استان مازندران که بسیار مقوی است را میتوان بشته واش دانست. مواد تشکیلدهنده این آش شامل اسفناج، عدس، پیاز، سیر، زیره سبز، نمک، فلفل و زردچوبه میشود و به دلیل وجود اسفناج و عدس در آن، برای کسانی که دچار فقر آهن یا مشکلاتی همانند یبوست و هموروئید هستند، بسیار مناسب است. طبخ بشته واش به حدود ۲ ساعت زمان نیاز دارد و معمولا با آب نارنج و زیره صرف میشود.
- مجموعه کافه رستوران کاکایی لند بهترین رستوران در مجاورت رودخانه چشمه کیله است.
- اگر میخواهید اوقات خوشی را در رستوران قلعه برای خود رقم بزنید، برای دسترسی به رستوران باید به بخش شرقی تنکابن مراجعه کنید.
- یکی دیگر از غذاهای محلی گیلان که پای ثابت رستوران هاست؛ خورشت میرزا قاسمی است.
- پامادور خورش یا پامادور قاتوق یکی از غذاهایی است که در زمان کمی پخته و آماده می شود.
- در تابه را گذاشته و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا مرغ به آرامی بپزد.
یک کباب اصیل و بینظیر گیلانی است که با ترکیب سبزیهای محلی و آب انار طعم بینظیری پیدا میکند، نسبتاً ترش است و میتواند یک غذای خوشمزه برای مهمانیها باشد. البته معنای دیگری هم دارد که باید اهل گیلان باشید تا متوجه آن شوید. در استان گیلان با استفاده از گمج غذاهای مختلفی مثل فسنجان میپزند. رستوران گمج در تهران دو شعبه دارد و کیفیت هر دوی آنها بسیار بالاست اما یکی از این شعب فقط بهصورت بیرونبر خدمات ارائه میدهد. منوی غذایی این رستوران هم تنوع بالایی دارد و شامل انواع غذاها و دسرهای اصیل گیلانی است. اگر به دنبال یک غذای سریع، خوشمزه و مقوی هستید به سراغ نرگسی اسفناج بروید که یکی از غذاهای محلی محبوب در شمال کشور است.