با کلی گشت و گذار در این منطقه به رستوران زیر آسمان شهر رسیدیم که طبق گفته گردشگران و رستوران گرد ها از رستوران های خوب قلعه گردن است. می رسیم به بررسی رستوران توسط مشتریان و نظراتی که مشتریان پیتزا سولی ارائه داده اند. بطور کلی از نظر مشتریان، فست فود پیتزا سولی غذا های فوق العاده خوشمزه سرو می کند که هم از مواد اولیه مرغوب تهیه شده اند و هم توسط سرآشپزان مجرب طبخ می شوند.
جایی که تقاطع خیابان های امام خمینی، تختی و طالقانی است و چون نزدیک به رود چشمه کیله قرار دارد از پر رفت و آمد ترین میادین شهر محسوب می شود. رستوران امیر طوبایی در ضلع جنوبی میدان امام خمینی یعنی مابین خیابان های طالقانی و امام خمینی قرار دارد و در این بخش، بین کلی تابلو و مغازه رستوران امیر طوبایی را پیدا خواهید کرد. رستوران امیر طوبایی دقیقاً از همان رستوران های خوب تنکابن است که محیطش ساده می باشد اما دکوراسیون شکیلی دارد و چندان هم بی روح نیست. استفاده از نورپردازی مناسب و میز و صندلی چوبی تم قابل قبولی را به محیط رستوران بخشیده است. همچنین چون فضای رستوران به اندازه کافی بزرگ می باشد، فاصله میز و صندلی ها از یکدیگر مناسب است و از طرفی، میز های مختلفی در رستوران تعبیه شده تا مشتریان با توجه به تعداد نفراتشان از 2 تا 12 نفر، بهترین میز را انتخاب کنند. یکی از لذتبخشترین خوراکیهای دنیا، نان محلیهایی است که تازه و داغ میل میکنیم.
۶- ترش تره شمالی
پیتزا، ساندویج، پاستا و دیگر غذاهای فست فودی جز آن دسته از غذاهای … برای یک شام سبک و خوشمزه، انتخاب کوکو و شامیهای گیلانی یک انتخاب درست و به جا و البته خوشمزه و اشتهاآور است. به هر حال اگر گیاهخوار باشید این کشور برای شما یک بهشت است، زیرا قیمت غذا در هند برای افراد گیاهخوار عموماً ارزانتر تمام میشود، اما اگر گیاهخوار نباشید به هر حال غذاهای گوشتی هم هست. بعد از پخت نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید. ۲ عدد پیاز را رنده کنید و با مقداری کمی روغن داخل گمج تفت دهید.
کباب ترش رستوران گیلانه از معروفترین کبابترش های تهران است. حتی خیلیها آن را از خوشبین هم بهتر میدانند و میگویند رتبه اول بهترین کباب ترش برای گیلانه است. ویترهای بارکو اصالتا رشتی هستند و با مهمانان شمالی رستوران با گویش گیلکی صحبت میکنند. و از آنجایی که تهیهغذای گیلانیبه شکل اصیل آن نیاز به مهارت خاصی دارد، سرآشپز و اکیپ رستوران گیلانی هستند. گیلانیها معمولا کال کباب را در کنار سایر غذاها به خصوص غذاهایی که در ترکیب آنها ماهی یا مرغ دارند و نیز واویشکا و یا انواع خورش سرو می کنند. «غورابیج» یک غذای گیلانی است که معمولا با ماهی کولی درست می شود و شبیه خورش فسنجان است.
- رازقی از معدود رستوران هایی است که در کنار ناهار و شام، منوی صبحانه نیز دارد.
- همانطور که می دانیم، مجموعه کافه رستوران کاکایی لند در مجاورت رودخانه چشمه کیله قرار دارد.
- البته معنای دیگری هم دارد که باید اهل گیلان باشید تا متوجه آن شوید.
- یکی از خاص ترین و زیباترین رستوران های تنکابن، رستوران عمارت پارسی است که از جمله سفره خانه های سنتی تنکابن هم می باشد.
- در صورتی تمایل به دریافت مشاوره رایگان، لطفا فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
از اقیانوسها میگذریم، در جنگلها ماجراجویی میکنیم، قلب کویر را میشکافیم و در کوچهپسکوچههای شهرهای کوچک و بزرگ به صدای سفر گوش میدهیم. اگر میخواهید گردشگر را حتی در خانهتان تجربه کنید، با من همراه باشید. صرف این غذا درصد بالایی از پروتئینهای مورد نیاز بدن را تامین کرده و از خواص ارزشمندی برخوردار است.
برای تهیه این غذا به موادی همانند گوشت اردک، گردو، دانه ساییده شده انار، رب انار، پیاز، ادویه و آب نیاز است. همچین غذاهایی را با بلدرچین، اردک و کبک و خروس محلی میبیند که هر کدام با شیوه خاصی طبخ و به همراه خورشتی گیلکی مثل فسنجان یا ناردون سرو میشوند. در مجموع ماهی ماهی تجربه جذاب و البته گرانی است که اگر سطح قیمت یک رستوران برایتان مهم نیست میتواند شما را راضی نگه دارد. از غذاهای شمالی با بادمجان می توان به خورشت مرغ ترش، خورش ترشه واش و خورشت کدو و بادمجان اشاره کرد. سیر واویج دیگر غذای گیلانی است که اغلب کنار برنج و ماهی شور سرو میشود. رستوران رازقی رشت نه تنها تجربه حضوری از خوردن غذاهای محلی و بی نظیر گیلانی را برایتان محقق می کند؛ بلکه امکان سرو و سفارش آنلاین این غذاها را هم در اختیارتان قرار می دهد.
اسفناج مرجی یکی دیگر از غذاهای سنتی مازندراناست که در لیست غذاهای مقوی قرار میگیرد. یکخورشت ایرانیخوشمزه و مقوی که با کمترین و سادهترین مواد پخته میشود و بسیار مقوی و سیر کننده است. به نظر میرسد میل کردن غذاهای ایرانی مثل باقلا خورشت برای افطار یا سحر ماه رمضان به خاطر میزان مجله خبری غذای های ارگانیک فراوان فیبر و پروتئین ساعات بیشتری شما را سیر و پر انرژی نگه دارد. «واویشکا» غذایی با ریشه روسی است که بعد از جنگ جهانی دوم به آشپزخانه گیلانی راه پیدا کرد. برای درست کردن واویشکا میتوانید هم از گوشت قرمز استفاده کنید و هم از گوشت مرغ یا دل و جگر مرغ، گوسفند و گوساله.
اگر هم گیاهخوار هستید واویشکا را با بادمجان و بدون گوشت قرمز و گوشت سفید درست کنید. «خورش انار» یک غذای گیلانی اصیل و خوشمزه است که اتفاقا طرز تهیه آن هم شباهت زیادی به طرز تهیه خورش انار و بادمجان تهرانی دارد. از طرفی خورش انار مسما گیلانی به نوعی پسر عموی خورش مرغ ناردون مازندرانی است که آن هم بیشتر برای غذای شب یلدا و در فصل وفور انار پخته می شود.
یکی از خوشمزههایی که با اردک می پزند، اردک شکمپر است که هر کسی از عهده تهیهاش بر نمیآید. این غذا صبر، حوصله و سلیقه زیادی را میطلبد و باید تمام فوت و فن طبخ آن را بدانید. برای تهیه این غذا پیاز، رب انار، رب گوجه، رب نارنج ،ادویه و سبزی معطر را در شکم اردک میریزند و سپس آن را طبخ میکنند. یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران که از شهرت خاصی در میان اهالی این منطقه برخوردار بوده و بسیار دلچسب است را میتوان آش کدو معرفی کرد. مواد غذایی این آش مازندرانی را کدو، عدس، برنج، پیاز داغ، آب لیمو، شکر و نمک تشکیل میدهند. برای سرو آش کدو مازندرانی معمولا از نعنا داغ و کوفته ریزه استفاده میشود.
آش قلیه گیلانی